Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ!! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ !!

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΒΑΣΙΛΗ !!
Ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια ο Έλληνας φοιτητής στην Λ’ Ακουίλα
Δεν άντεξε και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή κάτω από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο 28χρονος Βασίλης Κουφολιάς.
Ο Έλληνας φοιτητής μηχανολογίας καταπλακώθηκε στον φονικό σεισμό που έπληξε τη Δευτέρα την πόλη Λ’ Ακουιλα της κεντρικής Ιταλίας. Εντωμεταξύ οι νεκροί του εγκέλαδου, αυτή την στιγμή ανέρχονται στους 179, ενώ οι τραυματίες σε πάνω από 500!
Το πτώμα του άτυχου νεαρού αναγνωρίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο και πλέον γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για τη μεταφορά της σωρού του στην Ελλάδα. Στη σεισμόπληκτη πόλη μετέβησαν τη Δευτέρα οι γονείς του φοιτητή, που παρακολουθούσαν λεπτό προς λεπτό τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων για τη διάσωση του γιου τους. Από την ίδια πολυκατοικία ανασύρθηκαν νεκρές άλλες τρεις κοπέλες.
Διαβάστε περισσότερα>>>>
ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΠΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΟΥ ΜΑΣ! ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΒΑΣΙΛΗ!
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive