Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Προσπάθεια απόκρυψης της συνάντησης Ομπάμα-Βαρθολομαίου από τους Τούρκους

Προσπάθησαν αλλά από ότι φαίνεται δεν τα κατάφεραν οι "φίλοι" Τούρκοι να αποκρύψουν το γεγονός της συνάντησης του Αμερικανού Προέδρου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη. Είναι γεγονός ότι υπήρχαν αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα των Τούρκων για την συνάντηση και μάλιστα μιλούσαν για προσβολή της πατρίδας τους σε ενδεχόμενο πραγματοποίησης της συνάντησης. Ωστόσο η συνάντηση πραγματοποιήθηκε αλλά και πάλι οι Τούρκοι προσπάθησαν να "κουκουλώσουν" το γεγονός μην επιτρέποντας την κάλυψη της συνάντησης από κάμερες Μ.Μ.Ε. Ευτυχώς τραβήχτηκαν ορισμένες φωτογραφίες από το επιτελείο του κ. Ομπάμα οπότε τουλάχιστον είμαστε σίγουροι ότι η συνάντηση έγινε και περιμένουμε να δημοσιευθούν οι φωτογραφίες, τις οποίες έχει ζητήσει το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
www.ellinikiafipnisis.blogspot.com
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Η συνάντηση έγινε αλλά για μας η διαδικασία αποτελεί υποβάθμιση και απαξίωση και ρεζίλεμα του Πατριάρχη. Ο "Πλανητάρχης" ΔΕΝ πήγε στο Πατριαρχείο, όπως ήταν το σωστό και αναμενόμενο, αλλά είδε τον Πατριάρχη , στο... πόδι, στα γρήγορα, στη ΡΕΣΕΨΙΟΝ του ξενοδοχείου!!
Για να δούμε τις φωτό, που τις έχουν ΜΟΝΟ οι Αμερικανοί, υπέβαλλε ΑΙΤΗΣΗ ο Πατριάρχης, στον οποίο ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ να εχει φωτογράφο.
Για μας όλα αυτά είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ απο εναν ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ, στον ηγέτη της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
Λογικά θα έπρεπε ο Πατριάρχης, να τον ΦΤΥΣΕΙ στα μούτρα και να φύγει.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive