Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Χτυποκάρδια στα… λαμόγια !

Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου
O Χριστοφοράκος θα εκδοθεί .
Κατά αρχήν έχει συλληφθεί και προφυλακισθεί με ένταλμα της Ελληνικής πλευράς πράγμα που σημαίνει ότι τουλάχιστον για τον Γερμανό εισαγγελέα τα όσα γράφονται σε αυτό το ένταλμα έχουν κάποια βάση.

Επιπλέον τα όσα εκβιαστικά διαρρέουν οι συνήγοροι του για cd και ηλεκτρονικό υλικό δείχνουν απόγνωση και απελπισία.
Τα: «θα σας κάψω, θα σας κάνω, θα σας δείξω, θα σας μπήξω, σας έχω στο χέρι κλπ» διαρρέονται για να κινήσουν τα ανακλαστικά αυτοπροστασίας του συστήματος έτσι ώστε το ίδιο το σύστημα από Ελλάδα, να ασκήσει πίεση για να μην εκδοθεί. Βρίσκονται στα όριο του εκβιασμού και οι συνήγοροι του το ξέρουν και σταμάτησαν να συμμετέχουν. Ταυτόχρονα οι διαρροές σε γερμανικές εφημερίδες, ενώ έχουν στόχο την Ελλάδα δημιουργούν πρόσθετη πίεση στον εισαγγελέα του Μονάχου να τον παραδώσει και να εμφανιστεί ανεπηρέαστος από πιέσεις.
και τελικά τι ζόρι τραβά η Γερμανική δικαιοσύνη να τον κρατήσει;
Οι διαρροές για «κατάθλιψη» του Χριστοφοράκου θέτουν ένα θέμα ασφάλειας που καλό είναι να προσεχθεί γιατί αν αυτοκτονήσει -εντός ή εκτός εισαγωγικών- θα υπάρχει πρόβλημα.
Ξαφνιάζει το γεγονός ότι ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος δεν παρουσιάζει την έκδοση σχεδόν δεδομένη αλλά ως μακρινό ενδεχόμενο. Ξαφνιάζει η πρόβλεψη που ακούστηκε σε συγκεκριμένο κανάλι ότι στο στόχαστρο του Χριστοφοράκου θα βρεθούν και Δημοσιογράφοι.
Αλήθεια;;;; Σιωπάτε κάλε. Θα πέσουμε από τα σύννεφα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Ξαφνιάζει η ταύτιση του Χριστοφοράκου με τον Κωσκωτά από το συγκεκριμένο μεγάλο κανάλι.
Πρόβλεψη: Σταδιακά η πιθανότητα έκδοσης θα μεγαλώνει και τελικά θα εκδοθεί. Βεβαία πάρα πολύς κόσμος θα βρεθεί στην ανάγκη να παραδεχτεί ότι η δικαιοσύνη ή κάποια τμήματα της λειτουργούν τελικά σε αυτή την χώρα, ενώ ήδη στην κουβέντα ακούστηκε ότι αυτοί που πήγαν τελικά στην Γερμάνια “δεν προσέφεραν και πολλά”. (ξέρετε τώρα αν δεν εκδοθεί αυτοί θα φταίνε).
Πρόκειται επιπλέον για την στρατηγική Απαξίωσης της δικαιοσύνης: (προηγούμενη στρατηγική που εφαρμόζεται ακόμη από κεκτημένη ταχύτητα).
Ξαφνιάζει ακόμη η σπουδή ορισμένων να ανοίξουν κουβέντα για το τι είναι μαύρο και τι δεν είναι μαύρο πολιτικό χρήμα.
Οι δηλώσεις τόσο του επισήμου ΠΑΣΟΚ (Παπακωσταντίνου) όσο και του Αντώναρου -αν εκφράζουν τις θέσεις Καραμανλή και Παπανδρέου-, δείχνουν μια άνεση χειρισμού και μια “αθωότητα” ή “χαλαρότητα ” (τουλάχιστον για τους δυο ηγέτες ) που μένει και να επιβεβαιωθεί.
Καλό θα είναι συνέλληνες να παρακολουθούμε τις αναχωρήσεις για το εξωτερικό καθώς θα ζυγώνουν οι μέρες…
Αλλά και για να αποφύγουμε και την διασπορά του Ιου Η1Ν1!!! Αυτό που το βάζεις; Ώρες είναι να ψάχνουμε κάποιον «μολυσμένο» στο Καζακστάν και στην Παραγουάη.
To σύστημα καταρρέει ακολουθήστε το πειθαρχημένα το φως προς την έξοδο…
αλλιώς θα πέσει πάνω σας.
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Δευτερα 29/6/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive