Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Ξεκίνησε στο Λονδίνο η κατασκευή του IBC-MPC

Το Πάσχα των καθολικών τελείωσε την προηγούμενη εβδομάδα, οι ημέρες των διακοπών τελείωσαν και σήμερα έβαλαν... μπρος στην κατασκευή του Διεθνούς Κέντρου Τύπου και Ραδιοτηλεόρασης (MPC-IBC) που θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2011 στο Ολυμπιακό Πάρκο στο Στράτφορντ.
Πρόκειται για τον χώρο εργασίας των περίπου 20.000 δημοσιογράφων και τεχνικών τόσο του γραπτού όσο και του ηλεκτρονικού Τύπου θα έχει συνολική επιφάνεια 83.612 τετραγωνικών μέτρων και θα μπορούσε να στεγάσει πέντε τζάμπο αν ήταν… υπόστεγο.
Η κατασκευή θα είναι από ατσάλι και γυαλί, ενώ θα χρειαστούν περισσότεροι από 4.500 τόνοι χάλυβα και το κόστος αγγίζει τα 355 εκατ. λίρες.
Η κατασκευή αρχίζει τώρα που ξεπεράστηκαν προβλήματα στην χρηματοδότηση όπως σας είχαμε πει και πριν από μερικές μέρες με δάνειο που πήρε η Βρετανική Κυβέρνηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.
Όσο για το μετά, μέρος της κατασκευής μετά τους αγώνες θα ξηλωθεί, ενώ αυτό που θα παραμείνει θα μετατραπεί σε εμπορικό κέντρο.

Αναρτήθηκε από G2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive