Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Ελα τώρα, το 98% του λαού ;;ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΟΣΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ''ΤΟ ΒΗΜΑ'' Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΦΥΓΕ ,ΑΛΛΑ ΤΟ "ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ" ΖΕΙ & ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ !!

ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

Γράφει η ''δημοκρατική'' εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ":

Ακροδεξιά «επίθεση» στη δημόσια διαβούλευση για τη μεταναστευτική πολιτική.

Σε δημόσια διαβούλευση έχουν τεθεί από χθες το βράδυ τα άρθρα του σχεδίου νόμου που αφορούν στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για την «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα».

Λίγο μετά την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης ακροδεξιές απόψεις «βομβαρδίζουν» τον ιστότοπο προσπαθώντας να μπλοκάρουν τη διαβούλευση.

Κάποιοι κάνουν λόγο για «αλλοίωση του έθνους», άλλοι προβλέπουν πως «ο λαός θα ξεσηκωθεί», ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που ζητούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Υπάρχουν, πάντως και ορισμένοι που συμφωνούν με το μέτρο, κρίνοντας ότι αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Μας ενημέρωσε ο Κυριάκος από το dhmopshfisma.blogspot

8 σχόλια:

  1. Φοβικά σχόλια στη δημόσια διαβούλευση για τη μεταναστευτική πολιτική
    http://ellines-portal.blogspot.com/2009/12/blog-post_8479.html

    (κάντε κλικ στον τίτλο του άρθρου, για να σας πάει στο πλήρες άρθρο! το οποίο είναι εδώ: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1089652 :) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MHN TOYS KOITATE ELLHNES

    BARATE TOUS!

    24 WRES TO 24-WRO BOMBARDISTE TOUS ME MYNHMATA NONSTOP

    DWSTE TOYS ENA MA8HMA POY DEN 8A TO 3EXASOUN POTE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΒΗΣΑΤΕ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΣΑΣ Π Ο Δ Ο Π Α Τ Η Σ Ε Ι. ΤΖΕΦΡΥ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕΣ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΕ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚΕΡ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα που τελειώνει αυτή η, μάλλον στάσιμη, χρονιά μπορούμε να αρχίσουμε να εξετάζουμε το έργο αυτού του, τόσο ελπιδοφόρου, σχήματος του γιωργάκη όσον αφορά τις πρώτες του 100 μέρες διακυβέρνησης της χώρας. Κατάφερε να συσπειρώσει όλα τα άκρα εναντίον του. Ο νέος μας εμφύλιος δεν χρειάζεται πλέον ασαφείς ιδεολογικές φανφάρες τύπου "δεξιά" και "αριστερά". Τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα τώρα. Απελπισμένοι, αγριεμένοι πολίτες εναντίον ενός αποφασισμένου, απολυταρχικού κράτους. Τουλάχιστον κάτι θα μας ενώσει σε έναν κοινό σκοπό έστω και αν προβλέπεται καταστροφικός αυτός όπως και ο νέος χρόνος άλλωστε. Της τίγρης θα γίνει το 2010. Της ζούγκλας κανονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωπα καλε, ακροδεξιαειναι τα ματια τους που εχουν αληθωρησει και δεν βλεπουν το σωστο για τον τοπο.
    Αλλα αυτοι ειναι που πουλαναι για τα χρηματα και την μανα τους στον διαβολο και εμεις ειμασται απο αυτους που δεινουμε και την ζωη μας για την πατριδα.Λοιπον,που ειναι το προβλημα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ρε είμαστε τόόόόσοι πολλοί ακροδεξιοί σ'αυτήν τη χώρα....
    Όλοι Χίτλερ είμαστε...
    Απορώ, με τόσους Χίτλερ στην Ελλάδα, πως διάολο κατάφεραν και μας κατσικώθηκαν τόσα εκατομμύρια μαυριδεροί;
    Γεωργιάδης Κων/νος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα μου εξηγησει κανεις,γηινος η' "εξωγηινος" απο ποτε ειναι φασιστικο το να ζητας δημοψηφισμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive