Το Σεπτέμβριο του 1994 σε ένα συνέδριο επιχειρηματιών ο πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, Χένρι Κίσινγκερ, γνωστός σιωνιστής και ανθέλληνας, σε μια έκρηξη μισελληνισμού είπε τα εξής ανατριχιαστικά, αλλά αποκαλυπτικά των προθέσεων των απανταχού της γης ανθελλήνων:
« Ο Ελληνικός λαός είναι ατίθασος και δυσκολοκυβέρνητος. Για να χαλιναγωγηθεί πρέπει να τον πλήξουμε στη θρησκεία του, στη γλώσσα του, στην ιστορία του δηλαδή στις ρίζες του…»!!
Αυτά απεκαλύφθησαν στο περιοδικό «Οικονομικός Ταχυδρόμος» στις 14/8/1997 και η πρώτη δημοσίευση της ομιλίας του Κίσινγκερ, ήταν από την «Turkish Daily”, στις 17/2/1997. Σήμερα δυστυχώς, γινόμαστε μάρτυρες (παθητικοί) του αφανισμού της πατρίδος μας και το μόνο που κάνουμε είναι να λέμε, «δε βαριέσαι βρε αδελφέ»! Αυτή η απάθεια που διέπει σήμερα τον Έλληνα, είναι η αρχή αυτών που είπε τότε ο Κίσινγκερ. Βλέπουμε την ιστορία μας να διαστρεβλώνεται και να παραποιείται…! Βλέπουμε να χλευάζεται η Ορθοδοξία και κανείς να μην αντιδρά..! Βλέπουμε κάποιους απίθανους τύπους να χλευάζουν και να κατηγορούν τους αρχαίους ένδοξους προγόνους μας! Μας λένε ότι η καταγωγή μας«ινδοευρωπαίους», οι οποίοι δεν υπήρξαν και ούτε υπάρχουν στη σκέψη του Θεού.
Όπως διαπιστώνετε, Έλληνες, τα λεγόμενα του Κίσινγκερ αρχίζουν και γίνονται πραγματικότητα. Εμείς τι κάνουμε για αυτό…; Κοιτάμε να παίρνουμε δάνεια, για να «περνάμε καλά» τα Χριστούγεννα, το καλοκαιράκι μας και να παίρνουμε το αυτοκινητάκι μας; Δεν λέω φυσικά να μην παίρνουμε αυτοκίνητο ή να μην περνάμε καλά, αν είναι δυνατόν! Απλώς, πρέπει πρώτα να σκεφτόμαστε το καλό του συνόλου και ύστερα τον εαυτό μας, διότι αν πηγαίνει καλά η πατρίδα λογικά πηγαίνουμε καλά και εμείς σε προσωπικό επίπεδο..! Σκεφτείτε το σαν εικόνα πόσο καλύτερα θα είμαστε αν όλοι σκεφτόμασταν πρώτα το σύνολο και μετά τον εαυτό μας..! Θα ζούσαμε μια υπέροχη ζωή..! Πιστεύω να μη διαφωνείτε σε αυτό.
Οι Έλληνες πατροπαράδοτα έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε ελεύθερα και να μην έχουμε «ανειλημμένες υποχρεώσεις» απέναντι σε διάφορους ξένους εξουσιαστές ή ύποπτα διεθνή κέντρα. Η ελευθερία και η αλήθεια, όπως και η γνώση, είναι τα ιερά όπλα μας. Η Ελλάδα σήμερα έχει εγκλωβιστεί με τα δάνεια, με τα χρέη, με τα ανάλατα και αποπροσανατολιστικά προγράμματα των διαφόρων τηλεοπτικών σταθμών καθώς και με το παραμύθι της δήθεν παγκοσμιοποιήσεως, όπου λέει ότι όλοι είμαστε ίδιοι, να μην υπάρχουν σύνορα, να έχουμε μια θρησκεία όλοι κτλ.
Οι πρόγονοι μας με τη γνώση και το ήθος τους δημιούργησαν τον περίφημο και υπέροχο, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ. Θέλοντας να μας πλήξουν οι δήθεν εξουσιαστές και χωρίς να ερωτηθούμε από κανέναν, είτε από μέσα είτε έξω από την πατρίδα μας, καλούμαστε σήμερα να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση η οποία δεν περνούσε από τη σκέψη μας…!
Η χώρα έχει σαρωθεί από ένα κύμα λαθρομεταναστών, των οποίων ο αριθμός αγγίζει τα 2 εκατομμύρια κατά κάποιους! Χωρίς να υπάρχουν δουλειές, χωρίς να υπάρχει υποδομή υποδοχής των ξένων, είμαστε σήμερα οι Έλληνες σε έναν ασφυκτικό κλοιό, όπου λογικά πρέπει να επιζήσουμε, αφομοιώνοντας τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι σε τελική ανάλυση δεν φταίνε σε τίποτα, γιατί και οι ίδιοι τους είναι θύματα της παραπληροφόρησης! Βγαίνουν οι διάφοροι «αντιρατσιστές» και κόπτονται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, ενώ όταν είναι για τους Έλληνες, σφυρίζουν αδιάφορα.
Μέσα σε όλο αυτό το χάος τα Ελληνόπουλα καλούνται και αυτά να υποστηρίξουν και να διασώσουν ότι έχει μείνει Ελληνικό. Πώς όμως να γίνει αυτό από τη στιγμή που στα σχολεία διδάσκονται, οτιδήποτε άλλο εκτός από…Ελλάδα! Πως θα αφομοιωθούν κατ’ επέκταση οι ξένοι που ήρθαν μαζί με τα παιδιά τους, ή ένα κομμάτι αυτών, για μια καλύτερη ζωή, όταν το περιβάλλον στο οποίο ζούμε σήμερα είναι καθαρά ανθελληνικό; Και εξηγούμαι: Δημιουργούνται θέματα σημαίας στις εθνικές γιορτές, αποπροσανατολίζουν τα Ελληνόπουλα με ύπουλο τρόπο από τη θρησκεία τους, την ιστορίας τους, τη γλώσσα τους και γενικά τη ρίζα τους!
Πρέπει όσο είναι νωρίς και μπορούμε να επέμβουμε, με ειρηνικούς τρόπους βεβαίως, να δώσουμε στα Ελληνόπουλα ΠΑΛΙ στη θρησκεία τους, την ιστορία τους κτλ., ούτως ώστε όταν μεγαλώσουν να έχουν ήδη αφομοιώσει και τα ξένα παιδάκια! Οι καιροί είναι πονηροί και κάθε δισταγμός σημαίνει παράδοση των οσίων και των ιερών «τοις κυσίν» δηλαδή, στα σκυλιά! Θα επιτρέψουμε να γίνει αυτό;
Σε τελική ανάλυση υπάρχουν δύο δρόμοι: Ο πρώτος δρόμος είναι η συνέχεια της πορείας μας μέσα στο διάβα των αιώνων και ο δεύτερος δρόμος είναι να κάνουμε το χατίρι των σκοτεινών ανθρώπων που σχεδιάζουν την εξαφάνιση μας στα δύσοσμα ανθελληνικά υπόγεια τους.
Η πορεία μας, όμως, συνεχίζεται….. είναι από κάποιους απίθανους
Με στοιχεία από το βιβλίο " Δια Πυρός και Σιδήρου"
www.ellinikiafipnisis.blogspot.com
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 30/6/09