Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Η ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα 21 Ιουνίου 2009, η Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κα. Έλενα Ράπτη, ερωτηθείσα από τους δημοσιογράφους έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις.
Όσον αφορά τη δολοφονική επίθεση εναντίον του αστυνομικού της Αντιτρομοκρατικής, δήλωσε: «Πρόκειται για μία αποτρόπαια εγκληματική πράξη, που στρέφεται εναντίον της κοινωνίας και της ίδιας της δημοκρατίας. Την καταδικάζουμε όλοι, με τον πιο απερίφραστο τρόπο».
Σχετικά με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, δήλωσε: «
Ο Πρωθυπουργός μίλησε από τη Σύνοδο Κορυφής για όλα. Με τρόπο ξεκάθαρο. Επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά, το μεγάλο αγώνα της κυβέρνησης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και έθεσε τον καθένα προ των ευθυνών του».
Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Μανώλη ανέφερε τα εξής: «Οι δηλώσεις του συναδέλφου είναι άκαιρες και σίγουρα δε βοηθούν. Η κοινωνία έχει άλλες προτεραιότητες και ασχολείται ελάχιστα με ό,τι δεν έχει σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει».
Τέλος, για τα εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης δήλωσε: «Τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης συγκεντρώνουν τα βλέμματα όλου του κόσμου. Ένα μεγάλο έργο, προσδοκία πολλών ετών, έγινε πραγματικότητα. Για μία ακόμη φορά, η προτεραιότητά μας για την Ελλάδα του πολιτισμού δικαιώνει όλους τους Έλληνες. Είναι η ώρα τα μάρμαρα του Παρθενώνα και όλοι οι μεγάλοι πολιτιστικοί θησαυροί να γυρίσουν στην πατρίδα τους».

Αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Κυριακή 21/6/09

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive