Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ;


ΠΟΙΟΣ ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ . . .

. . . την βόρεια χώρα μας; Γιατί πάλι μας έρχονται τα μαντάτα, το ένα μετά το άλλο, και δύσκολα μπορούμε πλέον να δούμε πίσω από τον κονιορτό που σηκώνουν, αν έχουσιν γνώσιν οι φύλακες.

Πριν από λίγες μέρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με απόλυτη πλειοψηφία, δηλαδή με μόνο 7 ελληνικές ψήφους ΟΧΙ, ψηφίσθηκε ΝΑΙ στην είσοδο των Σκοπίων στην Ε.Ε.

Δεν μπήκαν βέβαια ακόμα μέσα τα γειτονόπουλά μας, διότι ο Τσέχος Πρόεδρος ζητάει τα γνωστά περι διευθετήσεως του ονόματος κ.λ.π., κ.λ.π. Το πρόβλημα όμως δεν είναι τόσο η είσοδος των Σκοπίων, στην οικονομία των οποίων έχουμε το πάνω χέρι, όσο η εδραίωση της ονομασίας χωρίς ψηφοφορίες. Ακόμα χωρίς ψηφοφορία και στον ΟΗΕ, όπου η Μακεδονία θα γίνει έννοια αποδεκτή ακόμα και από τους μορφωμένους αντιπροσώπους. Το πόσο μορφωμένοι είναι βέβαια, είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο. Γιατί το Ευαγγέλιο αυτό λέει ό,τι λέει και το αμερικανικό Πεντάγωνο, που εφοδιάζει κάθε αμερικανάκι που έρχεται στα Βαλκάνια με ένα σακκίδιο όπου κολλημένος βρίσκεται ο χάρτης της Μακεδονίας όπως τον φαντάζεται ο Γκρούεφσκυ και όχι όπως είναι στην ουσία, στην ιστορία και σε κάθε τεκμηρίωση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΚΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive