Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Υπάρχει και κάτι αστείο σε αυτή την υπόθεση που με κάνει και γελάω (ίσως πικραμένα λίγο) και ίσως γελάσετε και εσείς (ίσως όμως και να πικραθείτε).


Η ιθαγένεια εκτός των άλλων δείχνει και την καταγωγή κάποιου ατόμου.
Δίνοντας λοιπών την δυνατότητα στους μετανάστες να δεχτούν την Ελληνική ιθαγένεια σημαίνει ότι πρέπει να απαρνηθούν την δική τους. Να απαρνηθούν την καταγωγή τους την εθνικότητά τους κτλ.
Ξέρεται, όλοι οι λαοί της γης έχουν δικαίωμα να αισθάνονται την περηφάνια της καταγωγής τους. Κάθε φυλή έχει τα προτερήματά της και τα ελαττώματά της και συνήθως τα προτερήματα είναι αυτά που κάνουν κάποιον να αισθάνεται περήφανος για την καταγωγή του.
Σκεφτείτε τώρα έναν ιμιτασιόν Έλληνα, χωρίς καταγωγή. Χωρίς καμία περηφάνια και αξιοπρέπεια, διότι και η καταγωγή δίνει αξιοπρέπεια.
Οι κύριοι αυτοί της κυβέρνησης έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ρατσισμού και φασισμού.
Είναι φασιστικό να θέλεις να κάνεις κάποιον να απαρνηθεί την καταγωγή του και την εθνικότητά του. Προσπαθούν να κάνουν το ίδιο που έκαναν οι Τούρκοι στους προγόνους μας με τον εξισλαμισμό.
Γίνονται σε απίστευτο βαθμό φασίστες προσπαθώντας να δείξουν το αντίθετο.
Και είναι και ρατσιστές διότι προσπαθούν να κάνουν τους ανθρώπους αυτούς να απαρνηθούν την φυλή τους και να ενταχθούν στην φυλή των Ελλήνων.
Ίσως πιστεύουν ότι οι άλλες φυλές είναι κατώτερες και δεν πρέπει να υπάρχουν. Αλλά επειδή δεν μπορούν να αφανίσουν αυτές τις φυλές με άλλο τρόπο προσπαθούν να τις μπασταρδέψουν με το Ελληνικό αίμα μήπως και γίνουν καλύτερες!
Δεν έχει πλάκα;
Γίνονται καραγκιόζηδες της ιστορίας. Αν ήθελαν πράγματι να κάνουν κάτι καλό για αυτούς τους ανθρώπους θα μπορούσαν τουλάχιστον να δώσουν την Ελληνική υπηκοότητα στα παιδιά τους που γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Οι γονείς δεν την δικαιούνται διότι ήρθαν παράνομα όμως τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα.
Υπηκοότητα δίνουν όλα τα σοβαρά κράτη ώστε ο πολίτης που την κατέχει να έχει και δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Ιθαγένεια όμως δεν ξέρω κάποιο σοβαρό κράτος που να την δίνει έτσι απλόχερα σε οποιονδήποτε.
Εσείς ξέρετε;

ΚΑΠΕΤΑΝ Κ Ε Φ Α Λ Ο Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive