Κυριακή 26 Απριλίου 2009

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ

Πως είναι δυνατόν να δημοσιεύονται τέτοια άρθρα ( ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Α...) και να μη συμβαίνει τίποτα;
Η κανένας δεν διαβάζει τη Realnews και το SKEFTOASTEELLHNIKA.GR, η έχουμε γίνει όλοι τόσο χοντρόπετσοι που δεν μας αγγίζει οτιδήποτε πια!
Αλλά και τη δική σας ανάρτηση με την υπογραφή "ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ" αποδεδειγμένα την έχουν διαβάσει κάποιοι.
********************************
Γράφει ο:"ΖEIDORON"
********************************
Και πάλι όμως καμία αντίδραση.
Περιγράφονται ληστείες δημοσίου χρήματος.
Γράφονται ονόματα που σήμερα δεν είναι καν βουλευτές,να πεις ότι έχουν ασυλία.
Γράφονται μυθώδη ποσά,τα οποία είναι χρήματα του Ελληνικού λαού.
Αυτού του λαού που αύριο θα του πούνε:"συγγνώμην δεν έχουμε να σου καταβάλουμε τη σύνταξη"!
Επρεπε τουλάχιστον να είχαμε ακούσει στα δελτία ειδήσεων ότι πέντε κλέφτες πολιτικοί και παρατρεχάμενοί τους βρήκαν το θάρρος κι ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ!
Να συγκλονιστεί η χώρα ρε παιδάκι μου,να πούμε ότι υπάρχει ακόμα ΤΣΙΠΑ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ.
Σιγά μην έχουν τέτοιες ευαισθησίες!
Αυτοί (όλοι τους οι πρασινοκοκκινομπλέ) δεν ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ,ούτε κοκκινίζουν.
Το ξαναγράψαμε, μόνο ο μακαρίτης ο Κουτσόγιωργας έσκασε.
Ολοι οι άλλοι τα έκαναν βίλες, κότερα κι εξοχικά και κάθονται και τα χαίρονται πουλώντας σε μας τους χαχόλους σοσιαλισμό και δημοκρατία.
Και μεις οι πανηλίθιοι ψηφοφόροι αναρωτιόμαστε πως γέμισαν βίλες οι βουνοκορφές και σκάφη οι μαρίνες!
Ξυπνάμε από τα χαράματα κι άλλοι ολονύκτια για 700 έως 1000 ευρό κι είμαστε κι ευχαριστημένοι που έχουμε ακόμα δουλειά.
Και το βράδυ βλέπουμε τους απατεώνες στα τηλεπαράθυρα να βάζουν τα σκάνδαλά τους στη ζυγαριά και να καμαρώνουν για το πια παράταξη έχει κάνει τα περισσότερα!ΕΦΑΓΑΝ,ΕΦΑΓΑΝ,ΕΦΑΓΑΝ,ΤΡΩΝΕ!
Θα σκάσουν και θα τρώνε ακόμα.
Τόσο άπληστοι και θρασείς είναι οι πρώην φτωχοπεινάλες.
Ξύπνα λαέ.Πάρ' τους ΟΛΟΥΣ παραμάζωμα.
Ενα πρέπει να είναι το σύνθημα:"ΚΛΕΦΤΕΣ!ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ"!!!!"ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ"!!!
Σταμάτα Γιωργάκη να ρωτάς σε ποιές τσέπες πήγαν τα λεφτά.
Το ξέρεις πολύ καλά και συ κι ο Κωστάκης κι ο άλλος Κώστας με τις ελιές κι ο άλλος Κώστας με τις πολλές κουμπαριές, όπως κι όλα τα δεξιά κι αριστερά σας μακρυά χέρια.
Ζήτω η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ!
Να δεις που θα μας πούνε και φασίστες και υβριστές του πολιτεύματος.
Κατέχουν απόλυτα την τέχνη της διαστρέβλωσης και της μάσας.
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη Κυριακη 26/4/09

1 σχόλιο:

  1. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΟΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΑΙΡΕ ΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ!!!

    ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, τα ΑμεΑ Κ τις ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ
    ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ 21ος ΑΙΩΝΑΣ, ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
    ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !
    ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ !!! ΓΙΑ τα ΑμεΑ Κ τις ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.

    Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΞΑΝ'ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ(Όπως πάντα αλωστε) και θα περιμένει τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας να τους προσφέρει μια ζεστή αγκαλιά ένα χαμόγελο(Ρουχισμό, Παπούτσια παιχνίδια(καινούργια και μη)και(ότι άλλο έχουμε)ΤΡΟΦΙΜΑ και ΓΑΛΑΤΑ για να βγει το Καλοκαίρι γιατί όλες οι σιτίσεις θα είναι κλειστές και βέβαια ο χειμώνας, πιο ανώδυνα στις ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ που περνάει ή χώρα μας αλλά και όλη η ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΤΑ(ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ). ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ?

    ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ Η ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ! ! !

    (Καλαμών 36 στο Άνω Γαλάτσι Καραγιαννέικα) 11.00 το πρωί έως και 8.00 το ΒΡΑΔΥ.27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ Κ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΙΘΑΡΑΚΙ. ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ).

    Η ΠΙΟ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ! ! ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙ 21ος ΑΙΩΝΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Κ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΑΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥΝΤΑ.
    Ελευθέριος Φραγκίσκος Κουνάνης, Μαίρη Πουλάκη, Θοδωρής Τούντας , ρίτσα Χριστοφόρου, Βλάσσης Μακρίδης, Γιάννης Μουτσόπουλος, Νίκος Χατζής, Γρηγόρης Αδαμόπουλος, Αγγέλα Παναγοπούλου, Δημή τρης Μαλέρος, Δημήτρης Τούντας, Αντα Μονογιού, Ελευ θερία Αλαβάνου, Αντώνης Πολυχρόνης και όλοι οι Εθελοντές μας (Από Γαλάτσι, Π. Ψυχικό, Αγ. Παρασκευή, Παλλήνη, Κρήτη, Από όλη την ΕΛΛΑΔΑ κ το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ).
    ΥΓ: Στα τηλέφωνα 210.2923785 και 6977.650564. Oτι πληροφορία θελήσετε, θα σας ενημερώνει ο Φραγκίσκος Κουνάνης.

    ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΡΙΖΙ.

    ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΑΛΗΝΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ! ΣΤΙΣ 150 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑ ΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΙΑΤΡΟΣ Κ. ΤΣΙΡΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡ. ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩ ΝΙΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥΝΤΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ) ΤΡΟΦΙΜΑ,ΓΑΛΑΤΑ,ΡΟΥΧΙΣΜΟ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΛΠ. 27, 28, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΓΑΛΗΝΗΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ. Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ.

    ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ? Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ??? ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
    ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΕΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

    Ο Άνθρωπος του κόσμου

    Αγαπήσαμε και αγαπάμε τον κόσμο από καρδιάς. Είμαστε κοντά του πάντα. Αυτός αφού μας αφουγκραστεί και μας πιστέψει, μας πλησιάζει, μας αγκαλιάζει και περιμένει και τη δική μας αγκαλιά, ένα ζεστό χάδι, ένα γλυκό λόγο. Είναι πολύ δύσκολο να τον πλησιάσεις γιατί οι έξω του λένε πολλά και φοβάται. Πολλές φορές την αλήθεια την αποδιώχνει. Όταν όμως σε φέρει κοντά του είναι η ώρα πού του έχεις κερδίσεις την εμπιστοσύνη και αυτό γιατί φοβάται με ότι συμβαίνει σήμερα γύρω του.
    Μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο, αν αποδειχτεί γιατί οι μάσκες κάποτε πέφτουν η συνεχίζει πισώπλατα η λυκοφιλία!!!

    Δεν λατρέψαμε τις ιεραρχίες, ούτε λυγίσαμε το γόνατο μπροστά στο χρήμα και το ψέμα, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με επίκεντρο πάντα τον Άνθρωπο.

    Δε χαμογελάσαμε ψεύτικα ποτέ σε κανένα, μα ούτε κραυγάσαμε μια ηχώ για να λατρέψουμε, κάτι το εφήμερο κάτι το ψεύτικο, ανάμεσα στα πλήθη.

    Δεν ήμασταν άλλος ένας αριθμός, ήμασταν μαζί τους και νόμισαν ότι μας είχαν, μα δεν ήμασταν δικοί τους ποτέ, γιατί ανήκαμε στον πλησίον μας.

    Ήμαστε και θάμαστε μόνοι εκείνη την ώρα, αλλά δεν θα πάψουμε ποτέ μέχρι το τέλος να δίνουμε τα πάντα κατ’ εντολή του, όσο μπορούμε σε αυτούς που μας χρειάζονται πραγματικά.

    Αν θα μείνουμε η όχι ζωντανοί στην μνήμη τους ή ξεχασμέ νοι, δε πρόκειται αυτό, να φρενάρει την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ προσφορά μας και την πίστη μας για τον μεγαλύτερο επαναστάτη και μύστη του κόσμου.

    Αυτό πού πρέπει εμείς να κάνουμε (όσο μπορεί ο καθένας) πιστεύουμε ταπεινά ότι το κάνουμε. Αν το πράττουμε καλά, αν τα καταφέρνουμε, ας το κρίνει άλλος.

    Το ζητούμενο είναι για ότι θες να κάνεις κάντο χωρίς υποκρισία χωρίς λόγια αλλά με πράξεις με ήθος και αξιοπρέπεια απέναντι στον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.
    Και ας είναι προς τα έξω δυνατή η έξωθεν καλή μαρτυρία ‘’παράδειγμα προς μίμηση’’ αντί για υποκρισία και αχαρισ τία, με παραμέτρους τον ωχ ωχαδερφισμό και το δε βαριέσαι εγώ θα φτιάξω τον ΑΝΘΡΩΠΟ του κόσμου’’ Θυμηθείτε τον μεγάλο Καζαντζάκη ΄Να αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Άμα δεν σωθεί εγώ θα φταίω.
    Έτσι μάθαμε να τον λέμε εμείς αυτόν που αγαπήσαμε και θα αγαπάμε από καρδιάς μέχρι τέλους για να φτιάξουμε πολιτείες της κοινωνίας και ένα κόσμο που θα χωράει όλους τους κόσμους μέσα !

    Ολόψυχα σε όλους Υγεία και ψυχής ηρεμία.
    Μόνο μια χάρη κλείνοντας θέλω να σας ζητήσω, τίποτα για μας.
    Παράκληση από καρδιάς! Κτυπάτε την διπλανή σας πόρτα, μπορεί να σας χρειάζεται πραγματικά κάποιος.
    Αν σας γεμίσει αυτή σας η πράξη, τότε συνεχίστε για όλο τον χρόνο μέχρι το ταξίδι στην αιωνιότητα στη πραγματική ΖΩΗ…
    Θα νιώσετε υπέροχα.Πιστέψτε μας,Αξίζει. Σας ευχαριστούμε ολόψυχα από ΚΑΡΔΙΑΣ ! Και μη ξεχνάτε ποτέ. ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΝΙΩΘΕΙΣ.
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    Σας Ευχαριστούμε
    ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.
    (ΝΟΜΙΚΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣ)
    Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.
    Μηχανικός Εργαστηριακός Εκπαιδευτικός - Παιδαγωγός, ΑμεΑ.
    Μέλος της Παναττικής-Επιτροπής κατά της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
    Μέλος κ Σύμβουλος για τις ευπαθείς ομάδες του Πανελλαδικού Συνδέσμου ΠΑΣΥΠΚΑ, συνανθρώπων μας με κινητικά και άλλα προβλήματα.
    Ιδρυτής και συντονιστής Κέντρων Απασχόλησης και μέριμνας, ΑμεΑΙ, στην Ελλάδα.
    Ιδρυτής κ Υπεύθυνος της Ελληνικής Πράσινης Εθελοντικής Ομάδας Ανιδιοτελούς Προσφοράς κ Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες κ τα ΑμεΑ.
    Πρ. Αντιπρόεδρος του 1ου Πράσινου Ξενώνα Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, ΑμεΑ κ Τρίτης Ηλικίας στον Σκαραμαγκά.
    Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού & Αθλητικού Συλλόγου Άνω Γαλατσίου.
    http://users.otenet.gr/~fracisko/
    www.pasipka.gr/
    www.e-galatsi.gr/
    http://7frag.spaces.live.com/Blog/
    http://frang-koynanis.blogspot.com/
    http://www.google.gr/ =Γράφεις, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ Η ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
    http://ano-galatsi.blogspot.com/
    http://otan-dineis-pote-de.pblogs.gr/
    http://www.enisxisi.gr/
    http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/profile.php?id=1664446772&ref=profile
    http://www.e-grammi.gr/
    http://www.ecogreens-gr.org/cms/
    http://e-thesprotia.pblogs.gr/2009/04/oikologoi-prasinoi.html#comments
    http://www.facebook.com/profile.php?id=1664446772&ref=profile#/home.php?ref=home

    ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ!!!

    ΥΓ =ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ, ΣΙΤΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ(ΜΕΓΑΛΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ)
    1)ΜΕ 350 ΚΙΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΓΑΛΗΝΗΣ ΆΠΟΡΩΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΓΙΑ 150 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η Κ.ΠΟ ΠΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ.

    2)ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΆΠΟΡΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ,ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ 700 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Κ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ(ΠΑΛΑΙΟ-ΜΟΝΑ ΣΤΗΡΙ)ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ.ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΜΕΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΑ Ο Κ. ΦΑΝΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ.ΤΣΙΡΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ,ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.
    Ο ΛΑΟΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΠΑΙΤΕΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΑΘΑΜΕ Κ ΒΓΗΚΕ Κ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Κ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ. ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΑΙΣΧΟΣ.

    ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΥΝΗΜΑ, ΑΣ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΩ !!! ΣΤΟ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΜΕΙΣ.....
    ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ 21ος ΑΙΩΝΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΑΤΗ, ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥΝΤΑ.

    ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ! ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ! ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΥΝΗΜΑ, ΑΣ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΩ !!! ΣΤΟ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΜΕΙΣ. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Κ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. Σε συνεργασία με τον Δημοτικό Ανεξάρτητο Συνδυασμό, ΓΑΛΑΤΣΙ 21ος ΑΙΩΝΑΣ και τον Θεόδωρο Τούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive