Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Διαβάστε - Δείτε ζωντανά ΤΩΡΑ ! : εξω απο την Επιτροπη Ανταγωνισμου.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
6η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ 18-2-2009
Στη EKTH μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο απελπισμένος μικρομεσαίος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.Στις 560.000 οι επισκέψεις της μετάδοσης τις 5 πρώτες μέρες.Αυστηρή προειδοποίηση STOPCARTEL προς κυβέρνηση για την βιολογική ακ
Στη ΕΚΤΗ μέρα της Απεργίας πείνας βρίσκεται από σήμερα Τετάρτη 18-2-2009 ο Απεργός Πείνας μικρομεσαίος επιχειρηματίας Θεόδωρος Τενέζος, εξω από το κτήριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού ,Πατησίων 70.
Αυστηρή επιστολή απέστειλε το STOPCARTEL στους αρμόδιους υπουργούς Κωστή Χατζηδάκη και Γιώργο Βλάχο ,με την οποία τους γνωστοποιεί ότι από χθές θεωρούνται και είναι άμεσα νομικά υπέυθυνοι για οιαδήποτε βλάβη προκύψει στη σωματική ακεραιότητα του Απεργού Πείνας Θεόδωρου Τενέζου.Ο Απεργός Πείνας πέρασε την ΠΕΜΠΤΗ κρύα νύκτα του χειμώνα στο αντίσκηνο που έχει τοποθετηθεί κάτω από το κτήριο των βολεμένων υπαλληλων των καρτέλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive