Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Περιπετειώδης καταδίωξη μεταφορέα λαθρομεταναστών στην Ηγουμενίτσα

Χθες Πέμπτη 18 Ιουνίου,στις 6.30 το απόγευμα στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, επιχείρησαν να ελέγξουν επιβατηγό Ι.Χ. αυτοκίνητο.
Ο οδηγός όμως δεν συμμορφώθηκε, αλλά αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, προκάλεσε με το όχημά του τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, αφού αρχικά συγκρούσθηκε με προπορευόμενο όχημα, το οποίο επέπεσε σε άλλο σταθμευμένο όχημα και αυτό με τη σειρά του σε σταθμευμένο δίκυκλο, ενώ στη συνέχεια προσέκρουσε και σε άλλο σταθμευμένο όχημα.Ο οδηγός του οχήματος και δύο από τους πέντε λαθρομετανάστες, που, όπως προέκυψε, μετέφερε ο οδηγός προς το εσωτερικό της χώρας έναντι χρηματικής αμοιβής, εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι άλλοι τρεις μεταφερόμενοι συνελήφθησαν στο σημείο. Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή συνελήφθη ένας επιπλέον από τους μεταφερόμενους, ενώ ο διακινητής και ένας λαθρομετανάστης διέφυγαν και αναζητούνται.Οι τέσσερις συλληφθέντες λαθρομετανάστες θα οδηγηθούν κ. Εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ το όχημα και πέντε κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive