Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί, Θεόδωρε Πάγκαλε, ΟΥΤΕ ηλίθιοι είναι οι οπαδοί του ΚΚΕ !!


Γραφει ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΩΝΤΑΣ
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας


Ω άναρχε, ασύμμετρε, ασυμμάζευτε Θεόδωρε!

Τι να σου πρωτοθυμηθούμε;
Τι να σου πρωτοθαυμάσουμε;

Τι να σου πρωτοσυγχωρήσουμε;
Πως να σε ευχαριστήσουμε, που τη μουντή ζωή μας, ήλιε εσύ του γκροτέσκου γέλωτος, ιεραποστολικά φαιδρύνεις με τις δηλώσεις σου;
«Καθυστερημένοι πνευματικά», λοιπόν, οι ψηφοφόροι του Κ.Κ.Ε., ω προικισμένε με τον ανώτατο εκείνο νου που μόνον οι ιλλουμινάτοι σφουγγοκωλάριοι της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Σοσιαλ-αμερικανικής Διεθνούς διαθέτουν.
Δίκιο έχεις τρισμέγιστε. Αλλά γιατί δεν τα ‘λεγες αυτά όταν οι καθυστερημένοι πνευματικά κομμουνιστές έστελναν με την ψήφο τους το 1981 και το 1985 το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κι εσένα στην εξουσία; Τι κρίμα, ω πάνσοφε, που με τον πτωχόν εκείνον νου της σταλινικής τους μονολιθικότητας, αδυνατούν οι πνευματικά ενδεείς Έλληνες κομμουνιστές ν΄ αντιληφθούν και ν΄ αποθεώσουν τα όσα θαυμαστά προσφέρατε στην Ελλάδα, το νεο-ΠΑ.ΣΟ.Κ. κι εσύ προσωπικά στα 8 χρόνια του Σημιτικού ολέθρου.
Δεν μπορούν να εκτιμήσουν, αίφνης, ότι θέσατε τα γερά θεμέλια του ξεθεμελιώματος των εργατικών δικαιωμάτων και εμβρυουλκήσατε τη γενιά των 700 ευρώ.
Δεν εκτιμούν τις στρατιές των νεόφτωχων και τα τάγματα θανάτου των νεόπλουτων που δημιουργήσατε.
Δεν αντιλαμβάνονται ότι πήξατε την Ελλάδα στους λαθρομετανάστες για να προσφέρετε φτηνά εργατικά χέρια στους χορηγούς σας, να κοντύνετε τα μεροκάματα των Ελλήνων και να χτυπήσετε με τα εκατομμύρια αλλοεθνών που κουβαλήσατε, κάθε τι το ελληνικό κι ενοχλητικό για τους εξαποδώ ινστρούχτορές σας.
Δεν ένοιωσαν ρίγη εθνικής ανατάσεως με την ψοφοδεή στάση σας στα Ίμια, τις γκρίζες ζώνες και την οθωμανικού δικαίου συμφωνία της Μαδρίτης, στην οποία πρωτοστάτησες και με την οποία αναγνωρίστηκαν κυριαρχικά δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο.
Δεν χειροκρότησαν με ξέφρενο ενθουσιασμό την σε πακέτο πίτσας παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους που είχε σαν αποτέλεσμα ν’ απαγκιστρωθεί από τα βουνά του τουρκικού Κουρδιστάν η 4η τουρκική στρατιά και να στρατοπεδεύσει έκτοτε απέναντι στα νησιά μας του ανατολικού Αιγαίου.
Δεν εκτίμησαν τις φωνητικές σου δυνατότητες, ω «Μεγάλε Τραγουδιστή», όταν ξελαρυγγιαζόσουνα στον πρέσβυ μας στο Ναϊρόμπι και στον ταγματάρχη Καλεντερίδη ...«πετάξτε τον έξω».

Δεν διαθέτουν τις δικές σου οικονομικές γνώσεις ώστε ν’ αντιληφθούν ότι με την καταβόθρα του Χρηματιστηρίου απλώς μεταφέρατε τον πλούτο από τους πολλούς που δεν τον εκτιμούσαν και τόσον αφρόνως τον επένδυαν στις φούσκες σας, στους λίγους εκλεκτούς που γνωρίζουν καλά την αξία του. Κι ύστερα νομοθετήσατε με την συνδρομή των μπλε ερασιτεχνών την ατιμωρησία σας.
Δεν μπορούν με το φτωχό τους μυαλό να εκτιμήσουν την επί ημερών σας αποβιομηχάνιση της χώρας και την πριμοδοτημένη από την κυβέρνησή σας μεταφορά των ελληνικών βιομηχανιών σε Αλβανία, Σκόπια και Βουλγαρία, που είχε σαν πρόσθετο αποτέλεσμα τις στρατιές των Ελλήνων ανέργων.
Δεν αναγνωρίζουν ότι εσείς προηγηθήκατε του κεφαλαιο-ευεργέτη Κώστα Καραμανλή, αφού ενισχύσατε τους ντόπιους και ξένους αναξιοπαθούντες μεγαλοεργολάβους με το τριπλάσιο και τετραπλάσιο κόστος των Ολυμπιακών έργων.
Δεν αναγνωρίζουν την λαμπρή πρωτοπορεία σας στο ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την εκχώρηση του 62% του υπερκεδοφόρου Ο.Τ.Ε. έναντι μόλις του 38% που αφήσατε στους αδέξιους δεξιούς μαθητές σας για να ξεπουλήσουν.
Είναι αγνώμονες οι Έλληνες κομμουνιστές, ω ναι!
Δεν αντιλαμβάνονται την υψηλών προδιαγραφών εξωτερική σας πολιτική που:
*παρακολούθησε στωϊκά 90 χώρες μέλη του Ο.Η.Ε. ν’ αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία».
*εισήγαγε τους παραδοσιακούς χορούς στο διπλωματικό γίγνεσθαι, οπότε δικαίως οι Τούρκοι μας χορεύουν έκτοτε στο ταψί.
*νομοθέτησε την υπό την έγκριση Τούρκων επιθεωρητών έκδοση των ελληνικών σχολικών βιβλίων Ιστορίας.
*εκβίασε αισχρά τους Κύπριους να μην εγκαταστήσουν τους S300 στην Κύπρο, με δική σου δήλωση στον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών ότι «η Ελλάδα σας εγκαταλείπει αν προχωρήσετε στην εγκατάσταση των πυραύλων».
*ενίσχυσε τα Σκόπια με ακριβοπληρωμένο πολεμικό υλικό του Ελληνικού Στρατού.
*χειροκροτούσε κάθε ιμπεριαλιστική επιδρομή των Αμερικανών στον κόσμο, ακόμα κι όταν οι αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια δημιουργούσαν επικίνδυνα για μας νέα δεδομένα.
*πετάχτηκε-να μην πω ως τι-δια στόματος του νέου αρχηγού σας και βροντοφώναξε «ναι» στο Σχέδιο Ανάν, λες και σας έπεφτε λόγος.
Και άλλα και άλλα, ων ουκ έστιν αριθμός.
Αλλά πάνω απ’ όλα, ω εκλεκτό τεταρτημόριο της «συμμορίας των τεσσάρων», δεν σου αναγνωρίζουν το μερίδιο της συνεισφοράς σου στην υπονόμευση του Ανδρέα Παπανδρέου και στον ανασκολοπισμό, εξανδραποδισμό, αφελληνισμό, μετάλλαξη και ρεζίλεμα του πατριωτικού και κοινωνικού ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Έχεις δίκιο να ορύεσαι κατά των στενοκέφαλων κομμουνιστών, ω υπερνοήμονα, και πανδέκτη της παγκοσμιοποιημένης σοφίας που στα πανέρια του Μπρούκλιν αναμένει τους εκλεκτούς.
Συγχώρησέ τους όμως μεγάθυμε.
Πως να καταλάβουν το μεγαλείο το δικό σου και των ομοφρόνων σου, οι πτωχοί τω πνεύματι κομμουνιστές;

Εδώ δεν μπορούν να το καταλάβουν οι δικοί σας οπαδοί κι ετοιμάζονται πανευτυχείς να σας ξαναψηφίσουν για να μας ....ξαναπροκόψετε.
Γρηγόρης Δημ. Ρώντας
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τριτη 7/4/09

2 σχόλια:

  1. Κύριε Ρώντα
    Επίτρεψέ μου σε εμένα τον ταπεινό και αμόρφωτο Ναυτικό να σου πω , πως ότι θυμάσαι χαίρεσαι .
    Κλασσικό παράδειγμα φανατισμένου στα πολιτικά Έλληνα . Απόγονου εκείνων που κάποτε έκαιγαν τον Χάρτη της Ελλάδας φωνάζοντας:
    ''Δεν θέλομεν την Μεγάλη Ελλάδα , Μικράν αλλά έντιμον'' !!!
    Δεν θέλω να εμεταλευτώ τον χώρο του αγαπημένου μας μπλόγκ ,αλλά μόνο θα σου θυμήσω ότι τα Σκόπια ονομάστηκαν ''Μακεδονία'' πριν 60 χρόνια !!!
    Υπήρξαν Έλληνες εκείνη την εποχή που ήθελαν να τους δώσουμε και μέγα τμήμα της Ελληνικής Μακεδονίας .............
    Κάναμε τουμπεκί ψιλοκομένο επί 60 χρόνια γιατί δεν ήταν μόνο οι Πασόκοι ''κακοί'' πατριώτες ,
    αλλά και ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις του Συναγερμού και της ΕΡΕ ήταν τσουτσέκια των Γκλύξμπουρκ και των Αμερικανών .
    Μας πήδαγαν στην κυριολεξία οι Τούρκοι την δεκαετία του '50 και μεις στον στρατό τραγουδάγαμε ...''Σόφια , Σόφια είναι τ'όνειρό μας !!''.
    Ότι θυμάσαι χαίρεσαι .
    Σε μαράνανε οι ... S300 !!!
    και πολύ γρήγορα ξέχασες την στρατιωτική ήττα στην οποία μας οδήγησαν στην Κύπρο οι πληρωμένοι πράκτορες της CIA επειδή απέσυραν τον Ελληνικό Στρατό με το βαρύ πυροβολικό τον Νοέμβρη του 1967 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ τι προτείνεις κύριε Ρώντα στους οπαδούς του Πασοκ ;
    Μήπως να ψηφίσουν τους πλοικτήτες πλοίων με σημαίες Λιβερίας όπως πχ τα αφεντικά της Hellenic Carriers ?
    (hellenic-carriers.com διάβασε και θα καταλάβεις ποιούς εννοώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive