Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

H Λούκα Κατσέλη σε αποκλειστική συνέντευξη στο blog "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ" τάσσεται υπέρ των blogs και της ελευθερίας στο διαδίκτυο. Θα συζητηθεί.

Στο κάθε πολιτικό υπάρχει και από ένας (κανένας... έως πολλοί) "Γκρούεζας",

ΟΧΙ κατά ανάγκη για ή με τις ενδεχόμενες "λαμογιές", αλλά έως και σιγουρότατα, με την δύναμη που θεωρεί, της δήθεν "μεταβίβασης" εξουσίας, που "αναλαμβάνει" ή και ίσως από μόνος του παίρνει πρωτοβουλία, από τη θέση του ως "ακόλουθου" πολιτικού.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη μπορούσε να μην είχε υπάρξει, εάν ένας συνεργάτης μας, του "Στοχασμός-Πολιτική" δεν δοκίμαζε να έρθει σε απευθείας επαφή με την υποψήφια βουλευτή.

Τα γράφουμε αυτά για να δείξουμε, ότι τα στεγανά πολιτών - πολιτικών υπάρχουν γιατί τα "φιλτράρουν" οι κάθε είδους "Γκρούεζες ακόλουθοι", τα οποία χρεώνονται από εμάς τους πολίτες στους ίδιους τους πολιτικούς. (Και δικαίως θα λέγαμε, λόγω της επιλογής τους - Οι πολιτικοί, ας προσέξουν με ποιους συνεργάζονται και ποιοι πιθανόν εσκεμμένα ή άθελά τους τους αλλοιώνουν τη πραγματική τους εικόνα ).

Με το θάρρος του ενεργού πολίτη προσεγγίσαμε την υποψήφια βουλευτή, η οποία παρά τη κούρασή της, μας έδωσε τη παρακάτω συνέντευξη την οποία έχουμε στο video που ακολουθεί:


Τη δήλωση που ζητήσαμε στην αρχή, την μετατρέψαμε (μονόπλευρα) με την ανοχή της κυρίας Κατσέλη, σε μίνι συνέντευξη.

Δύο ήταν τα ερωτήματα που θέλαμε να ακούσουμε:

1ο. Την άποψη της για τα Blogs και εάν υπάρξει διάλογος με τη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

2ο. Το δεύτερο βγήκε αυθόρμητα, αλλά λόγω της επικαιρότητας το ζητήσαμε οn camera.

Οι εντυπώσεις μας:

Για το πρώτο, είδαμε ότι υπάρχει τουλάχιστον διάθεση να υπάρξει ένας ουσιαστικός διάλογος με μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, με τους ενεργούς πολίτες (Με αυτούς τους bloggers είμαστε εμείς) που διατηρούν Βlogs.

To θέμα βέβαια για να αναλυθεί έπρεπε να γίνει σε κανονική συνέντευξη.
Το σημείο το οποίο σημειώνουμε είναι το περί της ψευδωνυμίας και προστασίας του ενεργού πολίτη, ο οποίος, μπορεί να κινδυνέψει να αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα και να πέσει σε δυσμένεια στον εργασιακό του χώρο.

Στο δεύτερο ερώτημα, είμαστε απροετοίμαστοι και ήταν λάθος μας να το ζητήσουμε, αλλά είναι και μία απόδειξη μας, ότι τολμούμε και απαιτούμε από αυτούς που θέλουν να μας κυβερνήσουν τουλάχιστον να μας ενημερώνουν σωστά και χωρίς δημοσιογραφικές προσυνεννόησεις

Ευχαριστούμε θερμά τη κυρία Λούκα Κατσέλη και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εκλογή της στη Β'Αθήνας.


Νάσος

2 σχόλια:

  1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΕΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ(ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ)ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ! ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΓΛΥΦΕΙ ΤΑ BLOGS ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ! ΑΙΔΩΣ ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive