Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Ο "ΑΓΙΟΣ" ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΚΑΙ Η "ΑΘΩΩΣΗ" ΤΟΥ

Η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Συνοδικού Δικαστηρίου της Εκκλησίας της Ελλάδος να «αθωώσει» τον πρώην Μητροπολίτη Αττικής Παντελεήμονα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο εσωτερικό της Ιεραρχίας.
Η απόφαση που έλαβαν στις αρχές της εβδομάδας επτά Μητροπολίτες να «βγάλουν λάδι» τον πρώην Αττικής Παντελεήμονα έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη κρίση στο εσωτερικό της Ιεραρχίας που δεν προβλέπεται να λήξει εύκολα.
Η πίεση που άσκησε ομάδα Μητροπολιτών για να συγκληθεί η Ιεραρχία «εδώ και τώρα» για το θέμα του Μπεζενίτη, καθώς έβλεπε τον κ. Ιερώνυμο να διστάζει να «καθαρίσει», ανάγκασε τον Αρχιεπίσκοπο να αποφασίσει να συγκαλέσει Έκτακτη Σύνοδο της Ιεραρχίας μόλις εκδοθεί η απόφαση του Αρείου Πάγου που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι καταδικαστική για τον πρώην Αττικής.
Πώς προέκυψε η «αθώωση»....
αναρτηθηκε απο σιδερη αργυρη δευτερα 16/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive