Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΚΛΙΜΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΣΤΟ "ΣΥΡΙΖΑ" . ΑΛΑΒΑΝΟΣ: "ΔΕΝ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ"

ΜΕΤΑ τη σφαγή στη Ρηγίλλης, το μαχαίρι πέρασε στην Κουμουνδούρου. Εκεί στην Ιπποκράτους τι κάνετε;

Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα πορεύεται το συμμαχικό εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ, η συνοχή και η ύπαρξη του οποίου δοκιμάζονται οριακά, όπως διεφάνη από την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Στην «κορυφή του παγόβουνου» βρέθηκε η σύγκρουση των κκ. Αλ. Αλαβάνου και Αλ.Τσίπρα, η οποία έχει λάβει το τελευταίο διάστημα «εμφυλιοπολεμική» διάσταση, μετά και τις βολές του πρώτου κατά των μηχανισμών της Κουμουνδούρου και τις διαπιστώσεις του ότι «ο κίνδυνος για την Αριστερά είναι κυρίως εντός των τειχών».
Τα πυρά δεν έμειναν αναπάντητα από τον διάδοχό του, κ. Τσίπρα, ο οποίος από το βήμα της Συνδιάσκεψης τόνισε ότι «εδώ μέσα βρίσκονται οι άνθρωποι που έδωσαν τη μάχη των εκλογών με πίστη, με ελπίδα, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες, χωρίς να διεκδικούν κάτι για τον εαυτό τους, και δεν βλέπουν εσωτερικούς εχθρούς». Ο κ. Αλαβάνος αντεπιτέθηκε λέγοντας ότι «παγιδευόμαστε εκ των έσω με την αφύπνιση των μηχανισμών, τις εξουσιαστικές λογικές, τις απολίτικες δράσεις» και κατηγόρησε ευθέως την ηγεσία του ΣΥΝ ότι επιδεικνύει έναντι του κατεστημένου «διαγωγή κοσμιωτάτη»!
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Σαββατο 28/11/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive