Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: "ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ" Ωχ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!

Μπαίνει η άνοιξη, ανθίζουν οι... (διαφορετικές) απόψεις στο ΠΑΣΟΚ.
Κάθε μέρα που περνά χωρίς να προκηρύσσονται εκλογές τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης την αξιοποιούν προκειμένου να επισημάνουν το τι πρέπει να γίνει, πρώτον, για να κερδίσει το κόμμα τους την αναμέτρηση και, δεύτερον, για να μην έχει άδοξο τέλος η επιστροφή τους στην εξουσία.

Μιλώντας στο Mega ο Θ. Πάγκαλος ένωσε τη φωνή του με τα στελέχη που ζητούν την επιστροφή του Κ. Σημίτη. Μια κίνηση που έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο πληθωρικός πρώην υπουργός δεν ανήκει στον κύκλο των εκσυγχρονιστών.
«Ο Γ. Παπανδρέου πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία εξομάλυνσης των σχέσεών του με τον Κ. Σημίτη», υποστήριξε ο Θ. Πάγκαλος
Εντόπισε, όμως, το κενό που παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ όταν απευθύνεται στους συγκεκριμένους ψηφοφόρους και έσπευσε να καταθέσει τη δική του άποψη για το πώς θα πρέπει να καλυφθεί.
«Ο Γ. Παπανδρέου πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία εξομάλυνσης των σχέσεών του με τον Κ. Σημίτη», υποστήριξε στην πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού και προχώρησε ακόμη ένα βήμα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Ο Θ.Πάγκαλος ζήτησε την επιστροφή του Σημίτη

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τεταρτη 18/2/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive