Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ:4 λόγοι, για να μην μπαίνουν στην ίδια κληρωτίδα Έλληνες και αλλοδαποί, προκειμένου να λάβουν εργατική κατοικία.


Από την τοποθέτηση στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Πρώτον, ο Ο.Ε.Κ., από το 1954 έχει δημιουργήσει ένα κεφάλαιο με χρήματα Ελλήνων εργαζομένων, πράγμα που σημαίνει ότι όταν μπαίνουν στην ίδια κληρωτίδα και αλλοδαποί, απαξιώνεται όλη αυτή η διαχρονική εισφορά των ελλήνων εργαζομένων στον Ο.Ε.Κ.

Δεύτερον, ένας Έλληνας εργαζόμενος για να πάρει σπίτι καταθέτει το Ε9, που αναφέρει ότι δεν υπάρχει σπίτι πουθενά στην επικράτεια και θέλει να πάρει σπίτι. Αντίθετα οι αλλοδαποί δεν καταθέτουν Ε9 γιατί δεν υπάρχει στις χώρες τους το σχετικό έγγραφο. Αυτό αποτελεί παραβίαση της αρχής της ισότητας για τους Έλληνες εργαζομένους.

Τρίτον, ο Έλληνας εργαζόμενος πηγαίνει στο στρατό και υπηρετεί την πατρίδα του. Η Ελληνίδα εργαζόμενη υποστηρίζει το οικογενειακό εισόδημα για να πάει το παιδί της εργατικής οικογένειας στο στρατό. Οι Έλληνες, λοιπόν, δεν είναι μόνο τα κορόιδα για να κάνουν σκοπιές και όταν έρχεται η ώρα να μπαίνουν στην ίδια κληρωτίδα.

Τέταρτον, ποιοι είναι αυτοί που μπαίνουν στην ίδια κληρωτίδα με τους Έλληνες; Είναι αυτοί που ήρθαν παράνομα ως λαθρομετανάστες και αυτό δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητα του ανθρώπου. Στη συνέχεια νομιμοποιήθηκαν με δεύτερο, τρίτο, τέταρτο κύμα νομιμοποιήσεων. Άρα, εδώ καταστρατηγείται κάθε έννοια ισότητας, ευνομίας, ευταξίας της ελληνικής πολιτείας.

Βεβαίως, οι άνθρωποι αυτοί, εφόσον πληρώνουν εισφορές υπέρ Ο.Ε.Κ., έχουν κάποιες προϋποθέσεις που θα πρέπει να τις δούμε.

Η πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ. είναι, να δημιουργηθεί εντός του Ο.Ε.Κ. ένα κεφάλαιο, ένας κλάδος που να χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τους αλλοδαπούς.

Ετσι οι κατοικίες των αλλοδαπών θα χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από το δικό τους ταμείο, με δικά τους χρήματα και θα γίνεται ξεχωριστή κλήρωση.

Υιοθετώντας την πρόταση αυτή, που είναι και εφικτή και δίκαιη αποφεύγουμε εστίες τριβών μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών, που είναι σίγουρο ότι θα προκύψουν στο μέλλον, ως αποτέλεσμα του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού μεταναστών που εισέρχονται στη χώρα.

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη τριτη 7/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive