Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

TO PRESS-GR ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Σχόλιο Press-gr: Ενδιαφέρουσες οι εξηγήσεις του κ. Βενιζέλου που μας εστάλησαν πριν από λίγο. Σίγουρα όμως ως έγκριτος δάσκαλος -και μαχητής, από τα πρώτα βήματα της νομικής του καριέρας, στο πλευρό εφημερίδων και μέσων ενημέρωσης- της ελευθερίας του λόγου μάλλον βιάστηκε να χαρακτηρίσει "συκοφαντικές" τις πληροφορίες για την ενόχληση σχετικά με την παρουσία του στην παρουσίαση του βιβλίου. Μια βόλτα από τη Βουλή σήμερα θα τον έπειθε άλλωστε και για τα σχόλια φίλων του βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τον πολιτικό συμβολισμό αυτής της ενέργειας. Δεν είναι ένας απλός βουλευτής ο κ. Βενιζέλος όπως θέλει να παρουσιάσει τον εαυτό του. Εκτός κι αν επιλέγει αυτόν τον τρόπο για να ανοίξει νέο μέτωπο με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα.
Οσον αφορά το θέμα της "Γερμανός", λίγη υπομονή και ο Στέλιος Ζαφείρης ετοιμάζει το δικό του κείμενο με όσα έχει να υποστηρίξει. Θα έχουν, μάλλον, ενδιαφέρον...
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 30/6/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive