Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΑΛΒΑΝΙΑ:Σκληρή μάχη στήθος με στήθος με…παρατράγουδα στην καταμέτρηση!



Οι Δημοκρατικοί του Σαλί Μπερίσα, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, λαμβάνουν 71 έδρες και ποσοστό 39,97%, ενώ οι Σοσιαλιστές του Έντι Ράμα 66,παρ’ ότι προηγείται με 40,9%, με καταμετρημένο το 73,65% των ψήφων. Αυτή την ώρα, η διαδικασία στο Ελ Μπασάν έχει διακοπεί με εντολή του Υπουργείου Εσωτερικών(!) μιας και- όπως καταγγέλλουν οι εκπρόσωποι των Σοσιαλιστών- το κόμμα του Έντι Ράμα κεδρίζει με 200 περίπου ψήφους την νευραλγικής σημασίας έδρα και γέρνει την πλάστιγγα υπέρ των Σοσιαλιστών! Το κόμμα του Ιλίρ Μέτα εξασφαλίζει 3 έδρες.

1 σχόλιο:

  1. φρεσκο και καυτο τωρα με τα Ε9.
    Ξαναζητανε τα στοιχεια γιατι η κτηματολογιο Α.Ε. δεν τα εχει δωσει στο δημοσιο.

    Η κτιματολογιο Α.Ε. ειναι μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρια (που δεν εχει κανενα δικαιωμα να ζηταει προσωπικα δεδομενα με υποχρεωτικο τροπο και προστιμα) που ανηκει στην UNISYSTEMS. Θυγατρικη του ομιλου Info Quest.

    Αν δεν ειμαι παλαβος , αυτο ειναι η μεγαλυτερη μιζα της ιστοριας , να αναθετεις ενα εργο (αναρωτιεμαι εγινε και διαγωνισμος ; δημοσιογραφοι ξυπνατε) και να υποχρεωνεις να δωσει ο λαος προσωπικα δεδομενα τα οποια ΔΕΝ μοιραζεσαι με το δημοσιο (γιατι ρε φιλε να ξανακανω Ε9;;;). Επισης ειχαν μιλησει και για κυρωσεις πραγμα ανοικουστο για ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρια.

    κτιματολογιο ΑΕ θυγατρικη της UNISYSTEMS θυγατρικη της INFO - QUEST που εχει και την ACS κουριερς. Τι γινεται εκει ρε παιδια μηπως μπορω κι εγω να κανω μια ΑΕ και να ζηταω το μεγεθος του π**** των ελληνων και να ριχνω προστιμα σε οποιον ΔΕΝ μου λεει;

    Αναλογως αντιδημοκρατικο ειναι και το προστιμο στο μετρο καθως ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ.

    Αν διαβαζετε αυτο το σχολιο και το αφησετε να πεσει κατω το κριμα στο λαιμο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive