Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Αυτά τα ΘΕΟΚΟΥΦΑ ΜΟΝΟ στην Ελλάδα συμβαίνουν.Κράτος ΚΑΙ Πρυτάνεις ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ υποθάλπουν τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! Δεν πάμε καλάάάά!!

Οι περισσότεροι πρυτάνεις τάχθηκαν υπέρ του Indymedia!

Το ίδιο και η Υπουργός (ΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ) Παιδείας Κα Αννα Διαμαντοπούλου- Bilderberg

Η ιστοσελίδα Ιndymedia που φιλοξενήθηκε από το  Πολυτεχνείο και προκάλεσε την ποινική δίωξη  κατά των πρυτανικών αρχών. Δεξιά επάνω ο  πρύτανης του Πολυτεχνείου Κ. Μουτζούρης που  επικαλείται τη φράση του Βολταίρου «Διαφωνώ  με αυτά που λες αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι  θανάτου το δικαίωμά σου να τα λες». Δεξιά η  υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου που  δήλωσε «αλίμονο αν βάλουμε μπροστά το θέμα  του φόβου. Νομίζω ότι πάνω από όλα είναι η  ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης»
Την πασίγνωστη φράση του Βολταίρου «Διαφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τα λες» επικαλείται το Πολυτεχνείο της Αθήνας για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας Ιndymedia και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να εμποδίσει τη λειτουργία της, παρά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον των πρυτανικών αρχών.

Η απαγγελία κατηγοριών για παράβαση καθήκοντος κατά του πρύτανη Κ. Μουτζούρη και των αντιπρυτάνεων του ΕΜΠ Ι. Πολύζου και Γερ. Σπαθή, παραμονές του εορτασμού της 36ης επετείου από την εξέγερση, προκάλεσε χθες θύελλα αντιδράσεων τόσο στο Πολυτεχνείο της Αθήνας όσο και στα υπόλοιπα Πανεπιστήμια. Οι πρυτανικές αρχές του ιδρύματος ανακοίνωσαν χθες ότι θα προσφύγουν στο Συμβούλιο Εφετών, ζητώντας την ακύρωση της παραπομπής τους σε δίκη.

Η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου τάχθηκε εμμέσως υπέρ των πρυτανικών αρχών: «Δεν θα κρίνω τη Δικαιοσύνη. Θεωρώ ότι οι πρυτανικές αρχές απαντούν με επάρκεια και θέτουν τα ζητήματα στη σωστή τους βάση. Ζούμε σε μια ελεύθερη κοινωνία. Αλίμονο αν βάλουμε μπροστά το θέμα του φόβου. Νομίζω ότι πάνω από όλα είναι η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης», είπε χαρακτηριστικά.

Οι περισσότεροι πρυτάνεις, ανάμεσα στους οποίους οι πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρ. Κίττας και Πατρών Στ. Κουμπιάς, τάχθηκαν επίσης με το μέρος του Πολυτεχνείου και μάλιστα έκαναν λόγο για παραιτήσεις. Οι φοιτητές επίσης αντέδρασαν και πέντε Σχολές του Πολυτεχνείου εξέδωσαν ψηφίσματα υπέρ της συνέχισης λειτουργίας του Ιndymedia. Αντίθετα άλλοι πανεπιστημιακοί, ανάμεσα στους οποίους ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Ιωακ. Γρυσπολάκης, εκφράστηκαν αρνητικά.
*************************************
Σχόλιο SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: SORRY κάναμε ΛΑΘΟΣ! Ζητάμε ταπεινά ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Απο τα ΑΘΩΑ παιδιά που καίνε τη σημαία μας. Απο τα ΑΚΑΚΑ παιδιά που καταστρέφουν Δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες. Απο τα ΑΒΟΥΛΑ πλασματάκια που ΨΗΝΟΥΝ αστυνομικούς. Απο τα ΓΛΥΚΑ παιδάκια που ανοίγουν τα άχρηστα κεφάλια όσων δεν συμφωνούν μαζί τους.
Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ να δοθεί επίδομα δια βίου μάθησης νέων τεχνολογιών καταστροφής. Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ να δοθεί δια βίου επίδομα επικίνδυνης δραστηριότητας σ` αυτά τα Θεόσταλτα παιδιά με τις κουκούλες. Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ να καθιερωθεί σαν επίσημο ένδυμα η κουκούλα με απαραίτητα αξεσουάρ, αλυσσίδες, ρόπαλα, μολότωφ. Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ να καταδικαστούν σε σκληρές ποινές τα θύματα των γελαστών παιδιών με τις κουκουλίτσες. Συμφωνούμε απόλυτα στην αλλαγή της σημαίας μας και στην αντικατάστασή της με το "Α" των φιλελλήνων και φιλήσυχων, αναρχικών. Συμφωνούμε απόλυτα να παραχωρηθούν όλα τα ΜΜΕ στην διαχείριση της γιάφκας του πολυτεχνείου. Συμφωνούμε να ανακυρηχθεί ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ των γλυκυτάτων αναρχικών ο Πρύτανης κ. Μουτζούρης . Συμφωνούμε σε ΟΛΑ. Μόνο σε ΕΝΑ διαφωνούμε. Να μην γίνουν ΕΔΩ! Στην Ελλάδα. Γιατί η Ελλάδα ανήκει στούς ΕΛΛΗΝΕΣ και οχι σε κάθε προβοκάτορα, ξενοκίνητο δολιοφθορέα. ΟΠΩΣ κι αν λέγεται.
Αυτή τη "Δημοκρατία" σας, να την πάτε ΑΛΛΟΥ!!

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive