Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΣΥΝΕΧΕΙΣ "ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ !



ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ βρίσκονται οι 80 κάτοικοι στο Αγαθονήσι απο την συνεχή εισβολή λαθρομετανστών που τους μεταφέρουν Τούρκοι δουλέμποροι υπο την εποπτεία του Τούρκικου Λιμενικού.
Απο την πρωτοχρονιά έχουν αποβιβασθεί πάνω απο 300 άτομα, καθιστώντας ανυπόφορη τη ζωή των κατοίκων. Οι περισσότεροι μεταφέρονται με έξοδα του Υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ στην Πάτμο κι απο κεί στο κέρντρο υποδοχής στον Ασπρόπυργο. Σήμερα το πρωϊ αποβιβάσθηκαν με τρια φουσκωτά πάνω απο 90 άτομα. ΟΛΟΙ αυτοί γυρνάνε στο νησί, κλέβουν για να φάνε ότι περπατάει απο κότες, πρόβατα, γουρούνια κλπ, έχουν ρημάξει κυριολεκτικά καλλιέργειες και κήπους, αφοδεύουν παντού, κάνουν ζημιές στα λιγοστά μαγαζιά, κοιμούνται όπου βρούν και οι κάτοικοι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ στα σπίτια τους, ζητάνε τη βοήθεια του κράτους χωρίς καμία ανταπόκριση.
Αυτά συμβαίνουν ΑΥΤΗΝ την ώρα στο ακριτικό μας νησί.
αναρτήθηκε απο Σιδερη Αργυρη Πέμπτη 14/1/10

2 σχόλια:

  1. Οπλα δεν εχουν αυτοι οι χριστιανοι,να πυροβολουν οτι κινειτε και μετα ολο και καπου θα υπαρχει καποιο μερος να "εξαφανιζουν" τις ακαθαρσιες.
    Κι ουτε γατα,ουτε ζημεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ,ΔΕΝ "ΘΕΛΟΥΝ"ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ! ΓΚ.Τριπολις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive