Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

1.000.000 ΕΥΡΩ !! ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ



Ενίσχυση Πρωτοβάθμιων Συνεταιριστικών Οργανώσεων Αγροτών πρότεινε στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. ο βουλευτής Λάρισας κ. Αστέριος Ροντούλης.

Όπως είναι γνωστό, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής, ότι 1.000.000 ευρώ θα δοθούν από τα ταμεία του ΛΑ.Ο.Σ. για την ενίσχυση των αγροτών.

Εξειδικεύοντας την πρόταση του Προέδρου του κόμματος, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. και βουλευτής Λάρισας κ. Αστέριος Ροντούλης πρότεινε το ποσό αυτό να κατευθυνθεί προς Πρωτοβάθμιες Συνεταιριστικές Οργανώσεις Αγροτών προκειμένου να ενισχυθούν οι δράσεις τους.

Όπως δήλωσε ο κ. Ροντούλης:

«Με την ενέργεια αυτή ο ΛΑ.Ο.Σ. στέλνει ένα διπλό μήνυμα στην ελληνική κοινωνία: Πρώτον, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, ενισχύει εμπράκτως, και όχι με έπεα πτερόεντα, τον χειμαζόμενο αγροτικό πληθυσμό και δεύτερον, στηρίζει τους ανθρώπους της ελληνικής επαρχίας, που πρέπει να βοηθηθούν, για να συνεχίσουν να παράγουν στις πατρογονικές τους εστίες».

Υιοθετώντας την πρόταση του κ. Ροντούλη ο κ. Καρατζαφέρης του ανέθεσε τη σύνταξη πανελλαδικού καταλόγου Πρωτοβάθμιων Συνεταιριστικών Οργανώσεων Αγροτών, oι οποίες και θα λάβουν το εν λόγω βοήθημα.

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Σαββατο 13/2/10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive