Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΓΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΠΑΥΛΙΔΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ κ.λ.π.

O Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης συναντήθηκε σήμερα το πρωί στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης με τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη. Υποδεχόμενος τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. στη Νομαρχία, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης δήλωσε:
ΝΟΜΑΡΧΗΣ: Με τον κ. Πρόεδρο ξέρετε ότι μας συνδέουν πολλά. Συμφωνούμε σε πολλά. Το βασικότερο είναι ότι αρνούμαστε να παραιτηθούμε από την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα, για το λαό, για τη νεολαία. Και το βασικότερο, σε ό,τι αφορά εμένα, ότι δεν λιβανίζουμε και δεν σκύβουμε το κεφάλι σε κανέναν. Είναι ευχάριστο ότι για πολλοστή φορά έρχεται στη Νομαρχία για να ενημερωθεί, για να ανταλλάξουμε απόψεις, να καταθέσουμε τις αγωνίες και τον προβληματισμό μας για όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας.
Και θέλω να πω, κλείνοντας, ότι ανάμεσα σε πολλές μετριότητες στην κεντρική πολιτική σκηνή -και αφορά όλα τα κόμματα - θεωρώ ότι ο κ. Καρατζαφέρης ξεχωρίζει με πολλά θετικά που κουβαλάει πάνω του από χρόνια. Όλα τα άλλα μετά.

Ακολούθως ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ δήλωσε:

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: «Έρχομαι στη Νομαρχία πάντα με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση. Ενδιαφέρομαι εξαιρετικά για τη Νομαρχία. Μην ξεχνάτε ότι είμαι και βουλευτής Θεσσαλονίκης. Ο Νομάρχης αποτελεί μία σημαντικοτάτη συνιστώσα της υγιούς πλευράς της πολιτικής ζωής της χώρας. Έχει προσφέρει πολλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση και είμαι σίγουρος ότι και στο μέλλον θα προσφέρει ακόμα περισσότερα. Μας συνδέει μια παλιά, καλή φιλία».

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Νομάρχης θεσσαλονίκης δήλωσε:

ΝΟΜΑΡΧΗΣ: Με τον Πρόεδρο μας συνδέουν πάρα πολλά. Το βασικότερο είναι ότι δεν λιβανίζουμε και δεν προσκυνάμε σε κανένα. Αγωνιζόμαστε για τα ίδια ιδανικά, δεν προσκυνάμε στους μπέηδες, στους αγάδες και στους πρίγκιπες. Αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο και αγωνιζόμαστε -το βασικότερο - για μία μεγάλη, λαϊκή κεντροδεξιά παράταξη. Κι όταν χρειάζεται, να ξέρετε ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης χέρι-χέρι θα είναι δίπλα σας.
Να εκφράσω τη συμπάθεια του λαού της Θεσσαλονίκης στο φίλο λαό της Ιταλίας. Και όπου μπορούμε να συμπαρασταθούμε, θα το πράξουμε.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δήλωσε:

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: «Αυτά τα πλήγματα -σαν αυτά του Εγκέλαδου- είναι καθοριστικά για να αντιλαμβάνεται ο καθένας πόσο μικροί είμαστε απέναντι σε σοβαρές καταστάσεις. Με το Νομάρχη συζητήσαμε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, πέρα από τα τοπικά θέματα της Θεσσαλονίκης. Άκουσα με ιδιαίτερη προσοχή τις απόψεις του για μία ενιαία, μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Οι καιροί ου μενετοί. Θέλω να ελπίζω ότι η στιγμή που ζούμε, την περίοδο που ζούμε με την οικονομική κρίση, δεν θα οδηγήσει τη χώρα σε ατελέσφορες καταστάσεις».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη τη βλέπει σύντομα στην κυβέρνηση ή στην αντιπολίτευση, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. απήντησε

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: «Τουλάχιστον υπάρχουν υγιείς φωνές οι οποίες το σκέφτονται και το συζητούν. Και μία απ’ αυτές είναι ο Νομάρχης».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου να σχολιάσει δήλωση του κ. Πάγκαλου όπου ανέφερε πως τα μικρά κόμματα δεν θέλουν συνεργασία, θέλουν να είναι μόνα τους, εκτός από τον κ. Καρατζαφέρη, που μπορεί να συνεργαστεί και με το διάβολο, με την προϋπόθεση ότι και ο διάβολος θέλει να συνεργαστεί μαζί του, ο Γ. Καρατζαφέρης απήντησε:

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: «Δεν ξέρω τι θέλει ο διάβολος, εγώ δεν μιλάω μαζί του. Ο κ. Πάγκαλος που μιλάει μαζί του, ξέρει καλύτερα».
Για την υπόθεση Παυλίδη και τι θα τον συμβούλευε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δήλωσε:

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: «Ο κ. Παυλίδης θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Έχει εις βάρος του ένα μεγάλο κατηγορώ. Μεγάλο παιδί είναι, ελπίζω να κάνει το σωστό».

Τέλος ερωτώμενος για το αν θα στηρίξει τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης μετά την δήλωσή του ότι για τον Δήμο δεν ενδιαφέρεται πια και θα μείνει στη Νομαρχία, ο Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε:

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: «Ο κ. Ψωμιάδης είναι φίλος μου. Στηρίζω τους φίλους μου σε όλες τις πρωτοβουλίες τους. Όποια πρωτοβουλία και αν λάβει, εγώ θα είμαι κοντά του».
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη δευτερα 6/4/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive