Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Μία μέρα πριν την συνταξιοδότηση του ο εισαγγελέας της Χούντας Γιώργος Σανιδάς, προσπαθεί με εγκύκλιο να τρομοκρατήσει τους bloggers…



Σάλο στα ελληνικά blogs προκάλεσε η «Εγκύκλιος Σανιδά» για την άρση της ανωνυμίας των διαδικτυακών τόπων,αλλά και κάθε επικοινωνίας. Εκτιμούμε ότι πρόκειται για πλήρη άρση του απορρήτου, που πλήττει ευθέως την καρδιά της δημοκρατίας και φυσικά δεν θα εφαρμοστεί στην πράξη. Τέτοιες κοσμογονικές αλλαγές δεν δημιουργούνται με μια εισαγγελική εγκύκλιο η οποία παρακάμπτει και αγνοεί πλήρως την πολιτική βούληση, ερήμην της ίδιας της κοινωνίας.
Διαβάστε περισσότερα>>>>
αναρτηθηκε απο σιδερη Αργυρη Τριτη 30/6/09

ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥΜΕΝΟΥ ; ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ''ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ'' ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ''ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ'' [ΤΙΝΟΣ?].
ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΠΟΛΛΑ.

Αναγνώστης Ψιλλιασμένος

Αν κόψω το τσιγάρο θα πάρω κιλά;


Αν σκέφτεστε να κόψετε το τσιγάρο αλλά φοβάστε ότι θα πάρετε κιλά δεν είστε μόνος. Οι περισσότεροι καπνιστές και ειδικά οι γυναίκες μοιράζονται την ίδια ανησυχία μαζί σας ανησυχία που μάλλον αποδεικνύεται υπερβολική, αφού στατιστικά το 80% των πρώην καπνιστών δεν παίρνουν παραπάνω από 3-4 κιλά μετά τη διακοπή του καπνίσματος.
Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που παίρνουν περισσότερα κιλά αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ πιθανό να μην ευθύνονται οι αλλαγές στο μεταβολισμό εξαιτίας της διακοπής του καπνίσματος αλλά το γεγονός ότι πολύ απλά οι πρώην καπνιστές προσπαθούν να καλύψουν το αίσθημα στέρησης, που νιώθουν, με την υπερβολική κατανάλωση φαγητού.

Η δράση της νικοτίνης

Η αλήθεια είναι ότι βραχυπρόθεσμα η νικοτίνη μπορεί να μειώσει την όρεξη. Πιο συγκεκριμένα καταστέλλει την όρεξη για διάστημα 2 έως και 3 ωρών από το κάπνισμα ενός τσιγάρου, ενώ ενισχύει την αίσθηση κορεσμού μετά από το γεύμα. Παράλληλα αυξάνει την ενέργεια που χρησιμοποιεί ο οργανισμός.

«Ένα τσιγάρο αυξάνει κατά 3% την κατανάλωση ενέργειας στο επόμενο μισάωρο» σημειώνει η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος, Ιωάννα Κατσαρόλη. «Σε συνήθεις καπνιστές που καπνίζουν 24 τσιγάρα μέσα σε μία ημέρα, παρατηρείται αύξηση του μεταβολισμού, που κυμαίνεται στις 2230 με 2445 θερμίδες. Η εξήγηση για την προσωρινή αυτή δράση συνδέεται με το γεγονός πως η νικοτίνη διεγείρει το συμπαθητικό νευρικό σύστημα του οργανισμού, το οποίο εκτός των άλλων επηρεάζει και το μεταβολικό μας ρυθμό.»

Οι επιδράσεις αυτές του τσιγάρου πιθανότατα εξηγούν για ποιο λόγο οι καπνιστές έχουν κατά μέσο όρο χαμηλότερο σωματικό βάρος από τους μη καπνιστές αλλά και για ποιο λόγο όσοι διακόπτουν το κάπνισμα έχουν την τάση να παίρνουν βάρος.
Ωστόσο, φαίνεται ότι η δράση αυτή του καπνίσματος εξασθενεί σε παχύσαρκα άτομα και επηρεάζεται από το βαθμό σωματικής άσκησης και γενικότερα από τη φυσική κατάσταση του καπνιστή.

Περισσότερα κιλά οι «θεριακλήδες»

Ένα ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί παρατηρείται ότι οι «βαρείς» καπνιστές ζυγίζουν περισσότερο από τους «ελαφριούς» καπνιστές. Αν και είναι δύσκολο να δοθεί επιστημονική εξήγηση σε αυτό το γεγονός φαίνεται ότι οι «θεριακλήδες» έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι πιο επιρρεπείς και σε άλλες κακές συνήθειες, που ευνοούν την αύξηση του σωματικού βάρους, όπως είναι η ανθυγιεινή διατροφή, η συστηματική κατανάλωση αλκοόλ και η καθιστική ζωή.

Είναι χαρακτηριστικό πως όταν ένα παχύσαρκο άτομο επιχειρεί να σταματήσει το κάπνισμα, συνήθως παίρνει και άλλα κιλά, με αποτέλεσμα να απογοητεύεται και να ξαναρχίζει το κάπνισμα.

+3 κιλά μετά τη διακοπή καπνίσματος

Ελάχιστες έρευνες έχουν εξετάσει τις χρόνιες επιπτώσεις του καπνίσματος στο μεταβολισμό. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι η διακοπή του καπνίσματος οδηγεί σε αύξηση του σωματικού βάρους, που κατά μέσο όρο είναι 3 κιλά. Μάλιστα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στην πρόσληψη βάρους.
Έρευνα Αμερικανών επιστημόνων έδειξε ότι η μέση αύξηση σωματικού βάρους δέκα χρόνια μετά τη διακοπή του καπνίσματος ήταν 2,8 και 3,8 κιλά σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα.
Το γεγονός αυτό αποδόθηκε όχι μόνο στη μεταβολική δράση του καπνίσματος αλλά και στην αυξημένη πρόσληψη θερμίδων. Είναι αναμενόμενη εξάλλου η αντικατάσταση μίας δραστηριότητας, από την οποία ο πρώην καπνιστής αντλούσε ευχαρίστηση, δηλαδή του τσιγάρου, με μία άλλη που επίσης του χαρίζει απόλαυση, όπως είναι η κατανάλωση φαγητού.
«Η αλήθεια είναι ότι ο μηχανισμός που εξηγεί την αύξηση στο σωματικό βάρος μετά τη διακοπή του καπνίσματος, δεν έχει γίνει πλήρως κατανοητός», επισημαίνει ο διαιτολόγος - διατροφολόγος, M.Sc, Παρασκευάς Παπαχρήστος. «Ωστόσο θα μπορούσαμε να πούμε ότι οφείλεται βασικά σε δύο παράγοντες: στην αύξηση της θερμιδικής πρόσληψης, που κατά μέσο όρο υπολογίζεται στις 250-300 θερμίδες την ημέρα και στη μείωση των ενεργειακών δαπανών. Είναι σημαντικό, όμως, ότι η επίδραση αυτή αρχίζει να εξασθενεί μετά την πάροδο έξι μηνών από τη διακοπή του καπνίσματος.»
Με λίγα λόγια: το κάπνισμα συνδέεται με το σωματικό βάρος. Αν και έχουμε συνηθίσει να το συσχετίζουμε με τη διατήρηση χαμηλού βάρους, οι βαρείς καπνιστές έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν παχύσαρκοι σε σχέση με όσους καπνίζουν λίγο ή καθόλου.
Από την άλλη πλευρά, η διακοπή του καπνίσματος μπορεί να φέρει λίγα κιλά παραπάνω, όμως η επίδραση αυτή συνήθως παύει να υφίσταται 6 μήνες αργότερα.
Παρά το γεγονός ότι δεν είναι εύκολο να συγκρίνουμε τις αρνητικές επιπτώσεις του τσιγάρου και του αυξημένου σωματικού βάρους, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι αύξηση στο βάρος, που υπερβαίνει τα 20 κιλά, θα μπορούσε να συγκριθεί με τις βλαβερές επιδράσεις του καπνίσματος στην υγεία.
Όσον αφορά το τελευταίο αρκεί να σκεφτείτε ότι κάθε 10 δευτερόλεπτα ένας άνθρωπος πεθαίνει εξαιτίας του τσιγάρου.
Μίνα Ράλλη
cosmo.gr

Ο Μέιντοφ, η ΔΟΕ και τα 150 χρόνια φυλακής

Θα πρέπει να ζήσει μέχρι τα… 221 χρόνια για να αποκτήσει και πάλι την ελευθερία του.
Ο λόγος τον Μπέρνανρτ Μέιντοφ, τον χρηματιστή που κατάφερε να εξαπατήσει με συνεχείς επενδύσεις πάνω από 5.000 άτομα και οργανισμούς ανάμεσά τους και τη ΔΟΕ.
Όπως είχε γράψει το greek-olympics.blogspot.com, περίπου πριν από
δύο μήνες (φωτό), ο Αμερικανός χρηματιστής είχε καταφέρει να αποσπάσει ή αν προτιμάτε έπεισε τον Ζακ Ρογκ να επενδύσει η ΔΟΕ 4.8 εκατ. δολ. από τα αποθεματικά με αντάλλαγμα υψηλές αποδόσεις.
Μόνο που στην περίπτωση της ΔΟΕ δεν θα πάρει πίσω ούτε το κεφάλαιο.
Ο Μέιντοφ καταδικάστηκε από ομοσπονδιακό δικαστήριο στις ΗΠΑ σε 150 χρόνια φυλακής για απάτη, ενώ ακόμα και σήμερα κανείς δεν γνωρίζει το τελικό ποσό της απάτης.
Τα στοιχεία που υπάρχουν αναφέρουν ποσό κοντά στα 13 δις δολ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ποσό πάνω από 50 δις δολ. Και αυτό γιατί αρκετοί πλούσιοι δεν θέλησαν να παραδεχθούν ότι πιάστηκαν... κορόιδα.
Ο Μέιντοφ έπαιρνε χρήματα από επενδυτές όμως δεν έκανε καμία τοποθέτηση. Απλά πλήρωνε κάποιες αποδόσεις ώστε να μπορεί να συντηρεί το σύστημα και να «πιάνει» στα δίκτυα του άλλους πλούσιους…
Read More......

Αναρτήθηκε από G2

O αστρικός χάρτης του Ίππαρχου

Η υδρόγειος σφαίρα που κρατά στους ώμους του ένα ρωμαϊκό άγαλμα του
Ατλαντα φέρει σκαλισμένο έναν χάρτη του ουρανού που πιθανότατα
βασίστηκε στον χαμένο αστρικό χάρτη του Ίππαρχου, υποστηρίζει ένας
Αμερικανός ειδικός στην ιστορία της Αστρονομίας. Το δίμετρο άγαλμα του
μυθικού Τιτάνα που υποχρεώθηκε από τον Δία να κρατά τους ουρανούς
στους ώμους του είναι γνωστό ως «Ατλαντας του Φαρνέζε» και αποτελεί
μέρος της συλλογής Φαρνέζε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της
Νάπολης.
http://promhtheas.blogspot.com/2009/06/o.html
<<ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΜΠΛΟΓΚ>>
http://promhtheas.blogspot.com

Νεκρός σε τροχαίο λίγο έξω από τη Βουλιάστα Ιωαννίνων


Αργά το απόγευμα, στο 30ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Άρτας, λίγο έξω από το Δημοτικό Διαμέρισμα Βουλιάστας του Δήμου Αγίου Δημητρίου Ιωαννίνων, σε σφοδρή σύγκρουση επιβατηγού Ι.Χ. αυτοκινήτου με διερχόμενο φορτηγό, τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του πρώτου οχήματος. Τη σχετική προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

Φόροι?? Ποιοί φόροι??

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:


ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ:
1) ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.....
2) ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΛΟΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ...
ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ:
1) ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ? ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ? ΗΣΟΥΝ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ? ΑΝ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΡΑΒΑΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝ, ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ...
2) ΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΟΦΟΤΕΡΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ? ΟΤΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ? ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ..
ΦΡΕΣΚΟΣ

ΤΟ SALONICA PRESS RADIO ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ 1/7

Salonica Press Radio e-mail: salonica-pressradio@hotmail.com

http://salonica-pressradio.blogspot.com/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Salonica Press, το δημοσιογραφικό blog της Θεσσαλονίκης αποκτά την διαδικτυακή του φωνή.

Από Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009 ξεκινάει το νέο μας ταξίδι στο χώρο της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας μέσα από την μαγεία του ραδιοφώνου.

Η ομάδα του Salonica Press έχοντας πίστη στις δυνατότητες και τις προοπτικές των Νέων Μέσων φιλοδοξεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του διαδικτυακού ραδιοφωνικού κοινού. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού το Salonica Press Radio θα σας προσφέρει άφθονα μουσικά αφιερώματα καθώς και έκτακτες εκπομπές ενημερωτικού ή ψυχαγωγικού τύπου, πιλοτικού χαρακτήρα, που θα σας προδιαθέσουνε για το πλήρες πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου.

Salonica Press Radio - Tο ραδιόφωνο που θέλετε να ακούτε

Σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα των 24ωρων αφιερωμάτων από 1 έως 5 Ιουλίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 1/7: MICHAEL JACKSON

ΠΕΜΠΤΗ 2/7: QUEEN

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/7: U2

ΣΑΒ/ΚΟ 4/7-5/7: DISCO

Salonica Press Radio - "Ακούστε την" διαδικτυακά.

Blog Time στο Enimerwsi Radio

Σε 1 λεπτό ξεκινάει η σημερινή εκπομπή blog time. Απλώς μπείτε στο enimerwsi.gr και θα ακούτε live to enimerwsi radio. Σας περιμένουμε
http://www.enimerwsi.gr

Υπέρ της κατασκευής δημόσιου νοσοκομείου στην Πρέβεζα η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Ηπείρου


Εκβιαστική, χαρακτηρίζει την παρέμβαση «γαλάζιων» παραγόντων, για την κατασκευή του νέου νοσοκομείου της Πρέβεζας, μέσω ΣΔΙΤ, με ανακοίνωσή της η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Ηπείρου. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Οι ενέργειες των κυβερνητικών παραγόντων για την κατασκευή του νέου νοσοκομείου Πρέβεζας στο Δήμο Ζαλόγγου με τη διαδικασία των ΣΔΙΤ μόνο ως εκβιαστική προς τους πολίτες και τους φορείς της περιοχής που απαιτούν δημόσιο Νοσοκομείο μπορεί να χαρακτηριστεί.Είναι ήδη γνωστή η άρνηση της δέσμευσης των αρμοδίων φορέων ότι το Νοσοκομείο μέσω της διαδικασίας των ΣΔΙΤ θα είναι αποκλειστικά και καθ’ ολοκληρία δημόσιο, είναι ήδη γνωστό ότι η κρατική οικονομική επιβάρυνση θα είναι τελικά πολύ μεγαλύτερη συγκριτικά με την ανέγερση του νοσοκομείου χρηματοδοτούμενη απευθείας από τον κρατικό προυπολογισμό, είναι γνωστό ότι ένα μεγάλο μέρος του κόστους λειτουργίας του νοσοκομείου θα μετακυλιστεί στους χρήστες των υπηρεσιών του (ιδιαίτερα σε περίοδο οικονομικής κρίσης και συμπίεσης του λαικού εισοδήματος) είναι γνωστό πως μεγάλο τμήμα του προσωπικού του νοσοκομείου θα εργάζεται με καθεστώς επισφάλειας μέσω των εταιρειών ενοικίασης υπαλλήλων ή των εργολάβων στις διάφορες λειτουργίες του νέου νοσοκομείου.Για μια ακόμη φορά ζητούμε να σταματήσουν τα παιχνίδια ενίσχυσης της κερδοφορίας των μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών, ειδικά όταν θύμα τους είναι ο τομέας της υγείας των πολιτών. Απαιτούμε το νέο νοσοκομείο της Πρέβεζας να είναι αποκλειστικά δημόσιο, με δωρεάν, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον πληθυσμό», καταλήγει η ανακοίνωση της Ε.Ι.Ν.Η.

Η ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΝΙΔΑ

Γράφει ο "ZEIDORON"
Από χτες που δημοσιεύθηκε η περισπούδαστη γνωμοδότηση Σανιδά(περί κατάργησης δήθεν της ανωνυμίας των bloggers)έχουν λεχθεί κι έχουν γραφεί τα μύρια όσα!
Οι μεν και οι δε,καθένας με τα επιχειρήματά του και κάποιοι με τις κρυφές επιδιώξεις τους,προσπαθούν να μας πείσουν για το δίκιο του κυρίου Σανιδά η για το δικαίωμα των bloggers στην ανωνυμία!

Αμφότεροι ξεχνούν δυο πράγματα:Τα blogs κατέστησαν πια αναγκαίο και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής.Είναι ο νέος τρόπος ενημέρωσης κι ανταλλαγής απόψεων.Αμεσος,ελεύθερος και δωρεάν!
Το δεύτερο που ξεχνούν είναι ότι δεν χρειάζονται νέοι νόμοι αλλά,θάρρος,τόλμη,ανεξαρτησία των δικαστικών λειτουργών και σωστή εφαρμογή των υπαρχόντων νόμων.

Η δυναμική που απέκτησαν τα blogs έκανε τους εκδότες και τους φαύλους πολιτικούς να χάσουν τον ύπνο τους.Μηχανεύονται διαρκώς τρόπους για να τα κλείσουν η να τα χειραγωγήσουν,ενώ θα ήταν προτιμότερο οι μεν εκδότες να φροντίσουν να βελτιώσουν τα προϊόντα τους και να πάψουν να σερβίρουν προτηγανισμένες πατάτες(βλέπε συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν και συναυλίες Τζάκσον),οι δε πολιτικοί να σταματήσουν το κλέψιμο και τις ρεμούλες.
Δεν γίνεται πια να κρυφτούν!
Από την άλλη είναι απορίας άξιον πως ολόκληρος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου πάτησε τη μπανανόφλουδα κι όχι μόνο την πάτησε αλλά παρέσυρε κι όσους μισούν μέχρι θανάτου τους bloggers στο να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους.Δεν υπάρχει κύριοι ανώνυμος blogger!
Ολοι έχουμε ταυτότητα.Μπορεί να μη την φοράμε στο χέρι όπως ο αλήστου μνήμης πρωθυπουργός Τζανετάκης,όμως είναι φανερή σε κάθε ζήτηση.
Τα μικρά παιδιά γνωρίζουν πολύ καλά πως ο κάθε ένας που μπαίνει στο διαδίκτυο αφήνει το ίχνος του κι όταν διαπράξει αδίκημα πολύ εύκολα εντοπίζεται,συλλαμβάνεται και παραπέμπεται για τα περεταίρω.
Αν ρωτούσατε τον κύριο Σφακιανάκη της δίωξης ηλεκτρονικού
εγκλήματος θα σας είχε ενημερώσει σχετικά.
Για του λόγου το αληθές να σας θυμίσω πόσο γρήγορα συνελήφθη και καταδικάστηκε πέρσι τέτοιο καιρό ο blogger στο Αγρίνιο που συκοφαντούσε γυναίκα Βουλευτή,το ίδιο γρήγορα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο blogger που ύβριζε τη σύζυγο του διευθυντή ειδήσεων μεγάλου καναλιού.
Επίσης κάθε τόσο ακούμε στις ειδήσεις ότι συνελήφθησαν άτομα για διακίνηση πορνογραφικού υλικού μέσω διαδικτύου.Με ποιο τρόπο φαντάζεστε ότι συνελήφθησαν;
Ακόμα πόσα παιδιά τα πρόλαβαν στο τσακ πριν προβούν σε αυτοκτονία που την είχαν δηλώσει πριν στο διαδίκτυο;
Αντιλαμβάνεστε ότι αυτοί που πρέπει να ξέρουν ποιοι είμαστε το γνωρίζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.
Και φυσικά αυτό που ενοχλεί δεν είναι η άγνωστη ταυτότητα του γράφοντος αλλά οι πικρές αλήθειες που γράφει και που σε άλλες εποχές τις έπνιγαν οι μεγιστάνες του Τύπου!
Βλέπετε αλλάζουν οι καιροί.
Βέβαια δεν γίνεται να κλείσουν τα blogs διότι η Google που παρέχει τις σελίδες υπόκειται στη Αμερικάνικη νομοθεσία.
Κι αυτό είναι λογικό να το αγνοούν οι Ψυχάρηδες, οι Ρίζοι και οι συν αυτοίς.
Εσείς όμως κύριε εισαγγελέα μου οφείλατε να το ξέρετε!
Ας είναι,αφού δεν τσακιστήκατε από την μπανανόφλουδα,καλή σύνταξη!

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 30/6/09

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Βασίλης Τσαφαράς που κατηγορείται για απάτη στην Εμπορική Τράπεζα Φιλιατρών.


Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες, μετά την πολύωρη απολογία του, ο πρώην διευθυντής της Εμπορικής Τράπεζας Φιλιατρών Βασίλης Τσαφαράς, για τη γνωστή υπόθεση της απάτης στην τράπεζα που είχε ταράξει την τοπική κοινωνία.
Ο πρώην διευθυντής της τράπεζας αρχικά είχε οριστεί να απολογηθεί την προηγούμενη Τετάρτη, όμως ζήτησε και πήρε προθεσμία για χθες.
Η απολογία του άρχισε το πρωί λίγο μετά τις 10 και ολοκληρώθηκε περίπου στις 4 το απόγευμα.
Πηγή: Ελευθερία
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

Δείτε στο Φιλιατρά Forum Το Σκανδάλο με την Εμπορική Τράπεζα Φιλιατρών
Τα δημοσιεύματα που υπήρξαν για την υπόθεση το 2007

ΤΙΜΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

(Φωτο. ΙΔΟΥ Η ΛΥΣΗ)
Όταν έγιναν εκλογές στο Σωματείο Βενζινοπωλών Ελλάδας , η παράταξη προσκείμενη στην Ν.Δ. πήρε το 90% των ψήφων .
Οι Βενζινοπώλες έτσι έδειξαν την ευγνωμοσύνη τους προς αυτούς που τους βοηθάνε καθημερινά να αυξάνουν τα κέρδη τους .
Κανένας μακάκας δεν ρωτά γιατί στην Ελλάδα έχουμε ακριβότερα καύσιμα από την Ελβετία ; Κοιτάξτε τον χάρτη και να μου πείτε πως φθάνει μέσω ποταμών το καύσιμο στην Ελβετία ,ενώ η Ελλαδίτσα έχει ένα σωρό λιμάνια που πάει κατευθείαν από τον Περσικό Κόλπο η την Μαύρη Θάλασσα .
Στην Ελλάδα κανονικά έπρεπε να ήταν κατά 30% φθηνότερη η Βενζίνη από ότι στην Ελβετία ,την Τσεχία η την Σλοβακία !!!
Συμβαίνει όμως το αντίθετο .
ΓΙΑΤΙ;;
Ανάρτηση από τον/τη Tax Payer

Κάπνισμα τέλος ή μια νέα αρχή;

Ευφάνταστο τασάκι σε ελληνικό πλοίο της γραμμής. Από την προ-αβραμόπουλου περίοδο

http://antiparos-blog.blogspot.com/2009/06/blog-post_30.html
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 30/6/09

TO PRESS-GR ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Σχόλιο Press-gr: Ενδιαφέρουσες οι εξηγήσεις του κ. Βενιζέλου που μας εστάλησαν πριν από λίγο. Σίγουρα όμως ως έγκριτος δάσκαλος -και μαχητής, από τα πρώτα βήματα της νομικής του καριέρας, στο πλευρό εφημερίδων και μέσων ενημέρωσης- της ελευθερίας του λόγου μάλλον βιάστηκε να χαρακτηρίσει "συκοφαντικές" τις πληροφορίες για την ενόχληση σχετικά με την παρουσία του στην παρουσίαση του βιβλίου. Μια βόλτα από τη Βουλή σήμερα θα τον έπειθε άλλωστε και για τα σχόλια φίλων του βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τον πολιτικό συμβολισμό αυτής της ενέργειας. Δεν είναι ένας απλός βουλευτής ο κ. Βενιζέλος όπως θέλει να παρουσιάσει τον εαυτό του. Εκτός κι αν επιλέγει αυτόν τον τρόπο για να ανοίξει νέο μέτωπο με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα.
Οσον αφορά το θέμα της "Γερμανός", λίγη υπομονή και ο Στέλιος Ζαφείρης ετοιμάζει το δικό του κείμενο με όσα έχει να υποστηρίξει. Θα έχουν, μάλλον, ενδιαφέρον...
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 30/6/09

Ολομέλεια της Τοπικής Οργάνωσης Λάρισας του ΠΑΣΟΚ.

Ολομέλεια της Τοπικής Οργάνωσης Λάρισας του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ στο κέντρο «ΦΡΟΥΡΙΟ». Αντικείμενα της ολομέλειας θα είναι η αποτίμηση των αποτελεσμάτων των πρόσφατων ευρωεκλογών στην πόλη της Λάρισας και ο προγραμματισμός δράσης της Τ.Ο. για το επόμενο χρονικό διάστημα. περισσότερα...
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 30/6/09

ΣΟΚ......ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΠΟΣΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΩΝ 22,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΏΝ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ







ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ..........δείτε ΕΔΩ

Ανάρτηση Από OI ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μήπως με την απραξία μας βαδίζουμε στον όλεθρο;


Το Σεπτέμβριο του 1994 σε ένα συνέδριο επιχειρηματιών ο πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, Χένρι Κίσινγκερ, γνωστός σιωνιστής και ανθέλληνας, σε μια έκρηξη μισελληνισμού είπε τα εξής ανατριχιαστικά, αλλά αποκαλυπτικά των προθέσεων των απανταχού της γης ανθελλήνων:
« Ο Ελληνικός λαός είναι ατίθασος και δυσκολοκυβέρνητος. Για να χαλιναγωγηθεί πρέπει να τον πλήξουμε στη θρησκεία του, στη γλώσσα του, στην ιστορία του δηλαδή στις ρίζες του…»!!
Αυτά απεκαλύφθησαν στο περιοδικό «Οικονομικός Ταχυδρόμος» στις 14/8/1997 και η πρώτη δημοσίευση της ομιλίας του Κίσινγκερ, ήταν από την «Turkish Daily”, στις 17/2/1997. Σήμερα δυστυχώς, γινόμαστε μάρτυρες (παθητικοί) του αφανισμού της πατρίδος μας και το μόνο που κάνουμε είναι να λέμε, «δε βαριέσαι βρε αδελφέ»! Αυτή η απάθεια που διέπει σήμερα τον Έλληνα, είναι η αρχή αυτών που είπε τότε ο Κίσινγκερ. Βλέπουμε την ιστορία μας να διαστρεβλώνεται και να παραποιείται…! Βλέπουμε να χλευάζεται η Ορθοδοξία και κανείς να μην αντιδρά..! Βλέπουμε κάποιους απίθανους τύπους να χλευάζουν και να κατηγορούν τους αρχαίους ένδοξους προγόνους μας! Μας λένε ότι η καταγωγή μας«ινδοευρωπαίους», οι οποίοι δεν υπήρξαν και ούτε υπάρχουν στη σκέψη του Θεού.
Όπως διαπιστώνετε, Έλληνες, τα λεγόμενα του Κίσινγκερ αρχίζουν και γίνονται πραγματικότητα. Εμείς τι κάνουμε για αυτό…; Κοιτάμε να παίρνουμε δάνεια, για να «περνάμε καλά» τα Χριστούγεννα, το καλοκαιράκι μας και να παίρνουμε το αυτοκινητάκι μας; Δεν λέω φυσικά να μην παίρνουμε αυτοκίνητο ή να μην περνάμε καλά, αν είναι δυνατόν! Απλώς, πρέπει πρώτα να σκεφτόμαστε το καλό του συνόλου και ύστερα τον εαυτό μας, διότι αν πηγαίνει καλά η πατρίδα λογικά πηγαίνουμε καλά και εμείς σε προσωπικό επίπεδο..! Σκεφτείτε το σαν εικόνα πόσο καλύτερα θα είμαστε αν όλοι σκεφτόμασταν πρώτα το σύνολο και μετά τον εαυτό μας..! Θα ζούσαμε μια υπέροχη ζωή..! Πιστεύω να μη διαφωνείτε σε αυτό.
Οι Έλληνες πατροπαράδοτα έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε ελεύθερα και να μην έχουμε «ανειλημμένες υποχρεώσεις» απέναντι σε διάφορους ξένους εξουσιαστές ή ύποπτα διεθνή κέντρα. Η ελευθερία και η αλήθεια, όπως και η γνώση, είναι τα ιερά όπλα μας. Η Ελλάδα σήμερα έχει εγκλωβιστεί με τα δάνεια, με τα χρέη, με τα ανάλατα και αποπροσανατολιστικά προγράμματα των διαφόρων τηλεοπτικών σταθμών καθώς και με το παραμύθι της δήθεν παγκοσμιοποιήσεως, όπου λέει ότι όλοι είμαστε ίδιοι, να μην υπάρχουν σύνορα, να έχουμε μια θρησκεία όλοι κτλ.
Οι πρόγονοι μας με τη γνώση και το ήθος τους δημιούργησαν τον περίφημο και υπέροχο, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ. Θέλοντας να μας πλήξουν οι δήθεν εξουσιαστές και χωρίς να ερωτηθούμε από κανέναν, είτε από μέσα είτε έξω από την πατρίδα μας, καλούμαστε σήμερα να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση η οποία δεν περνούσε από τη σκέψη μας…!
Η χώρα έχει σαρωθεί από ένα κύμα λαθρομεταναστών, των οποίων ο αριθμός αγγίζει τα 2 εκατομμύρια κατά κάποιους! Χωρίς να υπάρχουν δουλειές, χωρίς να υπάρχει υποδομή υποδοχής των ξένων, είμαστε σήμερα οι Έλληνες σε έναν ασφυκτικό κλοιό, όπου λογικά πρέπει να επιζήσουμε, αφομοιώνοντας τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι σε τελική ανάλυση δεν φταίνε σε τίποτα, γιατί και οι ίδιοι τους είναι θύματα της παραπληροφόρησης! Βγαίνουν οι διάφοροι «αντιρατσιστές» και κόπτονται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, ενώ όταν είναι για τους Έλληνες, σφυρίζουν αδιάφορα.
Μέσα σε όλο αυτό το χάος τα Ελληνόπουλα καλούνται και αυτά να υποστηρίξουν και να διασώσουν ότι έχει μείνει Ελληνικό. Πώς όμως να γίνει αυτό από τη στιγμή που στα σχολεία διδάσκονται, οτιδήποτε άλλο εκτός από…Ελλάδα! Πως θα αφομοιωθούν κατ’ επέκταση οι ξένοι που ήρθαν μαζί με τα παιδιά τους, ή ένα κομμάτι αυτών, για μια καλύτερη ζωή, όταν το περιβάλλον στο οποίο ζούμε σήμερα είναι καθαρά ανθελληνικό; Και εξηγούμαι: Δημιουργούνται θέματα σημαίας στις εθνικές γιορτές, αποπροσανατολίζουν τα Ελληνόπουλα με ύπουλο τρόπο από τη θρησκεία τους, την ιστορίας τους, τη γλώσσα τους και γενικά τη ρίζα τους!
Πρέπει όσο είναι νωρίς και μπορούμε να επέμβουμε, με ειρηνικούς τρόπους βεβαίως, να δώσουμε στα Ελληνόπουλα ΠΑΛΙ στη θρησκεία τους, την ιστορία τους κτλ., ούτως ώστε όταν μεγαλώσουν να έχουν ήδη αφομοιώσει και τα ξένα παιδάκια! Οι καιροί είναι πονηροί και κάθε δισταγμός σημαίνει παράδοση των οσίων και των ιερών «τοις κυσίν» δηλαδή, στα σκυλιά! Θα επιτρέψουμε να γίνει αυτό;
Σε τελική ανάλυση υπάρχουν δύο δρόμοι: Ο πρώτος δρόμος είναι η συνέχεια της πορείας μας μέσα στο διάβα των αιώνων και ο δεύτερος δρόμος είναι να κάνουμε το χατίρι των σκοτεινών ανθρώπων που σχεδιάζουν την εξαφάνιση μας στα δύσοσμα ανθελληνικά υπόγεια τους.
Η πορεία μας, όμως, συνεχίζεται….. είναι από κάποιους απίθανους
Με στοιχεία από το βιβλίο " Δια Πυρός και Σιδήρου"
www.ellinikiafipnisis.blogspot.com
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 30/6/09

Δεν μεταδόθηκε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1


Δεν μεταδόθηκε το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 εξαιτίας της τετράωρης στάσης εργασίας των τεχνικών του σταθμού. Το αίτημα των τεχνικών αφορά την ακύρωση των απολύσεων που έχει εξαγγείλει η διοίκηση του σταθμού. Αντί του δελτίου ειδήσεων, ο ΑΝΤ-1 προέβαλλε το Αμερικάνικο talent show «Αμερική έχεις ταλέντο».

Σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε από την διοίκηση του σταθμού η απομάκρυνση άλλων τριών τεχνικών και δυο μακιγιέζ.

Περισσότερα στο http://www.foreignpress-gr.com/

Aπάντηση Βενιζέλου προς τους διαχειριστές του PRESS.GR,

Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

Προς τους διαχειριστές του PRESS.GR,

“Στο ιστολόγιο (blog) σας, που λειτουργεί δημόσια, με ελεύθερη πρόσβαση, ως ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης, δημοσιεύσατε σχόλιο με την υπογραφή Στέλιος Ζαφείρης, το οποίο αναφέρεται στη συμμετοχή μου στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Αλογοσκούφη.

Δεν με απασχολούν καθόλου οι αξιολογήσεις του σχολιαστή σε σχέση με τη συμμετοχή μου σε μια παρόμοια εκδήλωση, γιατί προφανώς ο συντάκτης κινείται σε άλλη εποχή πολιτικού πολιτισμού από τη σημερινή.

Συνηθίζεται σε όλες τις εκδηλώσεις παρουσίασης βιβλίων συγγραφέων που είναι πολιτικά στελέχη, να καλούνται ως ομιλητές και να μετέχουν εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα ή από τα περισσότερα από αυτά. Έτσι, στην εκδήλωση για το βιβλίο του κ. Αλογοσκούφη μίλησε και ο Γ. Δραγασάκης, στέλεχος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής.

Δεν χρειάζεται επίσης να σημειώσω ότι ο σχολιαστής αγνοεί προφανώς το περιεχόμενο της ομιλίας μου, το οποίο δημοσιεύεται στην προσωπική ιστοσελίδα μου (http://www.evenizelos.gr/)
(συγκεκριμένα, εδώ)

Στο τελευταίο όμως μέρος του σχολίου του, φέρομαι να έχω κάποια ανάμιξη με τη δίωξη του κ. Αλογοσκούφη που δεν έγινε, σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση Γερμανός.

Επισημαίνω με κατηγορηματικό τρόπο πως πρόκειται για αποκύημα φαντασίας, απολύτως και ενσυνείδητα συκοφαντικό, το οποίο και σας παρακαλώ να αποσύρετε, κάνοντας και τη σχετική επανόρθωση.

Επίσης θεωρώ απολύτως συκοφαντικά και ευτελιστικά για το ΠΑΣΟΚ και την ηγεσία του, τα σχόλια του κ. Στέλιου Ζαφείρη πως δήθεν εκφράστηκαν επιφυλάξεις και ανησυχίες για τη συμμετοχή μου στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Αλογοσκούφη.

Αλίμονο αν ήταν αυτό το επίπεδο της ηγεσίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή αν είχε τέτοιες αντιδράσεις και χρησιμοποιούσε τέτοια μέσα δημόσια έκφρασης των αντιδράσεων της.

Γι’αυτό όμως το θέμα φαντάζομαι ότι θα υπάρξει απάντηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.”

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: κ.Υπουργέ μας, απορώ γιατί εκνευρίζεστε όταν οι πολίτες, σας κάνουν κριτική. Θάπρεπε να είσαστε πιο ήρεμοι οι πολιτικοί των δυο κομμάτων μόνιμης διακυβέρνησης, στην κριτική. Και ιδίως οι προερχόμενοι απο κατεστημένα τζάκια. Αν δεν έχετε υπομονή εσείς στην κριτική, οι πολίτες που τους έχετε τσακίσει τα νεύρα, θάπρεπε νάχουν πάρουν τα βουνά και τα λαγκάδια. Εντάξει ξέρουμε ότι το "Πρόγραμμα" προβλέπει, την ανάληψη εξουσίας απο το ΠΑΣΟΚ στίς επερχόμενες εκλογές. Θα ξαναζήσουμε πάλι στιγμές ΑΠΕΙΡΟΥ κάλλους. Το ΞΕΡΟΥΜΕ !! Ελπίζω και ο παραδίδων σε σας την Υπουργική καρέκλα, να κάνει τις ίδιες χαρές και γλέντια, όπως εσεις όταν παραδίδατε στον κ. Παυλόπουλο το Υπουργείο Εσωτερικών. Άλλοστε ΜΙΑ απο τα ΙΔΙΑ είσαστε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Μέχρι την τελική λαϊκή αφύπνιση που θα σας στείλει ΕΚΕΙ που σας αξίζει. Στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ της ιστορίας. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ κ.ΥΠΟΥΡΓΕ και ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!!

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 30/6/09

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Αλβανία: Ισοπαλία Σοσιαλιστών-Δημοκρατικών με 70-70 έδρες!!!


Συνεχίζεται η μάχη στήθος με στήθος μεταξύ του Δημοκρατικού κόμματος του Σαλί Μπερίσα και του Σοσιαλιτικού κόμματος του Έντι Ράμα στην Αλβανία!
Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, το Σοσιαλιστικό κόμμα προηγείται με ποσοστό 41,03% και ο συνασπισμός του λαμβάνει 70 έδρες. Αναλυτικά ο Ράμα 65, 4 ο Μέτα και 1 το ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΙΑ. Ο συνασπισμός του δημοκρατικού κόμματος λαμβάνει επίσης 70 έδρες με τον Μπερίνα να έχει τις 67, το κόμμα των Τσάμηδων τους 2 και τον Μοισίου 1. Η διαδικασία καταμέτρησης προχωράει πολύ αργά και τα 600 περίπου τμήματα που απομένουν να καταμετρηθούν βρίσκονταιμ σε περιοχές που το Σοσιαλιστικό κόμμα καταλαμβάνει πολύ υψηλά ποσοτά. Οι περιοχές αυτές είναι το Φίερι,η Αυλώνα,το Ελ Μπασάν, η Λούσνια,το Μπεράτι και η Κορυτσά.

Επιτέλους «δημοκρατία» στο Ιρακ

Ύστερα από περίπου 6 χρόνια πολέμου κατά της τρομοκρατίας και υπέρ της αποκατάστασης της δημοκρατίας, το Ιράκ σήμερα γιορτάζει την ελευθερία του, καθώς τα αμερικανικά στρατεύματα αναδιπλώνονται σε στρατιωτικές βάσεις και θα ενεργούν στο εξής μόνο ύστερα από σχετικό αίτημα της κυβέρνησης της Βαγδάτης(?).
Βεβαίως και η αποκατάσταση της δημοκρατίας απαιτεί και κάποια ανταλλάγματα , άλλωστε τα ποτάμια αίματος των εκατοντάδων χιλιάδων Ιρακινών νεκρών της αμερικανικής εισβολής ,το πιστοποιούν .
Σήμερα λοιπόν μαζί με την αναδίπλωση των αμερικανικών στρατευμάτων ,ο ιρακινός λαός πρόκειται να γιορτάσει και την ανακοίνωση της κυβέρνησης του, δηλαδή σε ποιες ξένες εταιρείες παραχωρεί τα συμβόλαια εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου για τα επόμενα 20 χρόνια. Προφανώς η δημοκρατία δεν ορίζεται μέσα από τους ανθρώπους , αλλά μέσα από τον αμύθητο πλούτο κοιτασμάτων τα οποία μέσα σε 20 χρόνια θα αποδώσουν τουλάχιστον 30 δις. δολάρια στις πολυεθνικές εταιρείες .Περιττό να αναφερθεί η τοποθεσία των στρατοπέδων αναδίπλωσης των αμερικανικών στρατευμάτων , αφού απλά τυχαίνει να βρίσκονται κοντά στα κυριότερα κοιτάσματα πετρελαίου της χώρας...

Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΟ Ε9 ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Φρεσκο και καυτο τωρα με τα Ε9.
Ξαναζητανε τα στοιχεια γιατι η κτηματολογιο Α.Ε. δεν τα εχει δωσει στο δημοσιο.
Η κτηματολογιο Α.Ε. ειναι μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρια (που δεν εχει κανενα δικαιωμα να ζηταει προσωπικα δεδομενα με υποχρεωτικο τροπο και προστιμα) που ανηκει στην UNISYSTEMS. Θυγατρικη του ομιλου Info Quest.
Αν δεν ειμαι παλαβος , αυτο ειναι η μεγαλυτερη μιζα της ιστοριας , να αναθετεις ενα εργο (αναρωτιεμαι εγινε και διαγωνισμος ;
δημοσιογραφοι ξυπνατε) και να υποχρεωνεις να δωσει ο λαος προσωπικα δεδομενα τα οποια ΔΕΝ μοιραζεσαι με το δημοσιο (γιατι ρε φιλε να ξανακανω Ε9;;;). Επισης ειχαν μιλησει και για κυρωσεις πραγμα ανήκουστο για ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεια.
Κτιματολογιο ΑΕ θυγατρικη της UNISYSTEMS, θυγατρικη της INFO - QUEST που εχει και την ACS κουριερς.
Τι γινεται εκει ρε παιδια μηπως μπορω κι εγω να κανω μια ΑΕ και να ζηταω το μεγεθος του πέους των ελληνων και να ριχνω προστιμα σε οποιον ΔΕΝ μου λεει;
Αναλογως αντιδημοκρατικο ειναι και το προστιμο στο μετρο καθως ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ.
Αν διαβαζετε αυτο το σχολιο και το αφησετε να πεσει κατω το κριμα στο λαιμο σας.

¨Αναγνώστης
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 30/6/09

ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΡΕΚΟΡ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…

Όσοι ανησυχούσαν για το αν ο πρόσφατος φορολογικός μποναμάς της κυβέρνησης είχε αποτελέσματα, τα νέα είναι ενθαρρυντικά: Η αμόλυβδη βενζίνη, αμέσως μετά την ανακοίνωση της αύξησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα έσπασε σε πολλές περιοχές της χώρας ακόμη και το φράγμα των 1,20 ευρώ ανά λίτρο.
Υπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχο ρεκόρ είχαμε πέρσι όταν η διεθνής τιμή του πετρελαίου ξεπέρασε τα 140 δολάρια το βαρέλι. Σήμερα είναι στα 70 δολάρια.
Aποδεικνύεται λοιπόν ότι η σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δυστυχίας ,παραμένει η χαρά των κερδοσκόπων.
Τα μέτρα της έπληξαν αυτούς ακριβώς που στόχευε η σημερινή κυβέρνηση: τους πολλούς, τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα .

Αναγνώστης
Αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 30/6/09


ΑΛΒΑΝΙΑ:Σκληρή μάχη στήθος με στήθος με…παρατράγουδα στην καταμέτρηση!



Οι Δημοκρατικοί του Σαλί Μπερίσα, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, λαμβάνουν 71 έδρες και ποσοστό 39,97%, ενώ οι Σοσιαλιστές του Έντι Ράμα 66,παρ’ ότι προηγείται με 40,9%, με καταμετρημένο το 73,65% των ψήφων. Αυτή την ώρα, η διαδικασία στο Ελ Μπασάν έχει διακοπεί με εντολή του Υπουργείου Εσωτερικών(!) μιας και- όπως καταγγέλλουν οι εκπρόσωποι των Σοσιαλιστών- το κόμμα του Έντι Ράμα κεδρίζει με 200 περίπου ψήφους την νευραλγικής σημασίας έδρα και γέρνει την πλάστιγγα υπέρ των Σοσιαλιστών! Το κόμμα του Ιλίρ Μέτα εξασφαλίζει 3 έδρες.

Νεκρό δελφίνι στην παράλια του Βράχου στην Πρέβεζα!!!



Του Γιώργου Ζάκα

Το κύμα έφερε μέχρι την ακτή το μεγαλόσωμο θηλαστικό.Ο συνηθέστερος λόγος θανάτου των δελφινιών είναι η ανθρώπινη δραστηριότητα, αφού οι φυσικοί εχθροί τους είναι ελάχιστοι.Κυριότερη αιτία είναι η θαλάσσια ρύπανση. Τα δελφίνια βρίσκονται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, συνεπώς, οι μεγάλες ποσότητες τοξικών ουσιών που συγκεντρώνονται στο σώμα τους, προκαλούν επιπλοκές στην αναπαραγωγή, χρόνιες ασθένειες,δυσλειτουργίες εξασθένιση του οργανισμού και θάνατο.Άλλες αιτίες είναι η τυχαία σύλληψή τους σε αλιευτικά εργαλεία , το λαθραίο ψάρεμα με δυναμίτιδα, αλλά και η υπεραλίευση τους.Επίσης η ανεξέλεγκτη ανάπτυξη της παράκτιας ζώνης ευθύνονται για το θάνατο χιλιάδων ρινοδέλφινων κάθε χρόνο:Έργα όπως η κατασκευή μεγάλων λιμανιών, και η έντονη ανθρώπινη δραστηριότητα έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην ισορροπία του παράκτιου οικοσυστήματος στο οποίο ζει.Δυστυχώς δεν υπάρχουν υπεύθυνες και οργανωμένες υπηρεσίες ή φορείς αντιμετώπισης, ελέγχου και πρόληψης τέτοιων περιστατικών .Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη περιβαλλοντική, ενημέρωση γνώση, ευαισθησία και αντίδραση, γιατί κανείς δε μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τους πολίτες για το τι σημαίνει ισορροπία οικοσυστήματος και πως αυτή αφορά μεσο-μακροπρόθεσμα και τον άνθρωπο.Σε αυτά τα ευαίσθητα θέματα περιβαλλοντικής φύσεως και συνείδησης, που θα πρέπει να άπτονται της συνεχούς προσοχής , δυστυχώς η πολιτεία φαίνεται να είναι απλός θεατής και εμφανίζεται αδύναμη , να δράσει για να προστατεύσει τη θαλάσσια ζωή, το χειρότερο όμως είναι ότι συνεχίζει να κλείνει τα μάτια , σε καταφανείς παραβιάσεις του φυσικού περιβάλλοντος από τους πολίτες από επιχειρήσεις και από άλλους παράγοντες

ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΓΙΑ ΟΑΣΕ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ κα. Έλενα Ράπτη, σε ερώτηση δημοσιογράφων για την σύνοδο του ΟΑΣΕ δήλωσε σχετικά:

«Η Ελλάδα στη διάρκεια της Προεδρίας της στον ΟΑΣΕ οικοδομεί μια πολύπλευρη σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με την Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες και προωθεί έναν ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο για την νέα δομή ασφάλειας στην Ευρώπη του 21ου αιώνα.

Στη σύνοδο του ΟΑΣΕ στην Κέρκυρα, επιτεύχθηκαν συγκλίσεις, έγιναν βήματα προόδου σε θέματα που αφορούν την παγκόσμια κοινότητα, όπως το περιβάλλον, τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι εξοπλισμοί, οι ενεργειακές πολιτικές, η προσέγγιση Ανατολής – Δύσης. Ετέθησαν με έμφαση από τον Έλληνα Πρωθυπουργό στους ομολόγους του, θέματα Ελληνικού ενδιαφέροντος, όπως η λαθρομετανάστευση και η ασφάλεια.

Η σύνοδος του ΟΑΣΕ αποτελεί μια ακόμη στιγμή υψηλής οικονομικής και πολιτικής διπλωματίας για την Κυβέρνηση και την εξωτερική μας πολιτική».

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 30/6/09

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ:Η κοινωνικά ανάλγητη φοροεπιδρομή της Ν.Δ.

Πριν καν περάσει ένας μήνας οι βαρύγδουπες προεκλογικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού, ότι δεν σκέφτεται την επιβολή νέων φόρων, συνθλίφτηκαν κάτω από την καταβαράθρωση των δημοσίων εσόδων και της μαύρης τρύπας του πολλάκις αναθεωρημένου προϋπολογισμού της χώρας.

Το μάρμαρο κλήθηκαν να πληρώσουν οι μη προνομιούχοι, μετά τα νέα φορολογικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Παπαθανασίου, ο οποίος δεν μπόρεσε να αποφύγει ούτε αυτός την προσφιλή συνήθεια όλων των προκατόχων του να φορτώνουν τα οικονομικά βάρη όχι στους έχοντες αλλά στα πλατιά λαϊκά στρώματα.

Εξετάζοντας τα μέτρα με αντικειμενικότητα μπορούμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Η αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα θα έχει αποτέλεσμα την αύξηση στην τιμή της αμόλυβδης βενζίνης κατά 8-10 λεπτά το λίτρο. Είναι γνωστό ότι, η τελική τιμή της βενζίνης προσδιορίζεται σε ποσοστό 41% από το διυλιστήριο, 48% από τους φόρους και 11% από τις εταιρείες εμπορίας και τους πρατηριούχους. Είναι επίσης γνωστό ότι, η Ελλάδα έχει τις ακριβότερες τιμές προ φόρων στο ντίζελ κίνησης και την πέμπτη υψηλότερη στην αμόλυβδη σε σχέση με τα 27 κράτη-μέλη της ΕΕ. Αντί λοιπόν το Οικονομικό Επιτελείο να φροντίσει για την πάταξη των καρτέλ στις εταιρείες διύλισης και μετά να αυξήσει τον φόρο έτσι ώστε η τιμή της βενζίνης να παραμείνει σταθερή για τον καταναλωτή, επιβάλλει ένα ακόμη καπέλο στα καύσιμα που θα έχει δυσβάστακτες συνέπειες για την τσέπη όλων των πολιτών ανεξαρτήτου εισοδήματος.

Ο νέος τρόπος υπολογισμού των τελών συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας είναι παντελώς άδικος αφού δεν αναφέρεται μόνο σε εκείνους που έχουν μεγάλους λογαριασμούς κινητών αλλά και σε εκείνους που κάνουν συνετή και συντηρητική χρήση του κινητού τους τηλεφώνου. Πρέπει να τονιστεί δε ότι χώρα μας συμβαίνει και το παράδοξο να επιβάλλεται φορολογία επί του φόρου, αφού ο ΦΠΑ επιβάλλεται και στο ποσό που αντιστοιχεί στο τέλος κινητής τηλεφωνίας. Έτσι ο καθένας από μας σε κάθε τρία ευρώ που πληρώνει για το κινητό του το 1ένα ευρώ θα είναι φόρος.

Η επιβολή τέλους 12% επί της αξίας του χρόνου ομιλίας στα καρτοκινητά τηλέφωνα είναι ένα καθαρά φορομπηχτικό μέτρο που στρέφεται κατά του φτωχού, του φοιτητή, του μαθητή, του εργάτη και γενικά όλων εκείνων που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να έχουν κινητό τηλέφωνο με σύνδεση.

Η επιβολή ετήσιου ειδικού φόρου υπέρ δημοσίου στα αυτοκίνητα πάνω από 1929 κυβικά εκατοστά είναι ένα μέτρο που δείχνει ξεκάθαρα την υποκρισία της Κυβέρνησης. Αφού μείωσε το τέλος ταξινόμησης στο μισό ωθώντας όλο τον κόσμο στην αγορά μεγάλου αυτοκινήτου, τώρα πάει να πάρει πίσω όσα έδωσε φορολογώντας όχι μόνο όσους έχουν καινούριο αυτοκίνητο αλλά ακόμη και εκείνους που έχουν παλαιά αυτοκίνητα και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα αντικατάστασής τους, αλλά ακόμη και τους πολύτεκνους οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να έχουν αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού.

Όσον αφορά δε τα τέλη κυκλοφορίας και την εφάπαξ εισφορά που καθιερώνεται για τους κατόχους σκαφών αναψυχής είναι ένα μέτρο καθαρά προσχηματικό με στόχο να ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτών. Από ένα σύνολο 1,9 δισεκατομμυρίων ευρώ που αναμένεται να αποδώσουν τα νέα μέτρα, μόνο τα 60-70 εκατομμύρια ευρώ προσδοκάται να προέλθουν από όσους έχουν σκάφη αναψυχής. Αλλά και αυτό το νούμερο αμφισβητείται διότι κατά την ομολογία του ίδιου του Υπουργού Οικονομικών το ελληνικό κράτος δεν διαθέτει καν καταλόγους κατόχων σκαφών αναψυχής.

Από τα παραπάνω είναι φανερό ότι τα νέα φορολογικά μέτρα δεν έχουν καμία αναπτυξιακή στόχευση αλλά αποβλέπουν μόνο να καλύψουν τις τρύπες του προϋπολογισμού εξαντλώντας οικονομικά την μέση ελληνική οικογένεια. Με τα μέτρα αυτά ο κ. Παπαθανασίου ομολογεί ουσιαστικά ότι η Κυβέρνηση απέτυχε τόσο στην πάταξη της φοροδιαφυγής όσο και στη μείωση των δαπανών του υπερβολικά σπάταλου κράτους.

Οι Έλληνες πολίτες, δυστυχώς, βρίσκονται στη δυσάρεστη κατάσταση να νιώθουν ότι προσπαθούν να γεμίσουν τον πίθο των Δαναΐδων. Δεν εμπιστεύονται και με το δίκιο τους ούτε τις ικανότητες ούτε τις προθέσεις μιας Κυβέρνησης που στα χρόνια της διακυβέρνησής της το μόνο που κατάφερε είναι να ωθήσει όλο και μεγαλύτερα τμήματα του πληθυσμού κάτω από τα όρια της φτώχειας. Και ας ληφθεί υπόψη ότι ακόμα είμαστε στην αρχή, διότι τον Οκτώβριο επέρχεται και δεύτερο πακέτο μέτρων.

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 30/6/09


Το αργότερο τον Μάρτιο οι εκλογές… …«παίζουν» και το φθινόπωρο!


Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο με αφορμή το ενδεχόμενο συναινετικής εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας, αφού με τα σημερινά δεδομένα και με βάση τις θέσεις που έχουν διατυπώσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης, οι πρόωρες εκλογές
τον Μάρτιο δείχνουν μονόδρομος.
Απρόσμενη χαρακτηρίζει μερίδα του φιλοκυβερνητικού τύπου την απόφαση του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίσει κανέναν για πρόεδρο της Δημοκρατίας τον ερχόμενο Μάρτιο στην Βουλή, με αποτέλεσμα η Νέα Δημοκρατία και ο ΛΑΟΣ
να μην μπορούν από μόνοι τους να επιλέξουν τον πρόεδρο της αρεσκείας τους!
Διαβάστε περισσότερα>>>>

ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ? ΕΜΕΙΣ ???

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών για το οποίο κανείς δεν μιλάει και όλοι σιωπούν κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι αυτό των καυσίμων.




Κανένα κόμμα κανείς πολίτικος καμία εφημερίδα κανένα κανάλι πουθενά μα πουθενά δεν το θιγεί παρά μόνο περιστασιακά όταν δεν έχει κάτι άλλο να ασχοληθεί.
Φτάσαμε να πληρώνουμε 1 € το λίτρο και λεμέ και ευχαριστώ !!!

Όλοι μιλάμε εδώ και καιρό για σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ για "siemens" και "ομόλογα" και μίζες και και και καιιι....
Και το μεγαλύτερο σκάνδαλο που μας τα παίρνει καθημερινά να περνά απαρατήρητο ??? 'Η μήπως έτσι πρέπει ???
Τώρα θα πει κανείς "μα ξέρεις κατά καιρούς τα λέμε", και εγώ θα πω δεν σε κλέβουνε "κατά καιρούς" κάθε μέρα και κάθε στιγμή σε κλέβουμε με τα καύσιμα συνεπώς κάθε μέρα που περνά πρέπει να το καυτηριάζεις....
Ακόμα και τα παιδιά του δημοτικού ξέρουν τι οι τιμές των καυσίμων επιδρούν σε όλα, μα απόλυτα σε όλα και σε όλη την ζωή μας καθημερινά, άλλα εμείς ασχολούμαστε με σκάνδαλα που οι μίζες τους όσο μεγάλες κι αν είναι, είναι άπλα ένα μεροκάματο των εταιριών που διαχειρίζονται τα καύσιμα της χώρας...
Οι εταιρείες φυσικά πάντα λένε ότι τ αρπάζουν οι βενζινοπώλες ή το κράτος και αυτοί με την σειρά τους επιστρέφουν τις κατηγορίες και εμείς άπλα πληρώνουμε...
Κράτος ανύπαρκτο στην όλη υπόθεση και μιλώ για όλα τα κόμματα...
Σαν χεσμένοι είναι όλοι όταν τους ρωτάς γι αυτό και αλλάζουν κουβέντα ή μπερδεύουν την υπάρχουσα αν γίνεται και δεν μπορείς να βγάλεις καμιά απολύτως άκρη...
Δεν θα έλεγα κουβέντα αν όπως ανεβοκατεβαίνει η τιμή του βαρελιού στις αγορές έπαιζε ανάλογα και η τιμή των καυσίμων και στην πώληση τους άλλα αυτό δεν γίνεται και το ξέρουμε όλοι αλλά κανείς δεν κάνει κάτι...
Κανείς δεν έχει σκεφτεί δηλαδή γιατί ποσά σε € μιλάμε σε καθημερινή βάση ???
Και ψάχνουμε να δούμε αν δικαστεί ο Καραβέλας ή που τα δίνε ο Τσουκάτος και ποιος είναι πιανού κουμπάρος να βγάλουμε λαβράκι...

Μήπως τελικά αυτό θέλουν???
Μήπως όταν ασχολούμαστε με αυτά τα "σκανδαλάκια" απλά είμαστε το ευκόλως κατευθυνόμενο κοπάδι ???
Μήπως κάθε φορά που εμφανίζεται ένα σκάνδαλο ανεβαίνει ταυτόχρονα και το καύσιμο και περνά πάλι στα ψιλά ???
Μήπως έχουμε γίνει πολύ κοντόφθαλμοι ???
Μήπως αφού τα ΜΜΕ και πολιτικοί "πετάν αετό" ήρθε η ώρα να κράξουν τα blogs το όλο σκάνδαλο ???
Ή θα γίνουμε και εμείς αυτό που λέμε : από μπρος παρθένα και από πίσω μπαίνουν τραίνα ???
Μήπως λέω ? Μήπως ???

To κόλπο είναι μεγάλο και βρωμάει πολύ και το ξέρουμε...
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Και θα χαρώ αν τα μάθω ή τα δω αναρτημένα στα πραγματικά ανεξάρτητα blogs που έχουν τα κότσια να το κάνουν...

ΦΡΕΣΚΟΣ


SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΣΑΝΙΔΑ.


"ΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ... ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ"
Κατ`αρχήν να κάνουμε μια διευκρίνηση. Σε προσωπικό επίπεδο ουδόλως μας απασχολεί το περιεχόμενο της γνωμοδότησης, του -άντε γειά- κ. Σανιδά. Πρώτον γιατί είμαστε ΕΠΩΝΥΜΟ blogg με όνομα , διεύθυνση, τηλέφωνα, φωτογραφίες μας κ.λ.π.
Δεύτερον δεν ασχολούμαστε με πορνογραφία και ανάλογο υλικό.
Και τρίτον προσπαθούμε να φιλτράρουμε τα post μας,
ώστε να μην προσβάλλουμε, να μην συκοφαντούμε και να μην θίγουμε ΚΑΝΕΝΑΝ αδίκως, δίνοντας βεβαίως σε όποιον αισθάνεται θιγόμενος την δυνατότητα να εκφέρει την δική του άποψη, στον ίδιο χώρο που νομίζει οτι εθίγη , με την υποχρέωσή μας στην ανάρτησή του. Οπότε μέχρις εδώ όλα καλά και Άγια για εμάς.
Όμως δεν είμαστε μόνο εμείς, αλλά ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ. υπάρχουν αυτοί που για διαφόρους σωστούς και δικαιολογημένους λόγους προτιμούν την ανωνυμία και είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους, που θα πρέπει ΟΛΟΙ μαζί να το περιφρουρήσουμε.
Υπάρχουν δικαιώματα αλλά ΚΑΙ υποχρεώσεις και
είναι αυτονόητη η καταδίκη όποιων παραβιάζουν τις αρχές των Δημοκρατικών δικαιωμάτων, παραβιάζοντας τα δικαιώματα άλλων. Καταδικάζουμε απερίφραστα τα ιστολόγια που δρούν υπογείως υποσκάπτοντας τα Εθνικά μας συμφέροντα, την Δημοκρατική , ομαλή διαβίωση ΟΛΩΝ των Ελλήνων είτε σε τόπους Παιδείας, άθλησης, κοινωνικής δράσης και Θρησκευτικής λατρείας. Καταδικάζουμε όλους όσους χρησιμοποιούν σαν πρώτη ύλη τους , τα ανώριμα και απαίδευτα μυαλά , μερίδας της νεολαίας μας, παρασύροντάς την σε δρόμους ακολασίας και ανώμαλης, προσωρινής απόλαυσης.
Είμαστε ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ και ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ όταν αναμεταδίδουμε πορνογραφικό υλικό, διαδίδουμε αντιδημοκρατικές προκηρύξεις, ή όταν βλέπουμε πορνογραφικό υλικό και δεν το καταγγέλουμε.
Είμαστε όμως και ΩΡΙΜΟΙ όταν διαπιστώνουμε κάτι απο τα πιο πάνω να το ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ δια της απαξίωσης και της άγνοιας ΟΛΩΝ μας.
Επομένως ΟΣΟΙ Σανιδάδες, ΟΣΕΣ γνωμοδοτήσεις κι αν κάνουν είναι ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ. Και καταλήγουμε. ΠΟΙΟΙ φοβούνται την αποκάλυψη των λαμόγιων, φυσικά τα ίδια τα λαμόγια. ΠΟΙΟΙ αποκαλύπτουν τα λαμόγια; ΚΥΡΙΩΣ τα ΕΛΕΥΘΕΡΑ blogs. ΠΟΙΟΙ προσπαθούν να φιμώσουν με διάφορους τρόπους τα blogs που αποκαλύπτουν τα λαμόγια;
ΜΑ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ !!.

Τελικά δικαιώνεται ο κακοπροαίρετος που έβγαλε το σλόγκαν:
"Αν οι νόμοι λειτουργούσαν υπέρ του απλού Λαού, θα τους είχαν βγάλλει ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ!!
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 30/9/09

Γκολ αυτοί; Σέντρα εγώ!!! Εισαγγελέας ΕΣΥ; Βουλευτής ΕΓΩ!! Αμ, πως!!

Γκολ αυτοί; Σέντρα εγώ!!!


Επιτέλους, οι τελευταίες μου αναστολές έφυγαν, αποτελούν παρελθόν.
Μετά την χθεσινή αποχαιρετιστήρια εισήγηση του κυρίου Εισαγγελέα, ο κύβος ερρίφθη.
Το αποφάσισα, κατεβαίνω για βουλευτής!!!

-Μήνυση και άρση απορρήτου αυτοί;

-Βουλευτική ασυλία και βγάλσιμο της γλώσσας εγώ!!!

Thanks κύριε Εισαγγελεύ, μου άνοιξες νέους ορίζοντες!!!
Και καλή σύνταξη, μπορείς να φύγεις με την βεβαιότητα ότι θα σε θυμούνται για καιρό οι Έλληνες.
Θα μας μείνεις αξέχαστος.

Αφού δεν τα βρήκες με τους ανθρώπους, βρες τα με τον Θεό. Φαντάζομαι αυτό σήμαινε η χθεσινή αποχαιρετιστήρια δήλωσή σου : "Πιστεύω ότι έκανα ό,τι ήταν σωστό και αν κάπου έχω λαθέψει, μόνο ο Θεός το γνωρίζει."
Γειά σου κυρ-Εισαγγελέα με την ...(προσθέστε ό,τι θέλετε),
την ωραία!!!
"ΚΕΝΤΡΙ"
Αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 30/6/09

Αναμένεται να απελευθερωθεί ο Ιάσων Αθανασιάδης

Αναμένεται να απελευθερωθεί άμεσα ο Έλληνας δημοσιογράφος, Ιάσων Αθανασιάδης, ο οποίος συνελήφθη στην Τεχεράνη όπου βρισκόταν για την κάλυψη των τελευταίων γεγονότων για την εφημερίδα Washington Times.
Τον κ.Αθανασιάδη επισκέφθηκε σήμερα ο Έλληνας πρέσβης στην Τεχεράνη, ο οποίος δήλωσε ότι ο δημοσιογράφος είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται σύντομα να απελαθεί από το Ιράν.

Σημειώνεται ότι ο κ.Αθανασιάδης συνελήφθη με την κατηγορία της «παράνομης δράσης» στις 20 Ιουνίου και κρατείται στις φυλακές της Τεχεράνης από τότε.

http://www.tvxs.gr

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive