Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΊΝΔΥΝΟ


Τα μικρά ρυάκια ενώθηκαν, και έγιναν ποτάμι.Το ποτάμι άρχισε να κυλά, και τίποτε δεν το σταματά.Φθάνει στην "κόπρο του Αυγείου".

Η Ελληνική Παιδεία βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Ο πεμπτοφαλαγγίτικος στρατός του Σόρος, η συμμορία των συνωμοτών, έχει εφαρμόσει γύρω απο τον τρυφερό λαιμό του ελληνόπουλου,τον ασφυκτικό βρόγχο του διαπολιτισμικού και αφελληνιστικού Σχολείου .Όταν το παιδί σου γυρίζοντας απ' το σχολείο σου πει πως οι κακοί Έλληνες σκότωσαν τους καλούς Τούρκους, τότε θα είναι πολύ αργά. Μπροστά σου, δεν θα έχεις το παιδί σου, αλλά έναν γενίτσαρο. Το παιδί σου κινδυνεύει.
Γίνε ρυάκι και ενώσου με το ποτάμι. Εκτύπωσε το συνημμένο, κόψε το στα τέσσερα, και μοιρασέ το έξω απ' το σχολείο. Θα σου στοιχίσει 10 σελίδες Α4 και ελάχιστο μελάνι. Το παιδί σου αξίζει ακόμη και την ζωή σου. Τα παιδιά μας είναι η ελπίδα. Ο καναπές, μας τέλειωσε . Κάνε κάτι. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Πηγή : patriotikikinisi.blogspot.com

6 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Αργύρη.

    1) Προσπάθησα να μπω patriotikikinisi.blogspot.com αλλά αναφέρεται οτι "δεν υπάρχει".

    2) Σε 1000ευχαριστώ που ανάρτησες την εικόνα "Πακιστανός & ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ".
    Αν το εγκρίνεις, άλλαξε το src της εικόνας με το (είναι η ίδια:) https://sites.google.com/site/dimopsifisma/config/pagetemplates/d/dim-red.png?attredirects=0
    θα "δένει" καλύτερα στην σελίδα σου.

    3) Παρατηρώ ότι η βασική σελίδα είναι πολύ "βαρειά" τις τελευταίες μέρες στο φόρτωμα.
    Μήπως έχεις και πτώση επισκεψημότητας; Ίσως πρέπει να ελαφρύνεις λίγο τον αριθμό στα page elements.

    Χαιρετισμούς!

     
    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ στο Μεταναστευτικό - Γραφικά, Εικόνες, Avatars, Icons

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειγον

    θα σας καλουσα να διαβασετε εδω την σχετικη επιχειρηματολογια των εθνομηδενιστων κουκουλοφορων για την δραγωνα.σας προειδοποιω οτι ειναι μονον για οσους δεν εχουν προβλημα υγειας ,υψηλη πιεση κλπ.
    καλον ειναι να βλεπει κανεις και πως το προσεγγιζουν οι πιο σκληροι ανθελληνικοι κυκλοι.αλλωστε ειναι στην εξουσια γενικως..

    http://jungle-report.blogspot.com/2010/01/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ (ΚΟΠΟΣ)... ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΝΤΕ... (ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ)... ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ LINK!!!! (ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΙΟ "ΑΚΡΑΙΕΣ" ΒΑΖΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ)...

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ , ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

    "PATRIA MEDIA"

    (AN ΥΠΑΡΧΕΙ "ΘΕΜΑ" ΜΗΝ ΤΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΣ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, Ο ΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ! ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περί Ελλήνων Αγωγής - Μέρος Α | Η οικογενειακή ανατροφή πιο σημαντική από την σχολική!
    http://area51gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_04.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αργυρη,ξερω οτι ειναι ασχετο με το παρων θεμα,αλλα θα σε παρακαλουσα ν'αναρτησεις αρθρο με την δολοφονια-βιασμο της κοπελας σε παρκο της Αθηνας τα ξημερωματα της πρωτοχρονιας.
    Το θυμα ηταν Ελληνιδα,εχει ηδη αναγνωρισθει απο τον πατερα της,ολα τα μεχρι στιγμης στοιχεια υποδεικνυουν οτι οι ενοχοι ειναι Αλβανοι.
    Κι ενω τα ανθελληνικα ΜΜΕ εχουν αναγαγει σε πρωτο θεμα τον οποιο κι αν εγινε,ξυλοδαρμο ενος επιδοξου ληστη-δολοφονου λαθρομεταναστη απο αστυνομικους,το φρικιαστικο κι ακρως συμβολικο εγκλημα και αδικο θανατο αυτης της Ελληνιδας αποσιωποιουντε συστηματικα κι απο τον Χρυσοχοιδη κι απο την αστυνομια κι απ'ολους.
    Μονο εσεις εχετε την δυνατοτητα να μην θαφτει αυτο το θεμα και να δωσετε και σε μας το βημα να φωναξουμε,ν'αντιδρασουμε στ'ανθελληνικα σχεδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive