Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ Ι.ΚΟΡΑΝΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Υ.Π.!! ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΕΛΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ;

Τα Ελληνικά διαβήματα, για τις συνεχόμενες προκλήσεις των Τούρκων στο Αγαίο, έγιναν καθημερινή ρουτίνα! Ο ΄Ελληνας πρέσβης κ. Φ.Ξυδάς βαρέθηκε να υποβάλει καθημερινά διαβήματα στο Τουρκικό ΥΠΕΞ.

-Ο ΛΑ.Ο.Σ εξέδωσε σχετικά την κατωτέρω ανακοίνωση:
" οι Τούρκοι έχουν ιδιοποιηθεί το ανατολικό Αγαίο, δημιουργώντας συνθήκες πλήρους επικυριαρχίας, με τη ανοχή της Ελληνικής Κυβέρνησης και η Ελλάδα θα πληρώσει ακριβά τους...υπολογισμούς της κ. Μπακογιάννη"

--Ειναι σαφές, ότι οι Τούρκοι επιθυμούν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, το οποίο όμως να οφείλεται σε αντίδραση δική μας.

Το ερώτημα είναι: Να μή τους κάνουμε τη χάρη και να τους αφήσουμε να αλωνίζουν μέσα στον εναέριο χώρο μας και πάνω από τα νησιά μας ή να τους περιποιηθούμε με μερικές καταρρίψεις - όπως τους χρειάζεται- αλλά ταυτόχρονα δίνοντάς τους την "αφορμή" που θέλουν για να ενεργήσουν επιθετική ενέργεια σε νησί (προφανώς) ;
Δηλαδή εμπρός βαθύ και πίσω ρέμα....
--Πρόκειται προφανώς για " Γόρδιο δεσμό". Ο Μ. Αλέξανδρος μας έμαθε πώς λύνεται. Το θέμα είναι αν εμείς , οι απόγονοί του , έχουμε τα κότσια να τον λύσουμε .Και βεβαίως αναφέρομαι στην Ελληνική Κυβέρνηση, που έχει την ευθύνη (άν το ξέρει...)
ΦΝ

3 σχόλια:

  1. το εχω ξαναπει... ΥΠΑΡΧΕΙ λυση και ειναι απλη.

    Η Ελλας να αρχισει να μιμειται ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τους τουρκους... δηλαδη , 4 τουρκικα μαχητικα παραβιαζουν τον Ελληνικο εναεριο χωρο μας και πετουν πχ πανω απο Αγαθονησι και Φαρμακονησι ? Ε ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ 4 ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ τουρκικο εναεριο χωρο και να πετουν πανω απο τις πολεις της ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΣ... οποια δε απαντηση μας δωσουν κατα την βολτα μας πανω απο την ΙΩΝΙΑ ΜΑΣ ε ακριβως ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ πανω απο το Αγαθονησι μας..

    ΑΠΛΑ - ΚΑΘΑΡΑ - ΛΕΒΕΝΤΙΚΑ ...

    ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα.

    Αλλά έτσι όπως τα έχουμε κάνει, ο δικός μας εναέριος χώρος φαίνεται ενιαίος με τον Τουρκικό. Όλα αυτά για να γίνει η ΥΠΕΞ μας αρεστή στους Αμερικάνους και πρωθυπουργός στη συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ειχα γραψει και παλαιοτερα και μαλιστα αναλυτικα.
    Σαφως επιδιωκουν θερμό επισοδιο με την Ελλάδα, διότι τότε θα δεν θα είναι δυνατη (εν καιρω πολέμου ή στα πρόθυρα πολεμου) η δίωξη και το ξύλωμα της Εργενεκον.
    Η ΕΝ ΘΕΡΜΏ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.Αυτο ακριβως επιδιώκουν οι Πασάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive