Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Ούτε βήμα πίσω Κυρία Κατσέλη στο νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά!!!!!



Οι αντοχές αρχίζουν να λιγοστεύουν. Οι τραπεζίτες αδιαφορώντας για τη ζημιά που έχουν προκαλέσει αρνούνται να συμμορφωθούν, διαπραγματεύονται και εκβιάζουν. Αντιδρούν στα εξής:

Ζητούν να εξαιρεθούν τα στεγαστικά δάνεια και να μην προστατευθεί η πρώτη κατοικία.... Δηλαδή να συνεχίζουν να πετάνε τον κοσμάκη στο δρόμο και να τους παίρνουν το βιός τους σαν γενίτσαροι.

Ζητούν οι ελάχιστη καταβολή από 10% του συνολικού χρέους να πάει στο 20%... σα να μην ξέρουμε πόσα υπερκέρδη απομυζούν με κρυφές χρεώσεις και συνεχίζουν να το πράττουν παρά τις καταδικαστικές αποφάσεις των δικαστηρίων.

Ζητούν τα χρόνια που θα παρακολουθούνται τα οικονομικά τους όσοι ενταχθούν στις ρυθμίσεις από 5 σε 10 χρόνια!!!

Ζητούν να μην γίνει πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την κρίση που δημιούργησε το παγκόσμιο σινάφι τους...

Υπάρχει πολύς κόσμος που περιμένει μέρα με την μέρα την ψήφιση του νομοσχεδίου... και δυστυχώς το πρωί ακούσαμε ότι πάει για τον Ιανουάριο.

Κυρία Κατσέλη δεν έχετε κανένα δικαίωμα να αλλάξετε ούτε μία λέξη από το νομοσχέδιο που ενέκρινε με την ψήφο του ο Ελληνικός λαός όσο και να φωνάζουν οι τραπεζίτες... γιαυτό φέρτε άμεσα το νομοσχέδιο στη βουλή και να το ψηφίσετε με την διαδικασία του κατεπείγοντος αρχές Δεκέμβρη... τη λαϊκή εντολή την έχετε... πάμε!!!

Σχετικό:


Υλικό από το αρχείο μας

"NASOS"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive