Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Αλίμονο σε αυτούς που βγαίνουν στα πάνελ και κάνουν "δηλώσεις μετανοίας"...!

Σπίτια στους λαθρομετανάστες, τζάμπα νοσηλεία σε νοσοκομεία, επιδότηση ενοικίου σε Αφρικανούς και Ασιάτες. Εκατομμύρια ευρώ που βγαίνουν απο την τσέπη του Έλληνα πολίτη.

Που αναγκάζεται ακόμα και σε δανεισμό με δυσβάχτατους όρους ώστε να συντηρεί τον "ανθρωπισμό" κάποιων.
Και το αποτέλεσμα Έλληνες άνεργοι,Έλληνες που δεν κάνουν παιδιά αφού δεν μπορούν να τα συντηρήσουν,Έλληνες που δεν μορφώνονται σωστά αφού το επίσημο κράτος φροντίζει γι' αυτό,Έλληνες που δούλευαν μια ζωή
και όταν έρθει η ώρα η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της τους πετά στα ράντζα των νοσοκομείων για να φιλοξενείται η κ.Βουλγάροβα σε σουίτα.
Και ενώ η φιλεύσπλαχνη κυβέρνηση φροντίζει για όλα αυτά και πολλά άλλα.
Οι δεοντολόγοι δημοκράτες των ΜΜΕ απαγορεύουν την οποιαδήποτε αντίθετη φωνή.
Ακόμα και στην περίπτωση που επιτρέψουν μια φορά στις χίλιες κάτι τέτοιο ζητούν πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων "Είσαι φασίστας;", "Είσαι ρατσιστής;", Είσαι ακροδεξιός;". και εσύ πρέπει να απολογηθείς σαν καλό παιδάκι,να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας ώστε να μπορείς να εκφέρεις την άποψη σου. Και να απολογηθείς σε ποιούς; Στους πρώην Κνίτες δημοσιογράφους που τα κονόμησαν; Τους πρώην Μαοικούς; Στους δηλωμένους Πασοκτζίδες που θυμούνται την ανεξαρτησία του τύπου στην αντιπολίτευση και όταν γίνουν κυβέρνηση διορίζονται ανά δεκάδες στα γραφεία τύπου με σκοπό την φιλοκυβερνητική προπαγάνδα; ή στους νεοδημοκράτες που στηρίζουν μέχρι του σημείου που δεν θα θιχτούν τα προσωπικά τους συμφέροντα;Στα λαμόγια μεγαλοδημοσιογράφους που καλυμμένοι πίσω από την "ελευθερία του τύπου" διαπλέκονται καθημερινά με την εκάστοτε εξουσία και παραπληροφορούν συστηματικά τον Ελληνικό λαό; Οχι κύριοι δεν απολογούμαι είμαι ότι γουστάρω. Και έχω δικαίωμα και υποχρέωση προς την πατρίδα που με γέννησε να πω την άποψη μου.
Όταν αποφασίσετε εσείς και οι φίλοι σας επαγγελματίες πολιτικοί που συνευρίσκεστε σε όλες τις "κοσμικές" συναντήσεις να απαντήσετε αν είστε ανθέλληνες, προδότες, κλέφτες, διαπλεκόμενοι, και συμφεροντολόγοι τότε και εγώ θα απολογηθώ. Μέχρι τότε αλίμονο στους εκπροσώπους της πατριωτικής παράταξης που βγαίνουν στα πάνελ και προβαίνουν σε απολογίες.
Εστάλη από http://proesilaos.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. "-Και τριγυρω σου θα στησουν
    -Με βιολια και με ζουρναδες
    -Γυφτοι,εβραιοι,αραπηδες,πασαδες
    -Και τα γονατα τους θα λυγισουν οι τρανοι σου
    -Και θα γινουν των ραγιαδων οι ραγιαδες".
    ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive