Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ

Τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009, στα γραφεία του κόμματος, η Πρέσβης της Κροατίας Δρ. Βέσνα Σβέτκοβιτς Κούρελετς, στο πλαίσιο επαφών που πραγματοποιεί με τα πολιτικά κόμματα.
Μετά την συνάντηση έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις
:


Γ. Καρατζαφέρης: Είχα την εξαιρετική χαρά, να δεχθώ στο γραφείο μου την πρέσβη της Κροατίας, μιας φίλης χώρας, μιας χώρας πολλά υποσχόμενης στην Ευρώπη. Διαφορές η Ελλάδα με την Κροατία δεν έχει και φυσικά δεν έχει και η Κροατία με την Ελλάδα. Μπορούμε να βρούμε ένα πεδίο κοινής δράσης και διερευνήσαμε όλες αυτές τις πτυχές, πως θα μπορούσε, να έρθει πιο κοντά η Κροατία στην Ελλάδα και η Ελλάδα στην Κροατία. Είχαμε μια χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων.

Από την πλευρά της, η Πρέσβης της Κροατίας, Δρ. Βέσνα Σβέτκοβιτς Κούρελετς απήντησε:
: Επισκέφθηκα τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, σε μια σειρά επισκέψεων που κάνω, στους προέδρους των κομμάτων που αντιπροσωπεύονται στην Ελληνική βουλή. Χαίρομαι που άκουσα, ότι το κόμμα του κ. Γ. Καρατζαφέρη, υποστηρίζει την ένταξη της Κροατίας όχι μόνο στο ΝΑΤΟ, το οποίο κατά το ψήφισμα στην Βουλή πήρε θετική απάντηση, αλλά και την ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 13/3/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive