Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Θα δίνατε τα κλειδιά του σπιτιού σας σε έναν ξένο κ. Παπανδρέου;

ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ,ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ !!

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Όσο και αν σας διακατέχουν υπερβολικά «φιλανθρωπικά» αισθήματα κ. Πρωθυπουργέ αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι αυτό που σχεδιάζετεΕλλάδα μας, θα το κάνατε και για το σπίτι σας. Θα εμπιστευόσασταν κ. Παπανδρέου τα κλειδιά του σπιτιού σας σε έναν ξένο, με αποδεδειγμένα υψηλά ποσοστά παραβατικής συμπεριφοράς, ο οποίος έχει εισέλθει παράνομα στον κήπο σας… και έχει μάλιστα προβεί και στην κατάληψη αυτού του χώρου; Θα δίνατε το δικαίωμα σε έναν τέτοιο ξένο άνθρωπο, να αποφασίζει για την δική σας οικογένεια; Για τα παιδιά σας και τη γυναίκα σας; Θα του δίνατε το δικαίωμα να αποφασίζει ακόμα και για εσάς μέσα στο ίδιο σας το σπίτι; Είμαστε σίγουροι πως δεν θα το κάνατε ποτέ αυτό στο σπιτικό σας κ. Παπανδρέου, όπως δεν θα το έκανε και κανένας φυσιολογικός άνθρωπος. Αφού δεν θα το κάνατε για το σπίτι σας, με την στενή οικογενειακή έννοια του όρου, γιατί το επιδιώκετε για την χώρα σας; Γιατί το επιδιώκετε για τις υπόλοιπες Ελληνικές οικογένειες χωρίς να σας ενδιαφέρει το μέλλον των δικών μας παιδιών;
να κάνετε στην
Read more...

1 σχόλιο:

  1. ...και όσο να πάει το μήνυμα οτι "η Ελλας απέθανε" στους στύλους της Δεή και να το πληροφορηθεί η γιαγιά μου η Ζωή,"μπα η καημένη, ήταν τόσο νέα" και η νύφη μου h Κατερίνα, "βρε η παλιόγρια, τάκρυβε τα χρόνια της"-αργούν και τα τυπογραφεία-, θα υπογράψουμε βουρ βουρ και Καλη-Κράτες και ιθΑγενείς και αιγαία και μοιραία!
    Για να ονειΡεύονται "αυτόνομες αυτοδιοιηκούμενες περιφέρειες", μετά την μασα μπούκα, βαρδινογάννηδες και Ανδρουλακέοι,η ως παιχνίδια στο διαδύκτιο με φανταστικά Κρ(η)-α-τη η ως ονειροΚρήτες ονειροΠαγίδων, ονειροπαρμένων γειτόνων!
    Μετά, οταν όλα θα έχουν τελειώσει, ΄θαρθει από τους "οικους" Φιτσ, πριτσ, μουντυς, σακσ, η απόφαση:
    -Έξω "τέτοια" απ΄ την παράγκα -Ευρώπη, και μείνε νηστική χρεωμένη, αλλοιωμένη και μπασ αρδη- αληθινά αυτή τη φορά -ερε ΦΡΑΓΚΑ-δάκη προΦτύτησα!
    Ανέστησες ,δανείστηκες λεφτά και τάϊσες εκτός των "στρατών των ηττημένων" και τους πεινασμένους που λακισαν από τους παραδείσους της γειτονιάς σου και τώρα που σου φύτεψαν ΟΛΑ τα προβλήματα της οικουμένης, τροφοδότρα γ-Ελλαδα, σου σκίζουμε το τσίτινο ντραπέ που νόμιζες ώτ-Κο(τα)Τύρ, σου λέμε ότι τα στολίδια σου, που τα βάλαμε για φύλαξη στις βαθειες μας τσέπες,τα αντικαταστήσαμε με φο και ζιρκονια και αντε να πας αλλού, μη μας "μαγαρίσεις με τους "ιθαγενείς σου", που μπορεί να λακίσουν από την φτώχεια σου, σε μας!.
    -Τι είπες; Αντιμιλάς κιόλας;
    Μηπως θάθελες να δοκιμάσεις επιτέλους τί σημαίνει δημοψήφισμα;
    Μηπως ήρθε ο καιρός να σου τράβήξουμε "ένα" για να στρώσεις μάΚουλο;
    -Τα σοβαρά κράτη δεν κάνουν πολέμους αγαπητή Μπασκαρδίτσα, κάνουν δημοψηφίσματα! Και οπως έλεγε ένας προφήτης για σένα και τους μπασκαρδέλους σου, και πολύ σας πέφτει ο βράχος της Αθήνας! γιατί κι αυτόν, τον μισόν, τον διεκδικουν κάτι τουρκαλγανοί πασάδες!
    Ασε που αν γίνει και κάτι, άν κάποιος αντιδράσει και ξεκινήσει ό,τι σχεδιαζουν κι όνειρεύονται, θα φταίνε οι εθνικιστές βρωμύλοι τύπου Θεοδωράκη και οι συνοδοιπόροι τους, που στάθηκαν εμπόδιο με την εγκληματική τους θέση να υπερασπίσουν το σπίτι τους, την οικογένειά τους και το βιός τους.

    Φοβάμαι πια να είμαι εθνίκι, γκολοφασίστας, αντιδραση, γκολοέλληνας! θα πώ το ναί!
    Αν είναι ν΄ αποθάνουμε, ας γίνει μετά των αλλοφύλων βρε αδελφέ!
    Αν είναι να ρθούν ολοι οι απόκληροι του κόσμου στο "ΧΩΡΟ μας", πως λένε και τα σχετικά αααβαδιστα,ας έρθουν όοοολοι κι ας γενουν "Ελληνες" όοοολοι!
    Οοοοολοι! τότε να δείτε τί έθνος πανάδελφο θα είμαστε! Αυτοκρατορία!!!
    Και ως "Ευρωπαίοι", πριν προλάβουν να μας πετάξουν έξω ώς πτωχεσμένους, ας τους μεταλαμβαδέψουμε άλλη μια φορά, το παγκόσμιο πΝεύμα μας!
    Μονο που αυτή τη φορά θα πονέσει λιγο!
    Ετσι για να μας θυμώνται, οσο τους μένει ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive