Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ- ΚΕΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ Ε.Ο.Κ.Α

Για ακόμα ένα χρόνο οι φοιτητές του ΔΡΑΣΙΣ τίμησαν τον Απελευθερωτικό Αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α πραγματοποιώντας πορεία που φέτος ήταν μεγαλύτερη και δυναμικότερη από κάθε άλλη χρονιά.
Οι Δρασίτες ξεκίνησαν από του Ζωγράφου και διασχίζοντας το Ζάππειο ανέβηκαν στην Ακρόπολη. Συνθήματα γεμάτα ένταση και παλμό, δεκάδες ελληνικές σημαίες και αναμένοι δαυλοί συνέθεταν το σκηνικό.''ΕΟΚΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΒΟΥΝΑ'', ''ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ'', ''ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ ΣΚΕΠΑΣΕ ΚΙ ΕΜΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ'', ''ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ'', ''ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ, Ο ΓΡΙΒΑΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΑ'', ΓΡΙΒΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ, Η ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ'' ήταν μερικά μονό από αυτά που ακούστηκαν ένω οι άξιοι συνεχιστές των αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α δεν ξέχασαν τη Μακεδονία τραγουδόντας το ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ'' προσμένοντας ''ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΜΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ'' για να απελευθερώσουν το Καρπάσι, το Βαρώσι, την Αμμώχοστο, τη Κερύνεια.Ανεβήκαμε μαζί τους στην Ακρόπολη και πιασμένοι όλοι χέρι με χέρι τραγουδήσαμε μαζί τους τον όρκο των ενωτικών κυπριακών παρατάξεων ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό υμνο.
http://egersis.blogspot.com/2009/04/blog-post_5268.html
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη πεμπτη 2/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive