Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !! ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !! ΜΙΑ ΦΩΝΗ , ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ !!

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


Σκοπιανές προκλήσεις και αποχώρηση στο χάντμπολ

Χρησιμοποίησαν τον ήλιο της Βεργίνας
Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών αποχώρησε από το όμιλο του Τσαλεντζ Καπ του χάντμπολ γυναικών που φιλοξενεί η ομάδα Πρίλεπ της ΠΓΔΜ καθώς οι αθλήτριες του συλλόγου των Σκοπίων, στον πρώτο αγώνα τους κόντρα σε ουκρανική ομάδα, αγωνίστηκαν έχοντας στα σορτσάκια τους τον ήλιο της Βεργίνας παρά τις συστάσεις που είχαν γίνει από ελληνικής πλευράς.

Επίσης ο ήλιος της Βεργίνας είχε τοποθετηθεί και στο κέντρο του γηπέδου με τους ιθύνοντες της ομάδας να υποστηρίζουν ότι αυτό συνέβη για... διαφημιστικούς λόγους, καθώς ήταν το σήμα του χορηγού τους.

Σε δηλώσεις του στον «Sentra 103,3», ο γενικός διευθυντής της ΟΧΕ, Γιάννης Καρανάσος, τόνισε μεταξύ άλλων: «Το σωματείο περίμενε μέχρι την ώρα του αγώνα να δει κατά πόσο θα συμμορφωθούν. Αυτό δεν έγινε.

»Από Δευτέρα η ελληνική Ομοσπονδία θα στηρίξει τα σωματεία γιατί προβλέπονται ποινές και πρόστιμα αν αποχωρήσουν από ευρωπαϊκό αγώνα. Θα κανονίσουμε την υπερασπιστική γραμμή αναλόγως.

»Είχαμε ενημερώσει πως αν παίξουμε με ομάδες από τα Σκόπια και προβάλουν τις δικές τους διεκδικήσεις θα αποχωρήσουμε. Είχαμε πει ότι οι ελληνικές ομάδες δεν παίζουν. Είχε γίνει και προφορική ενημέρωση εκτός του εγγράφου».

Τελικά αποφασίστηκε να αποχωρήσει η ελληνική ομάδα από τη διοργάνωση και εφόσον τιμωρηθεί θα προσφύγει στα αρμόδια αθλητικά δικαστικά όργανα με την συμπαράσταση της ελληνική Ομοσπονδίας χάντμπολ, η οποία εξέδωσε και την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Ο.Χ.Ε. ενημερώθηκε από το σωματείο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, το οποίο αγωνίζεται σήμερα, Παρασκευή στο Τσάλεντζ Καπ Γυναικών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (E.H.F.) στο Πρίλεπ της Π.Γ.Δ.Μ., ότι το τοπικό σωματείο προβαίνει σε προκλητικές ενέργειες και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να χρησιμοποιήσει στις φανέλες και στον αγωνιστικό χώρο το Αστρο της Βεργίνας.

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο και παλι μπραβο.
    Εκει που το επισημο κρατος κανει πισω και τα ξεπουλαει ολα,εμεις οι απλοι,καθημερινοι Ελληνες αντιστεκομαστε και στελνουμε σε ολους το μηνυμα:"Ο Ελληνικος λαος δεν υποχωρει ουτε χιλιοστο απο την γραμμη που χαραξαν αιωνες τωρα στα χωματα της ιστοριας οι προγονοι τους"
    Τζεφρυ ακους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive