Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς.Α, ΜΠΑ, ΟΥΤΕ 2εκ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΛΕΝΕ "ΚΑΠΟΙΟΙ" !!..

Και ενώ οι εφημερίδες μας ασχολούνται με πολλά και διάφορα... υπάρχει μια εφημερίδα μειονοτική στην Θράκη η οποία ασχολήθηκε με το πόσοι είναι οι πραγματικοί Έλληνες(!) που ζουν στην Ελλάδα και βέβαια ....τους βγάζει λιγότερους από δύο εκατομύρια. Βέβαια στη Θράκη από αρκετά χρόνια η τουρκική προπαγάνδα δουλεύει μεθοδικά αν και όχι αθόρυβα, υποβοηθούμενη και από ενέργειες των μεγάλων πολιτικών ανδρών που διαθέτουμε (βλέπε υπόθεση Καραχασάν), και όπως φαίνεται δεν θα αργήσει η μέρα που το πρόβλημα θα αναδυθεί τεράστιο για τη χώρα μας, η οποία μπορούμε με σιγουριά να το πούμε ότι για πάρα πολλά χρόνια δεν διαθέτει εξωτερική πολιτική η οποία να βασίζεται σε προγραμματισμένες ενέργειες παρά μόνο απλά στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας.
Το θέμα της μειονοτικής εφημερίδας Birlik το φέρνει σήμερα ο Ελεύθερος Κόσμος (κάντε κλικ στο άρθρο για μεγέθυνση).
Κατά τα άλλα του κ. Αλαβάνου του έφταιξε ο Εθνικός μας Ύμνος....
Αναρτήθηκε από ONLINE-PRESS

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ.ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ,ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΙ,ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ,ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ,ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΤΡΙΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive