Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Ένα κομμάτι από την συνέντευξη του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Καρατζαφέρη


Ποιά από αυτές τις θέσεις είναι ακραία;

Ειλικρινά η σημερινή συνέντευξη του κ. Καρατζαφέρη έδωσε ελπίδα σε όσους και όσες την παρακολούθησαν.
Έδωσε ελπίδα ότι υπάρχει όντως κάτι διαφορετικό στο Ελληνικό πολιτικό σύστημα.
Υπάρχει ένα κομμάτι που λέει τα πράγματα όπως είναι. Είναι αδιανόητο αυτές τις θέσεις κάποιοι δήθεν "προοδευτικοί" να τις χαρακτηρίζουν ακραίες.
Πραγματικά ακούστε το κομμάτι το οποίο σας παραθέτουμε από τη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ και ψάξετε να βρείτε μια θέση με την οποία να μην συμφωνείτε. Ο κ. Καρατζαφέρης μιλάει για όλα.
Για τα εθνικά μας θέματα, την Τουρκία, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Αλβανία, τα Σκόπια, τα κοινωνικά θέματα, την υγεία, την παιδεία, το ασφαλιστικό, την εγκληματικότητα, και μια σειρά από θέματα στα οποία πραγματικά ακούσαμε σήμερα αυτό που επιτέλους θέλαμε και προσδοκούσαμε να ακούσουμε από έναν πρωθυπουργό της χώρας.
Δεν είναι υπερβολή αυτό.
Αν οι κυβερνόντες του τόπου ακολουθούσαν έστω και το 30% των θέσεων του κ. Καρατζαφέρη και του ΛΑ.Ο.Σ η Ελλάδα θα ήταν σε πολύ καλύτερη μοίρα.
Σας παραθέτουμε ορισμένα σημεία από το κομμάτι της συνέντευξης:
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ μιλάει για θέσπιση ενιαίας σύνταξης
, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, την λαθρομετανάστευση και την ποσόστωση των μεταναστών, για την μάστιγα των ναρκωτικών που σκοτώνει τα παιδιά μας.
Μιλάει για την πρόταση που έκανε να μειωθούν οι μισθοί όλων των βουλευτών, υπουργών και πρωθυπουργού στο 50% για τα επόμενα 2 χρόνια, κάτι για το οποίο όχι μόνο δεν το δέχτηκε κανείς αλλά τον είπαν και λαϊκιστή. Μιλάει για την αρχή του επταπλασίου, δηλαδή ό μεγαλύτερος μισθός που θα υπάρχει να είναι μέχρι επτά φορές μεγαλύτερος από τον μισθό του ανειδίκευτου εργάτη, έτσι ώστε να μην έχουμε από τη μία πλευρά μισθούς 100.000 Ευρώ και από την άλλη 500 Ευρώ. Λέει για την πρόταση που έκανε στη βουλή να αγοραστούν ασθενοφόρα για τα νοσοκομεία μας, αντί των πολυτελών αυτοκινήτων των βουλευτών, κάτι για το οποίο επίσης τον χαρακτήρισαν λαϊκιστή. Εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να μπει η Τουρκία στην Ευρώπη, επαναλαμβάνει ότι τα Σκπόπια δεν είναι Μακεδονία αλλά και το ότι το βέτο δεν μπήκε στον όρο "Μακεδονία" αλλά στο πρόθεμα, μιλάει για τα θέματα των δικαιωμάτων της ομογένειας στην Αλβανία, τα οποία καταπατούνται...και για πολλά άλλα...!
Μην πέφτετε στην παγίδα της λάσπης Έλληνες.
Είναι ακραία όλα αυτά;
Δείτε το βίντεο Έλληνες και αφυπνισθείτε επιτέλους.
Δείτε το βίντεο εδώ: Ένα κομμάτι από την συνέντευξη του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Καρατζαφέρη
www.ellinikiafipnisis.blogspot.com
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Δευτερα 1/6/09

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive