Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από τις συνεχείς παρεμβάσεις μου στην Βουλή για το ζήτημα της ασφάλειας των μαθητών στην Παλλήνη (Αριθ. Πρωτ. Ερωτήσεων 6703/20.02.08, 11055/22.04.08, 2128/22.07.08, 3825/28.08.08, 10600/26.11.08), τις επανειλημμένες παρεμβάσεις στον τοπικό και κεντρικό τύπο και την ενεργή μου συμμετοχή στις συντονισμένες προσπάθειες των Οργανώσεων Γονέων , της ΕΛΜΕ, του Συλλόγου Δασκάλων «Αλ. Δελμούζος», και του Μαραθώνιου Παρατηρητηρίου Πολιτών, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση είδα να υπάρχει επιτέλους ένα ευχάριστο αποτέλεσμα. Η αρχή έγινε με την τοποθέτηση από την Νομαρχία Ανατολικής Αττικής και την Τροχαία ειδικών προειδοποιητικών σημάτων για τους οδηγούς στην Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος του 1ου Λυκείου και 1ου Γυμνασίου Παλλήνης.

Σαφώς και η ευχάριστη αυτή εξέλιξη δεν επιλύει τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν και θέτουν σε κίνδυνο τους μαθητές κατά την προσέλευση και αποχώρηση τους από τα σχολικά κτίρια. Χρειάζεται να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και συντονισμένοι, να εντείνουμε τις πιέσεις μας για επιτάχυνση των έργων προστασίας των μαθητών και να επαγρυπνούμε ώστε να προλάβουμε την επανάληψη τραγικών περιστατικών. Δεσμεύομαι να συνεχίσω να παρακολουθώ τις εξελίξεις γύρω από τα ζητήματα ασφάλειας των μαθητών όχι μόνο στην Παλλήνη αλλά συνολικά στην Περιφέρεια Αττικής και να παραμείνω αρωγός στις προσπάθειες των Συλλόγων για επιτάχυνση των όλων διαδικασιών. Η καθυστέρηση που παρατηρήσαμε στο σοβαρό αυτό ζήτημα είναι ενδεικτική των δυσλειτουργιών του κράτους που μέχρι σήμερα λειτουργούσε. Όμως, η έστω και καθυστερημένη ευχάριστη αυτή εξέλιξη αποδεικνύει ότι η συλλογική και συντονισμένη δράση των πολιτών μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Είμαι βέβαιος ότι με την νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα έχουμε πολύ πιο γρήγορα αποτελέσματα και θα λύσουμε πολλά από τα χρόνια προβλήματα της καθημερινότητάς μας.

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τριτη 13/10/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive