Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Το μίσος κατά των Ελλήνων φουντώνει στην Αλβανία. Κινδυνεύουν τα αδέρφια μας οι Βορειοηπειρώτες. Εδώ η κυβέρνηση ετοιμάζεται να τους δώσει ιθαγένεια!!

Ένα έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου που διαπράχθηκε προσφάτως στη Χειμάρρα της Αλβανίας και το κύμα συμπαράστασης στον δολοφόνο, που ξέσπασε, δείχνει ότι στη γειτονική μας χώρα επωάζεται ο ακραίος ανθελληνισμός. Δράστης ένας εικοσιτετράχρονος Αλβανός και θύμα ο ελληνικής καταγωγής εργοδότης του.Τα κίνητρα ήταν οικονομικά και η αστυνομία συνέλαβε τον νεαρό, αποκαλύπτοντας φρικιαστικές λεπτομέρειες γύρω από τη δολοφονία. Αν όμως η αποτρόπαια πράξη, αυτή καθαυτή, προκαλεί απέχθεια, τα όσα ακολούθησαν σοκάρουν. Μέσα από τα blogs στο Διαδίκτυο επιχειρείται η ηρωοποίηση του νεαρού διότι σκότωσε έναν Έλληνα! Τα ιστολόγια μεγάλων εφημερίδων, στα οποία παρεμβαίνουν για να καταθέσουν τις απόψεις τους καθημερινά εκατοντάδες αναγνώστες, αλλά και προσωπικά ηλεκτρονικά σημειωματάρια, πλημμυρίζουν μίσος.

2 σχόλια:

  1. Το Ανύπαρκτο κράτος του ΠΑΣΟΚ καταδυναστεύει τους Ελληνες για χάρη των Λαθρομεταναστών SΟS ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ 0 SΟS


    http://makelio.blogspot.com/
    2009/11/ss-0-ss.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας κανουν ονειρα οι βρωμοαλβανοι οτι θα γινουν "Ελληνες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive