Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ -ΣΟΚ! Ο Φέλπς κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ;
Μια αποκάλυψη σοκ θα κάνει σιγά σιγά τον γύρο του κόσμου και αφορά τον Ολυμπιονίκη της Κολύμβησης Μάικλ Φέλπς. Τον άνθρωπο που τρώει σάντουιτς όπως είχε πει!Δείτε την φωτογραφία-ντοκουμέντο με τον 14φορές Ολυμπιονίκη στο Πεκίνο να καπνίζει bong(κάνναβη) και ήδη η παγκόσμια ομοσπονδία και η Αμερικανική ομοσπονδία έχουν...περιέλρθει σε δύσκολη θέση και απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις.
Είναι ΧΡΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ γίνεται για πρώτη φορά με φωτογραφικό ντοκουμέντο. Μάλιστα από την πλευρά του Φέλπς προσπάθησαν να δωροδοκήσουν τον δημοσιογράφο που είχε το υλικό που τον καίει. Το πάρτυ έγινε στις 6 Νοεμβρίου και βέβαια η φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας! Οι εξελίξεις θα είναι και εδώ ραγδαίες!Η συγκεκριμένη ουσία είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ότι δικαιολογία και αν προσπαθήσουν να βρούνε. Είπατε τίποτα για τους Έλληνες; Άντε να δούμε αν αύριο θα γίνει ντόρος.(ευχαριστούμε το paratolmo.blogspot.com)Διαβάστε Περισσότερα
Αναρτήθηκε από troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive