Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ:ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΥΠΕΡ των θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία!!!

Ό σο και να προσπαθούν οι πρεζάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ και τα γνωστά και μη εξαιρεταία Παρατηρητήρια να ανακινήσουν θέμα εκ του μη όντος,οι απαντήσεις που παίρνουν ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ,είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ:

"Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος χαρακτήρισε το θέμα «φαιδρότητες και αστεία πράγματα», σημειώνοντας ότι «έχουν δικαιώματα όχι μόνο οι μειοψηφίες αλλά και οι πλειονότητες», υπονοώντας ότι η πλειονότητα των πολιτών δεν επιθυμεί την απομάκρυνση των θρησκευτικών συμβόλων από τις σχολικές και δικαστικές αίθουσες.

Ο κ. Ιερώνυμος άφησε ανοιχτό, δε, το ενδεχόμενο, να συζητηθεί το θέμα στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Στο θέμα, σύμφωνα με το Βήμα, παρενέβη και ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Γ.Καλαμίδας, στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών για να τιμήσει την 50χρονη συμβολή του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στη δημιουργία ενιαίου χώρου προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου προκαλούν μερικές φορές σχόλια και δεν συνάδουν με το περί δικαίου συναίσθημα της πλειοψηφίας των πολιτών των κρατών-μελών» είπε χαρακτηριστικά, ζητώντας μάλιστα από τους παριστάμενους δικαστές του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να τοποθετηθούν επί του θέματος.

«Πρέπει το ΕΔΔΑ να προσπαθεί να γίνονται δεκτές οι αποφάσεις του από την πλειοψηφία των πολιτών, πράγμα δύσκολο λόγω της διαφοράς σε πολλά σημεία των πολιτών των 27 κρατών-μελών της Ευρώπης» υποστήριξε."

Εκτός λοιπόν από εμάς τους "σκοταδιστές",τους "εκατομμυριούχους παπάδες" και τους λοιπούς "θρησκόληπτους",ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ!!!


Καταλάβατε θολοκουλτουριάρικα μιάσματα και Δούρειοι Ίπποι της Νέας Τάξης και του ανθελληνισμού;;;ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ,ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ!Όσο και να προπαγανδίζετε,όσο και να σκυλιάζετε με τις "προοδευτικές" αρλούμπες σας,θα είστε πάντα η ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ!

Κατάλαβες Ψαριανέ;Κατάλαβες Δημητρά;Τι θα κάνετε τώρα,θα κατηγορήσετε τον Άρειο Πάγο για...φασισμό;;;Καλύτερα κρυφτείτε,γιατί ΞΑΝΑ-ξεφτυλιστήκατε...!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/11/blog-post_529.html

6 σχόλια:

  1. χαχαχαχα
    Πρεζάκηδες του Συριζα?ΧΑΧΑΧΑ
    ωραιο εχω τρελαθει στο γέλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω την παροιμια την ξερω διαφορετικα,καλυτερα πλουσιος και υγιεις παρα φτωχος και αρωστος,
    τωρα αυτος που την παραπιοισε ετσι πρεπει να ειναι πραγματικα μ....ας
    ως για τα συμβολα μας,εμεις οι πραγματικοι ελληνες εχουμε υγιει αντανακλαστικα οταν ερθει η ωρα θα το δειξουμε τωρα απλος παρακολουθουμε και περιμενουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμαράς: Ναι η Τουρκια στην E.E., ΝΑΙ στην Συνθετη Ονομασία στο Σκοπιανό

    http://www.youtube.com/watch?v=5hGEh78NBBg

    http://www.samarasantonis.gr/index.php?id=296
    **"Όσον αφορά την Ελληνική θέση για την ένταξη της Τουρκίας – ότι δηλαδή η πλήρης συμμόρφωση προς το κοινοτικό κεκτημένο θα οδηγήσει σε πλήρη ένταξη**

    Τι μας έλεγαν τόσα χρονια τα αγαπημένα παιδιά της Ουάσινγτον(Καραμανλής/Ντόρα/Παπανδρέου)...μήπως το ξεπούλημα Σαμαρά θα έχει μια "πατριωτική" γεύση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι μας ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ; Γιατί απαντάει με αοριστολογίες σε συγκεκριμένες ερωτήσεις ο k. Δρούτσας; Τι μας ετοιμάζουν;

    http://www.youtube.com/watch?v=w02ijCOyhOo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.tetraktys.org/frmst%20istorika.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ'οποιον δεν αρεσει η Ελλαδα κι οποιος αισθανετε οτι εδω καταπιεζετε,ας παει στην δημοκρατικη και αθειστικη Κουβα να μαζευει μπανανες και να γλυφει τ'αρχ@@ια του Καστρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive