Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

KΩΣΤΑΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ

"Να σταματήσει ο πακτωλός των δισεκατομμυρίων ευρώ από την ΕΕ προς Τουρκία-Σκόπια και να χαλαρώσουν τα ασφυκτικά κριτήρια του Μάαστριχτ".
- Παρέμβαση του Κ. Αϊβαλιώτη σε Διάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, για την οικονομική κρίση.
Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στην Β΄ Αθηνών κ. Κ. Αϊβαλιώτης μετείχε στην Αντιπροσωπεία της Βουλής των Ελλήνων, η οποία έλαβε μέρος στην μεγάλη Διάσκεψη που διοργανώθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με αντικείμενο την οικονομική ανάκαμψη και την διεθνή κρίση. Ο Κ. Αϊβαλιώτης παρενέβη στη συζήτηση που έγινε και τόνισε ότι "η Ελλάδα είναι η χώρα της Ε.Ε. με τις μεγαλύτερες κατά κεφαλήν αμυντικές δαπάνες σε όλη την Ευρώπη λόγω του ότι είναι υποχρεωμένη να αντιμετωπίσει την τουρκική επιθετικότητα και τον τουρκικό εθνικισμό και επιπροσθέτως έχει και την υποχρέωση να τηρήσει τα ασφυκτικά Κριτήρια του Συμφώνου Σταθερότητας".
Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. επεσήμανε επίσης ότι η Ε.Ε. πρέπει να σταματήσει να σκορπά κονδύλια σε χώρες εκτός ΕΕ, δηλαδή χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων τα οποία δεν περισσεύουν σε κανέναν και πρέπει να μένουν μέσα στην Ε.Ε. ώστε να μειωθεί η ανεργία, να γίνονται επενδύσεις κλπ. και κατέθεσε επίσημο Έγγραφο της ΚΟΜΙΣΙΟΝ το οποίο δείχνει ότι η Ε.Ε. έδωσε ως τώρα - ούτε λίγο ούτε πολύ - 13 ΔΙΣ ευρώ (!) στην Τουρκία και τα Σκόπια ως δωρεά και δανειακή βοήθεια "και παρόλα αυτά οι χώρες αυτές δεν έδωσαν κανένα δείγμα προσαρμογής και καλής θέλησης".
www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive