Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΕΜΠΡΟΣ ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ !! ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ "ΤΟ ΑΡΘΡΟ" ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο Γ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΛΗΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ!!
Ήρθε η ώρα οι απλοί πολίτες που σιχάθηκαν τη "δημιοσιογραφία"των βουτυροπαίδων, καλοπερασάκηδων, εκπροσώπων της δημοσιογραφικής αλητείας και όλου αυτού του σιχαμερού συναφιού, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Τόχαμε δείξει και την περίοδο πρίν το 1981, με την "ΑΥΡΙΑΝΗ" που ήταν η αιχμή του δόρατος της δημοκρατικής παράταξης ενάντια στον Καραμανλισμό, άσχετα αν μετά ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΜΕ απο τον θεόμουρλο Κουρή, που είναι ικανός να πουλήσει για 1Ευρω και τα ... πασουμάκια του Αη Γεράσιμου. Ας είναι καλά, τότε ήταν αυτό που ζητάγαμε ΟΛΟΙ και τα έδωσε ΟΛΑ! Εμείς οι απλοί πολίτες ΔΕΝ είμαστε αχάριστοι, ενα καλό μας κάνουν και το κρατάμε ως τον τάφο. "ΑΛΛΟΙ" είναι οι άφιλοι και αχάριστοι. Τώρα, ξαναήρθε η ώρα, να ΞΑΝΑΔΟΥΝ τα δόντια μας. Ήρθε η ώρα να δείξουμε τη δύναμί μας και να υπερασπιστούμε εναν άνθρωπο που τόλμησε και τάβαλε με το εκδοτικό κατεστημένο και το πληρώνει, συλλέγοντας ... απολυτήρια, το Γιάννη Παπαγιάννη. Πρώτα απο τη REAL NEWS, μετά απο το REAL FM, ύστερα απο το FAQ και τούμεινε μόνο το "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ". Ευτυχώς εκεί κουμάντο κάνουν 2 θεόμουρλοι. Ο ΚΟΥΡΗΣ κι ο ΒΡΥΩΝΗΣ . Οπότε μάλλον (!!) δεν κινδυνεύει. Την Κυριακή ξεκινάει, μια ΝΕΑ πορεία ΚΟΝΤΡΑ στο κατεστημένο των Λαμπρακοψυχάρηδων. Στη σελίδα 7 της εφημερίδας: "ΤΟ ΑΡΘΡΟ" θα αρθρογραφεί από αυτή την Κυριακή ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης. Η συνεργασία αφορά αρθρογραφία, ρεπορτάζ, σχόλια και παρασκήνια από το πολιτικό ρεπορτάζ και όχι μόνο. Μετά τον.... εξοστρακισμό του από την Real News (τη βοηθεία του ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ) ο γνωστός δημοσιογράφος του Extra 3, ανοίγει μια νέα σελίδα στη καριέρα του και στην επικοινωνία με τον κόσμο. Ο γνωστός λιγδιάρης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος φαίνεται ότι δεν έχει πρόσβαση εκεί για να τον κόψει και από "ΤΟ ΑΡΘΡΟ". Ευτυχώς...
Εμείς ,ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, που γκρινιάζουμε και καταχεριάζουμε το εκδοτικό κατεστημένο, αυτήν την Κυριακή μπορούμε να τους δώσουμε το μάθημα που τους αξίζει. Αγνοούμε ΟΛΕΣ τις φυλλάδες SUPER MARKET και "Εκθέσεις αυτοκινήτων" και παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Παίρνουμε ΜΙΑ και ΜΟΝΟ εφημερίδα :"ΤΟ ΑΡΘΡΟ"
αναρτηθηκε απο "ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ" πεμπτη 2/4/09

3 σχόλια:

  1. Tι εγινε;Προσχωρησατε στο ΠΑΣΟΚ για το οποιο δουλευει ο Παπαγιαννης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ που το πας φίλε αναγνώστη; Αν είσαι του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να χαίρεσε, αν είσαι με τη ΝΔ θα πρέπει να κοκκινίζεις, αν είσαι με το ΚΚΕ ψάξου καλύτερα, αν είσαι με το ΣΥΡΙΖΑ μάλον μπέρδεψες τα Σκόπια με την Κουμουνδούρου, αν είσαι με το ΛΑ.Ο.Σ καλά κάνεις. Είδες πως σου λύσαμε την απορία; Και για να μη μακρυγορούμε, είμαστε με αυτό που έλεγε ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος σε ανάλογες ερωτήσεις:"Είμαι μ`αυτούς που ζγαρλάνε (ξύνουν) τον τοίχο της εξουσίας".
    Συνενοηθήκαμε;
    Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ. ΣΙΔΕΡΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ (REAL)ΚΑΙ ΣΤΟ EXTRA ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ( REAL- NEWS, REAL - FM, ALTER ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ) ΝΑ ΞΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΠΩΣ EΙΠΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ OTAN ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑΥΤΟΥΣ( ΕΓΛΥΦΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ). ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΤΡΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ( PRESS-GR)
    (ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ);
    ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ;
    ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ,ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΧΑΙΡΕΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive