Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Επεσα σε ομπρέλα προστασίας Ζαγοριανού!!


ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΒΟΜΒΑ Ο Ι. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΗΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΥ

Εγγραφο - βόμβα του αρχαιότερου αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Ι. Παπανικολάου με πρωτοφανείς καταγγελίες για αδίστακτο μηχανισμό προστασίας του διωκόμενου πρώην ανακριτή της Ζήμενς Ν. Ζαγοριανού ανοίγει τον ασκό του Αιόλου.

«Κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων μου, ως προϊσταμένου της επιθεώρησης των δικαστηρίων της χώρας και ειδικότερα κατά τον πειθαρχικό έλεγχο του ανακριτή Ν. Ζαγοριανού, προσέκρουσα σε σκληρό και αδίστακτο πολυπρόσωπο μηχανισμό προστασίας του ελεγχόμενου και του ανακριτικού του έργου στην υπόθεση Ζήμενς, τον οποίο, ως προς τα πρόσωπα και τους λόγους της προστασίας αυτής, είναι απαραίτητο να αποκαλύψουν τα αρμόδια δικαστικά όργανα, αφού εύλογα μου δημιουργήθηκε η πεποίθηση ότι η όλη υπόθεση όζει αποπνέουσα οσμές διαφθοράς, αδιαφάνειας και ανομίας σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος».
Ο κ. Παπανικολάου στο πειθαρχικό του πόρισμα διαπιστώνει πέραν των ευθυνών του κ. Ζαγοριανού και ευθύνες σε βάρος συμμετόχων, ηθικών αυτουργών ή συνεργών του πρώην ανακριτή, που κάλυψαν τις ενέργειές του, όπως ο πρώην εισαγγελέας του Α.Π. Γ. Σανιδάς και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ι. Σακελάκος. Και οι δύο έχουν καταθέσει υπέρ του κ. Ζαγοριανού. Επίσης υπέρ του έχει προταθεί να καταθέσει και ο κ. Κεδίκογλου!!

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ!!!!
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ, ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ "ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ", ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΕΡΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ!!
Αχ κ. Παπανικολάου, μου φαίνεται ότι και εσείς μόλις τώρα στη δύση του δικαστικού σας βίου ανακαλύψατε ...την Αμερική!!

Πάντως επιβεβαιωθήκαμε όταν αναρωτηθήκαμε:
Παραπέμπεται ο αυτουργός! Οι ηθικοί αυτουργοί όμως??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive