Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ και ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Ελπίδα για αλλαγή πλεύσης ο ΛΑΟΣ

Πέρα από την σημαντικότατη τιμωρία της Νέας Δημοκρατίας, από τις σημερινές εκλογές υπάρχει και ένα πολύ σημαντικό θετικό μήνυμα. Η μεγάλη αύξηση των ποσοστών του ΛΑΟΣ, που κατάφερε να αποσπάσει σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων από τη ΝΔ, αναδεικνύει τη βούληση των πολιτών για τη μετατόπιση της συζήτησης στα θέματα που άπτονται της ποιότητας ζωής των πολιτών: την κατάρρευση της δημόσιας τάξης και τη λαθρομετανάστευση, που αλλοιώνει δημογραφικά και όχι μόνο τη χώρα μας, αποχρωματίζοντάς την εθνικά και θρησκευτικά και απειλώντας την ίδια την υπόστασή της.

Ο ΛΑΟΣ αποκτά πλέον ένα μεγάλο οπλοστάσιο, ένα τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο που πρέπει να το χρησιμοποιήσει με σύνεση και χωρίς
συμβιβασμούς.
======================
Οι δύο εκλεγέντες ευρωβουλευτές του ΛΑΟΣ, Θάνος Πλεύρης και Νίκη ΤΖαβέλλα με συνεντεύξεις τους στον «Ελεύθερο Κόσμο», προσδιορίσαν τις γραμμές στις οποίες θα κινηθεί η παρουσία τους στην Ευρωβουλή. Σήμερα το βράδυ επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο της Νεολαίας του ΛΑΟΣ Γιάννη Παναγιωτακόπουλο ο οποίος προέβη στις εξής δηλώσεις: «Ο αγώνας της νεολαίας και των μελών και στελεχών του ΛΑΟΣ απέδωσε που θέλαμε: Την έκφραση του αγανακτισμένου "πατριωτικού φρονήματος των Ελλήνων που πλήττονται από την λαθρομετανάστευση, την ασυδοσία των τραπεζών και το ξεπούλημα των εθνικών μας θεμάτων. Ο Γ. Καρατζαφέρης, αναδεικνύεται
ως ο ηγέτης του δυναμικότερου πολιτικού κινήματος, στο σημερινό πολιτικό σκηνικό.»

Η κυβέρνηση της ΝΔ τιμωρήθηκε
Η αδιαφορία της κυβέρνησης έναντι των προβλημάτων των πολιτών και κυρίως η άρνησή της να λάβει μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης και για την προστασία της έννομης τάξης, οδήγησαν τους πολίτες στην καταψήφισή της. Η ΝΔ μετράει πλέον τις πληγές της. Από την άλλη, τα μηνύματα που εξάγονται, είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα.

Θριάμβευσε η αποχή
Όμως, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε η αποχή. Ο κόσμος, επέλεξε αυτή τη φορά τις παραλίες, γυρίζοντας την πλάτη σε ένα αστικό πολιτικό σύστημα, με καθεστωτικά χαρακτηριστικά,
που δεν έπαψε να προδίδει τον Έλληνα πολίτη και να ξεπουλά με ευκολία τα εθνικά συμφέροντα. Και αυτό, οι πολίτες το κατάλαβαν. Και αντέδρασαν με τον τρόπο τους. Το πολιτικό σύστημα λοιπόν απαξιώνεται, οδηγώντας το μέσο πολίτη στην ιδιώτευση, ιδιαίτερα σε εκλογικές αναμετρήσεις, για τις οποίες οι ψηφοφόροι θεωρούν ότι το διακύβευμα δεν είναι μεγάλο.
Αριστερό Βατερλό
Πολύ καλή εξέλιξη θεωρείται η κατακρήμνιση του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι πολίτες έστειλαν το
μήνυμά τους σε όσους ευαγγελίζονται την πολυπολιτισμικότητα και υπονομεύουν συστηματικά τον εθνικό κορμό, χωρίς να διστάζουν να καλύπτουν πολιτικά βίαιες και αποσταθεροποιητικές ενέργειες που στρέφονται κατά των πολιτών και της περιουσίας τους και της κοινωνικής ειρήνης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εισέπραξε πλέον την κατακραυγή του κόσμου, πλήρωσε τις άθλιες και αντεθνικές πολιτικές του και μπαίνει πλέον στην τροχιά της εσωστρέφειας.
Δεν λυπόμαστε για την εξέλιξη.
Αντίθετα, χαιρόμαστε.

Προστέθηκε από τον/την Elliniko Dna
στην ομάδα "PATRIA MEDIA (Ο ΕΘΝOΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΔΙΑΥΛΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...)
http://www.elkosmos.gr

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη δευτερα 8/6/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive