Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Αντιμέτωπες με χρονικά ρεκόρ δεκαετιών οι αγορές μετοχών

bonds

Με τον S&P 500 να έχει κλείσει με κέρδη για 5 διαδοχικές εβδομάδες, είναι ενδιαφέρον να δούμε τί μας δείχνει η τεχνική στατιστική ανάλυση για τις αποδόσεις της 6ης εβδομάδας, σε προηγούμενες, αντίστοιχες, περιπτώσεις. Κατ' αρχήν, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο S&P 500 κατέγραψε άνοδο κατά 25,34% στο διάστημα αυτό, πετυχαίνοντας, έτσι, την 3η μεγαλύτερη απόδοση στην ιστορία του σε ράλι 5 εβδομάδων.

Μελετώντας προηγούμενα ράλι του S&P 500 από το 1927 μέχρι σήμερα, που πέτυχαν σερί 5, διαδοχικών, ανοδικών εβδομάδων, με παράλληλη άνοδο πάνω από 10%, εντοπίζουμε 29 περιπτώσεις. Η 6η εβδομάδα του ράλι, έκλεισε με κέρδη στο 41,7% των περιπτώσεων αυτών, ενώ η μέση απόδοση την 6η εβδομάδα ήταν +0,26%. Από τις τελευταίες 12 περιπτώσεις αντίστοιχων ράλι, μόνο σε 1 η 6η εβδομάδα έκλεισε με κέρδη και αυτό συνέβη το Μάιο του 1997.

αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη Μ.Παρασκευη 17/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive