Τρίτη 7 Απριλίου 2009

MHNYMATA AΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.

Φαιά ουσία χυμένη στον απόπατο.
Παρακολουθώ μερικούς ονειρπαρμένους με το σακί γεμάτο απο άρνηση και κοινωνικό μίσος, που ακόμα πιστεύουν στον Κομμουνισμό όπως πιστεύουν ότι, και οι ίδιοι είναι κομμουνιστές.

ΓΡΑΦΕΙ Ο:"ΠΕΛΙΑΣ"

Άν έκαναν ζημιά στον εαυτό τους μόνο, θα έλεγα το ίδιο όπως και για τους πρεζάκηδες.
Διάλεξαν και αποφάσισαν. Κόμμα πρεζάκηδων δέν υπάρχει φυσικά.
Αλλά κομμουνιστών υπάρχει ακόμα και άν δέν το ήλεγχαν οι δικοί του, θα έκανε περισσότερο κακό απο όσο κάνει σήμερα. Εκείνους όμως που κανείς δέν ελέγχει είναι εκείνους τους Έλληνες, που ακόμα πιστεύουν σε μία νέα ευκαιρία να βγούν στο βουνό και να σφάξουν τους υπόλοιπους που δέν τους ακολούθησαν.Η περίπτωση όλων αυτών παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς το θέμα Κομμουνισμός έχει μπεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Και όχι σ'αυτό της Ε.Ε. αλλά στο πασών των Ρωσιών, που θεωρούν ηλίθιους όσους ακόμα το θυμούνται. Φυσικά υπάρχει ακόμα ελαστικότης, καθώς ο Γκορμπατσώφ κάποια μέρα και κατ'ιδίαν έλεγε ότι, ο Κομμουνισμός ήλθε (στην Ρωσία), έμεινε για 80 χρόνια και σε άλλα τόσα θα φύγει. Εννοείται αφήνοντας πίσω του κάθε είδους ρετάλια. Προσοχή λοιπόν. Ρετάλια ιστορικής ανικανότητος προσαρμογής, που για να εξακολουθούν να δικαιολογούν την ύπαρξή τους εξακοντίζουν τα εθνικιστικά, ρατσιστικά και δέν συμμαζεύεται και όταν ζορίζονται, βάζουν φωτιές για να ... ανατρέψουν το σύστημα που τους θρέφει.Εκεί είμαστε σήμερα. Πιστεύω ότι, άν υπάρχει κάποια φιλοσοφία στην απαγόρευση του Κομμουνισμού, δέν είναι απο έλλειψη δημοκρατίας, αλλά απο κάποια διάθεση προστασίας και προφυλάξεως των ανθρώπων με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο απο την δημιουργία οραμάτων πολιτικής διαστροφής και τελείας αποβλακώσεως.
Ντιρεκτίβες του είδους δέν θα κυκλοφορούσαν άν υπήρχε σήμερα το φάρμακο κατά της βλακείας.
Θα ήταν σίγουρα και το μόνο φάρμακο που θα το πλήρωναν τα ταμεία υγείας εξ ολοκλήρου.
ΠΕΛΙΑΣ
Αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη 7/4/09

4 σχόλια:

  1. Δηλαδή ποιά είναι τα αρνητικά του σοσιαλισμού εσύ που θεωρείς όλους του άλλους καθυστερημένους? Και πες μου γιατί ο καπιταλισμός είναι καλύτερος από το σοσιαλισμό. Και γιατί χρησιμοποιείς τις απόψεις του Γκορμπατσώφ που ο ίδιος ήταν αυτός που παρέδωσε τη Σοβιετική Ενωση στους γκαγκστερ του Γιέλτσιν.
    Πάνω στη θεωρία έχεις διαβάσει καθόλου ή ακούς αυτά που λένε και οι άλλοι και τα παπαγαλίζεις? Πες μου γιατί δεν μπορεί να ευδοκιμήσει ο σοσιαλισμός όταν τον στηρίξουμε όλοι..

    Haldir

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Haldir,

    για να στηριχθεί ο σοσιαλισμός πρέπει να προηγηθεί η αποδοχή της θεωρίας της ισότητος και της λαϊκής εξουσίας.

    Άν πετύχεις αυτόν τον στόχο θα είμαι μαζί σου. Ξεκίνα...

    ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σχόλιό σου φίλε Πελία, δε συμφωνεί με το άρθρο σου..
    Ο σοσιαλισμός είναι η κατώτερη βαθμίδα του κομμουνισμού.
    Σίγουρα όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίσοι με την έννοια ότι δεν παράγουν το ίδιο.
    Σήμερα όμως μπορείς να πείς ότι έχεις αξιοκρατία? Οτι όποιος είναι άξιος πάει μπροστά? Δεν είναι έτσι..Πάει μπροστά όποιος μπορεί να κλέψει καλύτερα."Ο καπιταλισμός δεν χρειάζεται απατεώνες, αλλά πονηρούς και ευέλικτους απατεωνίσκους, προκειμένου το παιχνίδι να γίνεται όσο το δυνατό λιγότερο ανιαρό και επικίνδυνο. Στον καπιταλισμό τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται με κανόνες και όλα να φαίνονται ευπρεπή. Όμως, αλίμονο στον καπιταλιστή που δεν παραβαίνει διακριτικά και με τρόπο τους κανόνες και που είναι πράγματι ευπρεπής. Η γοητεία του σωστού καπιταλιστή συνίσταται στην ικανότητά του να είναι απατεώνας χωρίς να φαίνεται. " Τάδε έφη Βασίλης Ραφαηλίδης..

    Είναι λοιπόν ένα σύστημα που ευνοεί τους ανήθικους που δε θα διστάσουν να στραφούν ενάντια στο συνάνθρωπό τους.

    Είναι επίσης ένα σύστημα που δημιουργεί τεράστιες ανισότητες. Τεράστια πλούτη και τεράστια φτώχια. Ο Bill Gates έχει προσφέρει περισσότερα στον κόσμο απ'ότι ο Πυθαγόρας? Κι όμως σ'αυτό το σύστημα ο Gates θα είχε τον Πυθαγόρα υπάλληλο και θα ήταν και άγνωστος. Κι οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι τα windows που τον έκαναν πάμπλουτο δε συγκρίνονται με το ελεύθερο λογισμικό Linux που αναπτύχθηκε από κοινότητα προγραμματιστών.

    Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς βιομήχανους, εφοπλιστές, ιδιοκτήτες τραπεζών. Όλα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν εξίσου καλά (καλύτερα για την ακρίβεια) προς όφελος του λαού με κρατική-λαική διοικηση.

    Μόνο έτσι αλλάζει η οικονομία και όλα τα άλλα είναι ασπιρίνες την ώρα που η Ελλάδα έχει καρκίνο.

    Κανείς δε λέει στο σοσιαλισμό ότι όλοι είμαστε ίσοι. Αλλά ότι όλοι δικαιούμαστε να περνάμε ανθρώπινα χωρίς να εκμεταλλεύεται ο ένας τον άλλο.

    Haldir

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ατελειωτα τα εγκληματα των κομμουνιστικων καθεστωτων.
    Απυθμενο το θρασος των πιθηκων.
    Αθεραπευτη η ψυχοπαθεια...


    Διαβαζω απο την Ναυτεμπορικι.
    http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/04/04/1649529.htm
    Ομαδικός τάφος, που ενδεχομένως να περιέχει τις σορούς 4.500 ανθρώπων που εκτελέσθηκαν περί τα τέλη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου από τον πρώην κομμουνιστικό καθεστώς, ανακαλύφθηκαν στα περίχωρα του Ζάγκρεμπ, μεταδίδει σήμερα η κρατική τηλεόραση κι ο Τύπος της Κροατίας.
    Πρόκειται για έξι σπήλαια κοντά στη Χάρμιτσα, στην περιοχή του Ζάπρεσιτς, κοντά στα σύνορα της Κροατίας με τη Σλοβενία. Η ανάλυση των οστών απέδειξε πως ανήκουν σε ανθρώπους, τονίζουν οι ίδιες πηγές.
    Μεταξύ των ενταφιασμένων θυμάτων περιλαμβάνονται στρατιώτες του κροατικού καθεστώτος Ούστασι, συμμάχων των Ναζιστών, αλλά και περίπου 500 αξιωματικοί του γερμανικού στρατού, τονίζεται στην εφημερίδα Γιούταρνι Λιστ.
    Ο Εκπρόσωπος του κροατικού γραφείου της Επιτροπής Ελσίνκι για τα ανθρώπινα δικαιώματα Ιβάν Ζβονίμιρ Τσίτσακ τονίζει στην ίδια εφημερίδα πως τα θύματα πιθανώς «ήσαν μέλη της 39ης μεραρχίας της Βέρμαχτ, η οποία αποτελείτο από κροάτες στρατιώτες υπό γερμανική διοίκηση».
    Η μεραρχία αυτή είχε παραδοθεί στους κομμουνιστές παρτιζάνους του στρατάρχη Τίτο κοντά στην κροατική πόλη Ριέκα, στις αρχές του 1945. Οι αντάρτες τους εκτέλεσαν και πέταξαν στα σπήλαια της Χάρμιτσα. Η εκτιμήσεις για τον συνολικό αριθμό των εκτελεσθέντων εικάζονται με βάση τις μαρτυρίες από το γεγονός
    ***********************************

    Η ουτοπια, ο μηδενισμος, η αρνησι της λογικης, το δογμα ειναι ταυτοσημα με τον Κομμουνισμο.Οπου εφαρμοσθηκε μια αδυσωπητη γραφειοκρατικη εξουσια ενα πετρινι προσωπο αποκτηνωμενων εξουσιαστων επεβαλε μια στυγνη δικταορια που με εκατομμυρια αθωα θυματα πειραματωζωα που κατεδικασε ο ελευθερος κοσμος.Σημρεα τραγικοι εραστες οι "φιλοι"της δημοκρατιας , περιφερουν τα κουρελια τους και αναμασσουν τα μουχλαισμενα συνθηματα τους.

    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive