Κυριακή 26 Απριλίου 2009

ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ΣΗΚΩ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
********************
Είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά ΠΑΤΕΡΑΑΑ!!
********************

Αποκαλυπτικότατο το σημερινό πρωτοσέλιδο της REAL NEWS, που δείχνει το μέγεθος των διαπλεκομένων πολιτικών και ... παραπολιτικών καθώς και τον αμείλικτο πόλεμο της μίζας .
Όποιος έχει ... ΔΟΝΤΙ... ΤΡΩΕΙ!! εδω δεν υπαρχουν φιλίες, δεν υπάρχουν ιδανικά και... ιδεολογίες, δεν υπάρχει συναίσθημα και ήθος. Υπάρχει ΜΟΝΟ το συμφέρον πέρα απο χρώματα, συγγένειες και κόμματα. Συνδετικός κρίκος, μόνο ΕΝΑΣ.
Το ΧΡΗΜΑ. Κι εδω δεν μιλάμε για χρήμα, αλλά για ΠΟΛΛΥ ΧΡΗΜΑ!! Φτάσανε σε σημείο οι "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" 'ετσι; να ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ σύντροφο υπουργό ΤΟΥΣ, ΠΟΥ;; στη ΖΗΜΕΝΣ, ότι ο Υπουργός ο κ. Παπαντωνίου εν προκειμένω, δεν ήταν¨"καλό παιδί" τους "εφερνε δυσκολίες!!" και τους χάλαγε τη δουλειά των 330.000.000e που έδινε η Siemens και θα προτιμούσε την TRS που έδινε 447.000.000e. Το θέμα είναι ότι με τη Siemens "τάχανε βρει". Κι έτσι ο κ. Τρεπεκλής ΚΑΡΦΩΝΕΙ κυριολεκτικά (17/1/03) με e-mail στον κ. Δ.ΔΕΝΔΡΙΝΟ της Ζiemens, τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ, κ. Γ.ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.
Στο κόλπο ΑΠΑΝΤΕΣ !! Απο τον κ. ΤΡΕΠΕΚΛΗ που εισέπραξε αμοιβή (κρατηθείτε!!) 6.500.000 e ΕΞΗΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!! σαν ... Δικηγορική αμοιβή, οποία ΠΟΥΘΕΝΑ δεν φαίνεται ΠΟΥ μοιράστηκε και ΠΩΣ "Αξιοποιήθηκε!!) όπως ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο νόμος και το ψάχνει ΑΚΟΜΑ η Ελληνική Δικαιοσύνη. Μέχρι τον... Μεσολαβητή κ. ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ (Το 5ο "ΠΑΙΔΙ" της Αγίας οικογένειας Παπανδρέου) με "άγνωστη αμοιβή" για τη ... μεσολάβησή του. Θα μου πείτε μπορεί να μεσολάβησε ... αφιλοκερδώς!! αφού εκτός απο κολλητός του ΓΑΠ είναι και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΚΟΛΛΗΤΟΣ του Αντρίκου Παπανδρέου. Μιλάμε για ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ!
Κάπου εδω ο ... "ΛΑΓΟΣ" ακουμπάει τον Χριστοφοράκο που είναι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ στον ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Ο Νίκος λοιπόν που είναι στο Δ/Σ της "ΛΑΜΨΑ Α.Ε." δηλαδή της εταιρείας που διαχειρίζεται την "ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ" , δηλαδή την εταιρεία του γνωστού κ. Λασκαρίδη, στην οποία ΣΥΝ συμμετέχουν με τον τ. Πρέσβη των ΗΠΑ κ. TOMAS MILLER, δηλαδή που με την ΨΗΦΟ του κ. ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ εκλέγεται στο Δ/Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου. Δηλαδή, δηλαδή, δηλαδή... TΙ όμορφος κόσμος, Ε, ΠΑΤΕΡΑ;
Μετά φταίει ο Λαός, ο αγνός αγωνιστής ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ψηφοφόρος, που ξεσκίζεται να κολλάει αφίσσες και να ξελαρυγγιάζεται στις συγκεντρώσεις.
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ σύντροφε καλείσε για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ!! Κάντο, κάντο, απόδειξε ότι είσαι βλάκας με λοφίο, άλλοστε στο λένε και οι ΙΔΙΟΙ, δε τους ΑΚΟΥΣ;
ΑΥΤΟΙ με τα ΔΙΣ κι εσυ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ να ΔΕΙΣ!!.
Κυρίαρχο λαϊκο αίτημα θα πρέπει να είναι απο δω και πέρα:
"ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ"!!
αναρτηθηκε απο "ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ" Κυριακή 25/4/09

2 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ
    Πως είναι δυνατόν να δημοσιεύονται τέτοια άρθρα και να μη συμβαίνει τίποτα;Η κανένας δεν διαβάζει τη Realnews η έχουμε γίνει όλοι τόσο χοντρόπετσοι που δεν μας αγγίζει οτιδήποτε πια!Αλλά και τη δική σας ανάρτηση με την υπογραφή "ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ" αποδεδειγμένα την έχουν διαβάσει κάποιοι.Και πάλι όμως καμία αντίδραση.Περιγράφονται ληστείες δημοσίου χρήματος.Γράφονται ονόματα που σήμερα δεν είναι καν βουλευτές,να πεις ότι έχουν ασυλία.Γράφονται μυθώδη ποσά,τα οποία είναι χρήματα του Ελληνικού λαού.Αυτού του λαού που αύριο θα του πούνε:"συγνώμην δεν έχουμε να σου καταβάλουμε τη σύνταξη"!
    Επρεπε τουλάχιστον να είχαμε ακούσει στα δελτία ειδήσεων ότι πέντε κλέφτες πολιτικοί και παρατρεχάμενοί τους βρήκαν το θάρρος κι ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ!Να συγκλονιστεί η χώρα ρε παιδάκι μου,να πούμε ότι υπάρχει ακόμα ΤΣΙΠΑ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ.Σιγά μην έχουν τέτοιες ευαισθησίες!Αυτοί (όλοι τους οι πρασινοκοκκινομπλέ)δεν ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ,ούτε κοκκινίζουν.Το ξαναγράψαμε,μόνο ο μακαρίτης ο Κουτσόγιωργας έσκασε.Ολοι οι άλλοι τα έκαναν βίλες,κότερα κι εξοχικά και κάθονται και τα χαίρονται πουλώντας σε μας τους χαχόλους σοσιαλισμό και δημοκρατία.Και μεις οι πανηλίθιοι ψηφοφόροι αναρωτιόμαστε πως γέμισαν βίλες οι βουνοκορφές και σκάφη οι μαρίνες!Ξυπνάμε από τα χαράματα κι άλλοι ολονύκτια για 700 έως 1000 ευρό κι είμαστε κι ευχαριστημένοι που έχουμε ακόμα δουλειά.Και το βράδυ βλέπουμε τους απατεώνες στα τηλεπαράθυρα να βάζουν τα σκάνδαλά τους στη ζυγαριά και να καμαρώνουν για το πια παράταξη έχει κάνει τα περισσότερα!ΕΦΑΓΑΝ,ΕΦΑΓΑΝ,ΕΦΑΓΑΝ,ΤΡΩΝΕ!Θα σκάσουν και θα τρώνε ακόμα.Τόσο άπληστοι και θρασείς είναι οι πρώην φτωχοπεινάλες.Ξύπνα λαέ.Πάρ' τους παραμάζωμα.Ενα πρέπει να είναι το σύνθημα:"ΚΛΕΦΤΕΣ!ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ"!!!!"ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ"!!!
    Σταμάτα Γιωργάκη να ρωτάς σε ποιές τσέπες πήγαν τα λεφτά.Το ξέρεις πολύ καλά και συ κι ο Κωστάκης κι ο άλλος Κώστας με τις ελιές κι ο άλλος Κώστας με τις πολλές κουμπαριές,όπως κι όλα τα δεξιά κι αριστερά σας μακρυά χέρια.Ζήτω η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ!Να δεις που θα μας πούνε και φασίστες και υβριστές του πολιτεύματος.Κατέχουν απόλυτα την τέχνη της διαστρέβλωσης και της μάσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρ' όλα αυτά, και μολονότι είναι γνωστό ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν καταληστέψει την πατρίδα μας για να πλουτίσουν υπουργοί και βουλευτάδες είτε Άκης είτε Βουλγαρ-άκης συνεχίζουμε κατά 63% με 70% να διαλέγουμε (στις δημοσκοπήσεις) μια από τα ίδια.

    Αυτό πως ερμηνεύεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive