Η πανικόβλητη, απίστευτη κυβέρνηση του μέγα NBAer Γιώργου Παπανδρέου, εφαρμόζει απόλυτα επιτυχημένα μέχρι στιγμής την πασίγνωστη τακτική του "Διαίρει και Βασίλευε".
Φοβούμενη μια γενικευμένη λαϊκή αντίδραση, προκαλεί μεθοδευμένα τη μία κοινωνική ομάδα να στραφεί εναντίον της άλλης.
Οι μεν εναντίον των δε και όλοι μαζί εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων.
Είναι γεγονός ότι κάποιες κοινωνικές ομάδες ή μάλλον πιο σωστά κάποιοι απ΄όλες τις κοινωνικές ομάδες ήταν πιο ευνοημένοι σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία ώστε ολόκληρες ομάδες εργαζομένων να στήνονται στο απόσπασμα από άλλες κοινωνικές ομάδες, με τελικό αποτέλεσμα η ανίκανη κυβέρνηση να περνάει σήμερα ότι πιο αντιλαϊκό μέτρο υπάρχει.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι ανόητοι που πανηγυρίζουν σήμερα όταν ακούν τον τραγικό Γ. Παπακωνσταντίνου να λέει ότι θα φορολογηθούν τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων των 1.200 ευρώ, είναι ότι αύριο θα έρθει η σειρά τους να πληρώσουν την ανικανότητα των κυβερνήσεων να τα βάλλουν με τα μεγάλα συμφέροντα.
Αυτοί που ζητάνε σήμερα να πληρώσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι τη μονιμότητά τους, θα δούνε αύριο αυτούς τους δημοσίους υπαλλήλους να μένουν απαθείς απέναντι στις μαζικές απολύσεις του ιδιωτικού τομέα.
Αυτό θέλουνε και αυτό επιδιώκουν.
Ας μην τους κάνουμε το χατήρι.
Δεν το αξίζουν.
Είναι ότι χειρότερο συναντήσαμε ποτέ στο δρόμο μας.
Ας τους δώσουμε να το καταλάβουνε!!!
Διαβάστε περισσότερα...