Σάββατο 16 Μαΐου 2009

AΔΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ! Σε προηγούμενη ανάρτηση κατηγορήσαμε όσους δεν έκαναν κάτι για την παρουσία της BILDERBERG στην Ελλάδα. SORRY ΚΚΕ !!

Το ΚΚΕ διαδήλωσε εχθές έξω από τον Αστέρα Βουλιαγμένης εναντίον της σιωνιστικής λέσχης Μπίλντερμπεργκ!
***************************
Σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ ωρα 3μμ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!
***************************
***************************
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΠΟΥ ΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ-ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ...ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ!!!
*********************************
Έ χουμε πει στο παρελθόν ότι όταν γίνεται μια σωστή ενέργεια από κόμματα που απέχουν παρασάγγας από την ιδεολογια αυτού του ιστολογίου,θα την επισημ
αίνουμε:ετσι λοιπόν θα κάνουμε και τώρα,
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΑΤΟΜΑ-ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΞΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ!Οι φωτογραφίες,αδιάψευστος μάρτυρας:
ΚΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ωρα 3μμ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,
ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!
Ξανά,συγχαρητήρια στο ΚΚΕ και για έναν ακόμα λόγο:που έδειξε τι θα πει ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ σύριζα και "αντιεξουσιαστές",που προτίμησαν να πάνε για...μπάνιο!!!Από:http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/05/blog-post_16.html
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Σββατο 16/5/09

1 σχόλιο:

  1. Η αναγνώριση του λάθους αποτελεί κόσμημα χαρακτήρος. Εύγε και σε εσένα Αργύρη μου, επειδή έχεις τ' αρχίδ... το σθένος θέλω να πω, να ζητάς συγνώμη. Το ήθος, βλέπεις, δεν παίρνει από φτιασίδια. Μπράβο σου λοιπόν!

    Εγώ ποτέ δεν ανήκα στον χώρο του ΚΚΕ. Θεωρώ τον εαυτό μου σοσιαλιστή, ποτέ όμως δεν ψήφισα και ΠΑΣΟΚ! Αν ποτέ δημιουργεί ένα πραγματικά σοσιαλιστικό κόμμα στην χώρα μας, τότε θα πω το "ναι" μου. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, οφείλω να συνταχτώ και να αναγνωρίσω την κίνηση του ΚΚΕ.

    Νά 'σαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive