Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Δηλώσεις "επιφανών" σιωνιστών

"Εάν η ροή της ιστορίας δεν γυρίσει προς τον Διεθνισμό, τότε η Εβραϊκή φυλή είναι χαμένη".
(George Marlen, Στάλιν, Λένιν ή Τρόσκυ, σελ. 414, Νέα Υόρκη 1937).
"Το μεγάλο ιδανικό του Εβραϊσμού είναι ότι ολόκληρος ο κόσμος θα εμποτιστεί με Εβραϊκές διδασκαλίες και ότι σε μια Παγκόσμια Αδελφότητα των εθνών - στην ουσία ενός μεγαλύτερος Εβραϊσμός - όλες οι ξεχωριστές φυλές και θρησκείες θα εξαφανιστούν".
(Εβραϊκός κόσμος, 9/2/1883).


jews-20100102

"Με το χρυσάφι μπορούμε να αγοράσουμε τις πιο ανεξάρτητες συνειδήσεις, μπορούμε να χορηγούμε όλα τα κρατικά δάνεια και μετέπειτα να κρατάμε κράτη στο έλεός μας. Ήδη οι κύριες τράπεζες, οι συναλλαγές ολόκληρου του κόσμου, οι πιστώσεις όλων των κυβερνήσεων είναι στα χέρια μας". (Ραββίνος Reicham).

"Οι Εβραίοι της Ρωσσίας, στο σύνολό τους, ήταν υπεύθυνοι για την Επανάσταση". (Angelo S. Rappaport, "Οι Πρωτοπόροι της Ρωσσικής Επανάστασης" σελ. 250, Εκδόσεις Stanley, Paul and C., Λονδίνο, 1918). ΕΔΩ>>Περισσότερα ...

1 σχόλιο:

  1. Αυτα κατηγγειλε και καποιος πριν 70 σχεδον χρονια,η σπουδαιοτερη πολιτικη-στρατιωτικη προσωπικοτητα του περασμενου αιωνα γιαυτο κι ανελεητος,αισχρος,συκοφαντικος πολεμος απο τον Σιωνισμο και τα τσιρακια του.
    Το πνευμα του,το παραδειγμα,η κληρονομια του ομως σε πεισμα τους συνεχιζουν να υπαρχουν,να μας εμπνεουν,να μας καθοδηγουν.
    Στ'ονομα του θα συντριψουμε κατω απο τις βαρειες μαυρες μας μποτες τα κεφαλια των οχιων της ερημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive