Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Στο «Φάρο Τυφλών» ο Γιώργος Καρατζαφέρης


17.20.54

Δωρεά ύψους 20.000 ευρώ δεσμεύθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης να δώσει στο ίδρυμα «Φάρος Τυφλών», το οποίο επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τη βουλευτή του κόμματος Δήμητρα Αράπογλου.
Μιλώντας με τον πρόεδρο του «Φάρου», ο κ. Καρατζαφέρης στάθηκε στη συμβολή της κας. Αράπογλου στα θέματα που απασχολούν τα άτομα με προβλήματα όρασης. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με αυτά τα ζητήματα και για το λόγο ότι «είχα και εγώ ένα πρόβλημα με τον γιο μου, το Γιάννη, που γεννήθηκε μόλις 5,5 μηνών και παρουσίασε κάποια προβλήματα». Επίσης δεσμεύθηκε ο ΛΑΟΣ να κάνει 20 διαφημίσεις λιγότερες στην τηλεόραση, εξοικονομώντας 20.000 ευρώ, τα οποία θα δώσει στο «Φάρο». «Η στέρηση της όρασης δεν σημαίνει και στέρηση ζωής», υπογράμμισε ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια αστέρια, ο Ray Charles, ήταν τυφλός. Μεγάλοι καλλιτέχνες οι οποίοι είχαν αναπτύξει ένα εξαιρετικό μουσικό ταλέντο και άλλες μεγάλες παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες. Το θέμα είναι ότι πρέπει κανείς να πεισμώνει απέναντι στην ατυχία και να δείχνει τι μπορεί να κάνει. Μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά, αυτό είναι και το νόημα της επισκέψεώς μου». Εξερχόμενος του «Φάρου», ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε μεταξύ άλλων πως «πρέπει να δείξουμε την ανάλογη ευαισθησία, γιατί ο κάθε ένας από εμάς σε προσωπικό επίπεδο δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει η ζωή αύριο. Πρέπει να δείξουμε ευαισθησία, γιατί αυτά τα παιδιά έχουν όνειρα, προσδοκίες και αγωνίες, ενδεχομένως πιο πολλές και πιο μεγάλες από όλους εμάς τους άλλους». Κατηγόρησε την Πολιτεία ότι είναι «απούσα», ενώ σημείωσε πως «εκεί που η Πολιτεία αφήνει κενό, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός αισθάνεται την υποχρέωση να έρχεται και να καλύπτει αυτό το κενό. Πιστεύουμε ότι πέρα από όλα τα άλλα, πέρα από την πολιτική, πέρα από τις κόντρες, πέρα από τις αναμετρήσεις, πρέπει να είμαστε άνθρωποι και να παραμείνουμε άνθρωποι».
andronianoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive